Laten we elkaar eens aangenaam verrassen

Wij zijn voortdurend op zoek naar de toegevoegde waarde voor onze klanten

Door onze gespecialiseerde adviesafdeling word jij als ondernemer geprikkeld. We helpen gevraagd en ongevraagd, maar nooit zonder overleg. Ook kijken we verder dan onze neus lang is, wat betekent dat we meer doen dan alleen advies geven op fiscaal vlak. Jij onderneemt, wij speuren naar kansen om je positief te verrassen en om verrassingen achteraf te voorkomen.

Wie zakendoet, moet belasting betalen. Met de voortdurende wijzigingen in het belastingstelsel wordt dit niet eenvoudiger. Wij helpen om de fiscale druk voor jou te minimaliseren, en adviseren bij de meest complexe fiscale vraagstukken.

Voor ondernemers ligt de lat hoog. Zakendoen is meer dan alleen cijfermatig alle risico’s in kaart brengen. Tegenwoordig wordt er ook van je verwacht dat je de weg weet binnen de Nederlandse wetgeving. Of het nu gaat om ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht of wet- en regelgeving rondom vastgoed, wij weten er raad mee.

Subsidies, ze zijn er in vele soorten en maten. Van subsidies in de vorm van uitkeringen in liquide middelen, tot aan fiscale voordelen. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden, voorwaarden en gevolgen van een subsidieaanvraag.

Menno Kroon

“Vandaag de dag is ondernemen een samenwerking met mensen en bedrijven die luisteren, meedenken, sturen en begrijpen wat er speelt in een onderneming. Daarom ben ik al jaren klant bij Van Asselt!”

Menno Kroon B.V. 

Onenigheid, conflicten en ruzies. Wie heeft ze niet op zijn tijd? Als je financiële- of arbeidsconflicten niet wilt laten sluimeren of escaleren, dan is financiële mediation of arbeidsmediation een goede methode voor jou. Objectief beoordelen wij het dispuut en doen een voorstel of ondersteunen bij het komen tot de juiste oplossing voor beide partijen.

Met de Balanced Scorecard en ons als adviseur krijg je grip op je organisatie en verbeter je het rendement van de organisatie. In samenwerking met onze partners en specialisten op het gebied van processen, kunnen we snel en helder in kaart krijgen waar de ‘pijn’ zit binnen jouw organisatie. Vervolgens helpen we jou om deze pijn aan te pakken met behulp van een concreet stappenplan.

Iedereen kan weleens een duwtje in de rug gebruiken, of het nu gaat om administratieve ondersteuning, het opstarten van je onderneming of het inrichten van je financiële processen. Wij kijken niet alleen naar de cijfers maar functioneren graag als sparringpartner. We weten waar we het over hebben en kunnen met onze ervaring jou begeleiden en helpen de juiste koers te bepalen.

WSB design

“Een accountantskantoor waar je als ondernemer wordt behandeld. Aandacht, creatief brainstormen, het OASE-model, meer dan alleen een jaarrekening. Als het zo blijft, zijn we ook in de toekomst dik tevreden met van Asselt. Petje af voor het verleden en jasje uit voor de toekomst.”

WSB Design | Interieurbouw

Van Asselt heeft als vindingrijke en groeiende organisatie niet alleen de kennis en kunde in huis op het gebied van Nederlandse belastingen. Ook als het gaat om internationaal fiscaal recht hebben wij de expertise in huis. Daarbij kan het gaan om particulieren die inkomsten uit het buitenland hebben, de tweede woning in het buitenland, emigratie en immigratie. Ben je werkgever en gaat je personeel de grenzen over? Wij adviseren op het gebied van internationale uitzending van personeel, de 30% regeling, ‘salary-splits’ en internationale sociale zekerheidsvraagstukken.