Tussentijdse cijfers

“Meer inzicht geeft uitzicht” 

Meer inzicht geeft uitzicht

Cijfers zijn de verbindende factor tussen strategie en resultaat. Door middel van cijfers toets je je strategie én je resultaat, daarom moet je het hele jaar je cijfers in de gaten houden. Wij denken graag met je mee en dagen je niet alleen uit om je doelstellingen te bepalen, maar ook om deze te behalen. Samen met jou brengen we je doelstellingen in kaart en sorteren we voor op de uitkomsten en gevolgen daarvan. Zo navigeren we samen vooruit, in plaats van te blijven staren in de achteruitkijkspiegel.

Door te sturen op cijfers maak je doelen meetbaar en inzichtelijk. Op deze manier blijf je als ondernemer strategisch bezig met de organisatie in plaats van het gebruikelijke brandjes blussen. Ook geeft het de vrijheid om tijdig bij te sturen en te anticiperen op kansen. Wij bekijken samen met jou de mogelijkheden en werken toe naar haalbaar resultaat.

Wil je meer inzicht, en niet alleen als het gaat om je financiële data? Het is mogelijk om alle datastromen binnen je onderneming te visualiseren en te combineren met financiële data. In samenwerking met onze partners bieden wij meerdere mogelijkheden, waarmee we jou helpen om gedurende het jaar te sturen op cijfers.

De voordelen van tussentijdse cijfers

Cijfers maken de gekozen strategie meetbaar en objectief

Cijfers zorgen voor inzicht, overzicht en een betere nachtrust

Met behulp van cijfers kun je invloed uitoefenen op het resultaat

Voor jou focus op het werken aan je bedrijf en voor jouw medewerkers focus op het werken in je bedrijf

Vooraf constateren, in plaats van achteraf repareren 

Door tijdig bij te sturen kun je niet alleen geld besparen, maar ook verdienen

Maak het concreet

Begrotingen

Dashboard en data visualisatie

Meer weten?

Roel Tekkelenburg AA RB