Coaching

“Sparringpartner of steuntje in de rug nodig?”

Coaching

Iedereen kan weleens een steuntje in de rug gebruiken, of het nu gaat om administratieve ondersteuning, het opstarten van je onderneming of het inrichten van je financiële processen. Wij kijken niet alleen naar de cijfers maar functioneren graag als sparringpartner. We weten waar we het over hebben en kunnen met onze ervaring ook jou begeleiden en helpen de juiste koers te bepalen.

Onze aanpak is open, laagdrempelig en informeel. De lijnen zijn kort. Jouw persoonlijke relatiebeheerder kent de ins en outs van je onderneming en waar nodig jouw privésituatie. Wij zorgen ervoor dat jij steeds overzicht houdt op en inzicht in je onderneming en eigen situatie. Daarnaast word je op de hoogte gehouden van nieuwe fiscale ontwikkelingen en mogelijkheden.

Coaching Senioren

Ook als je administratieve ondersteuning nodig hebt, omdat je zelf (tijdelijk) het overzicht niet meer hebt, komen wij ontzorgen. Samen zoeken we naar oplossingen en als je zelf weer overzicht hebt, is onze missie geslaagd! Onze consultants komen eerst even op de koffie om eens kennis te maken, waarna we samen zoeken naar de beste oplossing en aanpak van de situatie.

Overlijden

Na het overlijden van een partner of naaste moeten er veel zaken geregeld worden. Wij helpen om de financiële administratie weer op orde te brengen, overlijdens- en erfbelastingaangifte te doen, bankzaken te regelen en alle voorkomende formulieren in te vullen. Kortom, alles waar jouw hoofd op dat moment niet naar staat, maar wat efficiënt en met kennis van zaken geregeld moet worden.

Meer weten?

Luuk ter Hofstede MSc

Daan Huisman RB