Administratie

“Digitaal en efficiënt, wij helpen je besparen”

Jouw administratie door Van Asselt

Onze projectleiders en ict-specialisten adviseren en begeleiden de opzet van de administratie. Daarnaast zorgen wij samen met onze partners voor een passend advies bij de keuze van financiële systemen en software. Wij kiezen samen met de ondernemer voor een digitale manier van aanleveren en verwerken van de administratie. Het voordeel hiervan is dat veel bankmutaties automatisch worden herkend, inkoop- en verkoopfacturen worden geïmporteerd, gescand of gemaild en de kasmutaties worden ingelezen. Dit werkt snel, efficiënt en bespaart kosten!

Jouw administratie door Van Asselt

  • Administratie vanuit onze kantoortuin of op locatie
  • Detachering via onze HR-partner SZamen
  • Tijdelijke vervanging van zieke werknemers
  • Een administrateur/boekhouder voor één of enkele dagdelen per week of per maand
  • Verzorgen van de financiële administratie
  • Verzorgen van BTW-aangiften
  • Verzorgen van tussentijdse rapportages
  • Beoordelen van en begeleiding bij de zelf gevoerde administratie

Aan jou de keuze! Je kan zelf de boekhouding in ons online boekhoudpakket voeren, met ons als helpdesk. Je kan ook de administratie geheel aan ons uitbesteden. Ben je na een periode van gedachte veranderd? Of werkt voor jou een andere manier van aanleveren beter? Geen enkel probleem.

Na het maken van een keuze, spreken we een vaste prijs af. Zo komt niemand voor verrassingen te staan en kan jij als ondernemer ook begroten. Wel maken we vooraf duidelijk van welk aantal te verwerken facturen we uitgaan, zodat we samen voor groei van jouw organisatie kunnen gaan. Waar nodig heb je periodiek contact met jouw vaste contactpersoon binnen Van Asselt. Met jouw vaste contact bespreek je de voortgang van jouw administratie, vragen en opmerkingen op financieel gebied en de aangifte omzetbelasting. Daarnaast helpen we graag als het gaat om jouw onderneming, wat je vraag ook maar is. Wij functioneren als sparringpartner en denken in mogelijkheden!

Meer weten?

Roel Tekkelenburg

Vincent Hellemond