Personeel

Jouw personeel is medeverantwoordelijk voor het succes van de organisatie

Werknemers zijn medeverantwoordelijk voor het succes van jouw organisatie. Je zorgt goed voor je medewerkers en hebt je personeelszaken goed op orde, maar het goed regelen van personeelszaken kost ook tijd. Daarnaast vraagt dit ervaring en expertise die niet iedereen in huis heeft. In samenwerking met onze partners en adviseurs bieden wij graag praktische ondersteuning en waardevolle adviezen.

Het is mogelijk om het regelen van de interne personeelszaken helemaal aan ons over te laten. Wij begeleiden ook organisaties met het regelen hiervan om uiteindelijk zelf alles onder controle te krijgen. Samen bekijken we wat het beste past en wat jouw organisatie nodig heeft. Naar aanleiding daarvan nemen we samen de pijnpunten door en maken we een stappenplan. Wij investeren graag in een HR-beleid waar jij en jouw mensen tevreden over zijn en blijven.

Wij nemen graag de salarisverwerking voor jouw organisatie uit handen. Zo kan je vertrouwen op de juistheid van de salarisverwerking en premieberekeningen. Wij letten voor jou op de naleving van geldende regels, ook wanneer deze aangepast worden, zoals bijvoorbeeld de werkkostenregeling en de WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans).

Jouw personeel is medeverantwoordelijk voor het succes van jouw organisatie. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers zich ontwikkelen? Dat medewerkers ook eigenaarschap ervaren en zich gewaardeerd voelen? Wij helpen je bij het praktisch vormgeven hiervan; het binden en boeien van je medewerkers.

Han van Haaster & Jakobine Linthorst

“Al 25 jaar roepen wij: Omzet is geen winst. En gelukkig weten ze daar bij Van Asselt echt alles vanaf.”

De Zalmen.nl – Kasteel Doorwerth

Hoe stel je een goed arbeidscontract op en waar moet je rekening mee houden? De regels rondom arbeidscontracten wijzigen continu. Wij houden je op de hoogte van actuele ontwikkelingen en denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat de mogelijke risico’s afgedekt zijn.

Fiscale optimalisatie voor jou, je onderneming en je medewerkers. Hoe zorg je ervoor dat je optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden die je hebt als werkgever? Via de werkkostenregeling (WKR) kun je als werkgever onbelaste vergoedingen verstrekken aan werknemers binnen een vooraf bepaalde vrije ruimte. Wij maken de berekening voor je en houden de risico’s in de gaten, om ervoor te zorgen dat je de WKR optimaal benut.