Belastingaangiften

“Geld investeren in plaats van wegbrengen” 

Belastingaangiften door Van Asselt

Belastingaangiften stellen wij op een fiscaal zo gunstig mogelijke wijze op. Wij blijven binnen de wet- en regelgeving maar speuren uiteraard naar verlaging van belastingdruk. Daarbij controleren wij of er een correcte aanslag wordt opgelegd en zijn we alert op ‘rentetellers’. Indien nodig bemiddelen wij ter voorkoming van onnodige bezwaar- en beroepsprocedures.

Aangiften dividendbelasting

Wanneer je als aandeelhouder van je B.V. besluit over te gaan tot uitkering van dividend, ben je wettelijk verplicht om een aangifte dividendbelasting te doen. Deze belastingaangifte wordt door ons professioneel verzorgd.

Aangiften vennootschapsbelasting

Van Asselt helpt graag bij het zo voordelig mogelijk opstellen van de aangifte vennootschapsbelasting. Deze aangifte is gebaseerd op het resultaat van de vennootschap die uit de onderliggende jaarrekening blijkt.

Aangiften inkomstenbelasting

Wij verzorgen voor een groot deel van onze cliënten (en hun partners) de aangiften inkomstenbelasting. Dit doen wij ook voor particulieren en zogenaamde ib-ondernemers. Voordat we beginnen met het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting verstrekken wij een lijst aan onze cliënten om alle relevante informatie op te vragen. Wij beoordelen alle relevante stukken en stellen vervolgens de aangifte op een fiscaal zo gunstig mogelijke wijze op. Na de verwerking van de aangifte door de fiscus, controleren wij of deze de gegevens op de juiste wijze heeft verwerkt en een correcte aanslag heeft opgelegd.

Meer weten?

Daan Huisman RB

Contactpersoon IB

Arjan van der Maas BBA

Contactpersoon VPB