Belastingaangiften

“Geld investeren in plaats van wegbrengen” 

Belastingaangiften door Van Asselt

Belastingaangiften stellen wij op een fiscaal zo gunstig mogelijke wijze op. Wij blijven binnen de wet- en regelgeving maar speuren uiteraard naar verlaging van belastingdruk. Daarbij controleren wij of er een correcte aanslag wordt opgelegd en zijn we alert op ‘rentetellers’. Indien nodig bemiddelen wij ter voorkoming van onnodige bezwaar- en beroepsprocedures.

Aangiften inkomstenbelasting

Belastingaangiften stellen wij op een fiscaal zo gunstig mogelijke wijze op. Wij blijven binnen de wet- en regelgeving maar benutten de fiscale mogelijkheden die de rechtsspraak ons biedt. Uiteraard speuren we naar mogelijkheden om de belastingdruk te verlagen.

Bij de aan- en verkoop van een woning komt fiscaal gezien veel kijken en al snel wordt een aftrekpost in de aangifte over het hoofd gezien. Ook als er sprake is van een echtscheiding of overlijden kan je te maken krijgen met ingewikkelde fiscale wetgeving. Wij denken graag met je mee en verzorgen indien gewenst de aangiften van a tot z. Tevens controleren wij of een correcte aanslag wordt opgelegd en zijn we alert op ‘rentetellers’. Indien nodig bemiddelen wij ter voorkoming van onnodige bezwaar- en beroepsprocedures.

Aangiften vennootschapsbelasting

Van Asselt helpt graag bij het zo voordelig mogelijk opstellen van de aangifte vennootschapsbelasting. Deze aangifte is gebaseerd op het resultaat van de vennootschap die uit de onderliggende jaarrekening blijkt.

Aangiften dividendbelasting

Wanneer je als aandeelhouder van je B.V. besluit over te gaan tot uitkering van dividend, ben je wettelijk verplicht om een aangifte dividendbelasting te doen. Deze belastingaangifte wordt door ons professioneel verzorgd.

Meer weten?

Daan Huisman RB

Contactpersoon IB

Arjan van der Maas BBA

Contactpersoon VPB