Agri

“Jij met de voeten in de klei, wij met de neus in de cijfers”

Onze algemeen directeur en directeur advies zijn geboren en getogen in de agrisector. Misschien is dit wel de reden dat zij graag met deze ondernemers samenwerken, nuchtere mensen met een goed arbeidsethos. Deze branche krijgt meer en meer te maken met wetten en regels. De bedrijfsvoering wordt er niet eenvoudiger op en dat brengt risico’s met zich mee. Wij volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet en hebben een duidelijke visie op de toekomst.

Lees verder

Personeel

Heeft jouw bedrijf te maken met seizoenshulp of personeelswisselingen? Dan is een flexibele loonadministratie een eerste vereiste! Met onze efficiënte modellen worden jouw gegevens op een eenvoudige wijze verstuurd aan onder meer de Belastingdienst en het UWV.

Van rechtsvorm veranderen?

Speel je met de gedachte om een VOF of BV op te richten? Van Asselt brengt in kaart hoe jij fiscaal de voordelen rond bedrijfswinst, bedrijfsoverdracht of staking kunt benutten. Zo zorgen wij ervoor dat jij een weloverwogen besluit kunt nemen.

Verschillende disciplines

Wij adviseren doelgericht op financieel, fiscaal, bedrijfseconomisch en bedrijfskundig terrein. Ook helpen wij je graag op het gebied van subsidies, milieuwetgeving en mestwetgeving. Ben je een jonge ondernemer die onlangs het agrarische bedrijf heeft overgenomen? Of schaf je een bedrijfsmiddel aan dat energie- of milieubesparend werkt? Dan kan dit subsidie opleveren. Vraag het ons, wij weten er wel raad mee.

Nuchtere mensen met een goed arbeidsethos

Hoe hoog mogen de kosten zijn? En wat is eigenlijk gangbaar in de agrisector? Om dit te bepalen bieden wij een specifiek kengetallenoverzicht als bijlage in de jaarrekening. Ook bieden wij de mogelijkheid om een bedrijfseconomische rapportage op te stellen. Deze cijfers geven technische en financiële bedrijfsresultaten weer ten opzichte van voorgaande jaren en maken jouw concurrentiepositie in één keer duidelijk. Dit zijn belangrijke handvatten als het gaat om groei, ontwikkeling en het voortbestaan van jouw bedrijf.

Meer weten?

Eelco van Garderen AA MB RB