Retail & automotive

“Sturen op resultaat, dat is waar wij jou mee helpen”

Inspelen op grillig consumentengedrag, seizoensinvloeden en een hevige concurrentiestrijd maken het ondernemersleven spannend. Van belang is iemand die echt thuis is in jouw branche. De unieke combinatie van accountancy, fiscale advisering en relatieadvisering zorgen voor een totaal advies. Om te bepalen hoe hoog de kosten mogen zijn en wat gangbaar is, bieden wij een specifiek kengetallenoverzicht. Deze cijfers geven jouw financiële bedrijfsresultaten weer ten opzichte van voorgaande jaren en vormen de basis voor een betere besluitvorming over groei en ontwikkeling. Jij houdt dus de vinger aan de pols en werkt effectief aan rendementsverbetering.

Lees verder

Retail

Ondernemen in de retail branche is een vak apart. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Samengevat betekent dit dat we specifieke kennis hebben over onder andere:   →

Automotive

Bij de garage en transportbedrijven staat het rendement onder druk. Wij bieden ook voor deze bedrijven een specifiek kengetallenoverzicht als bijlage in de jaarrekening. Hiermee kun je bepalen hoe hoog de kosten mogen zijn en wat gangbaar is. Deze cijfers geven de financiële bedrijfsresultaten weer ten opzichte van voorgaande jaren. Een bijkomend voordeel is dat je beter in kunt schatten hoe je presteert ten opzichte van collega-ondernemers. Ook vormen deze getallen de basis voor een betere besluitvorming over de groei en de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Onze kennis helpt je om jouw bedrijfsvoering te optimaliseren, zodat resultaten per afdeling worden gerapporteerd en geanalyseerd. Jij houdt de vinger aan de pols en werkt effectief aan rendementsverbetering.

Begeleiden van bedrijfsovernames
Onze specialisten kennen de weg binnen financieringsland, ze zijn gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsovernames en (aandelen)waardering. Ons kredietteam staat voor je klaar. Wil je meer weten over wat wij hierin voor jou kunnen doen? Vraag het ons!

Meer weten?

Reinoud de Leeuw

Eelco van Garderen AA MB RB