Handel & productie

“Weten waar de mogelijkheden en de uitdagingen zitten”

Van Asselt begeleidt veel handel- en productiebedrijven. Door onze brede ervaring kennen wij de mogelijkheden en de uitdagingen binnen deze sector. Wij zorgen ervoor dat jij als ondernemer controle hebt over je cijfers, kan focussen op je bedrijf en daarmee ook kan inspelen op kansen in de markt.

Lees verder

RAS - Renes Aluminium Staalbouw

“Als ondernemer ben ik uit op een objectief advies: wat kan ik in financieel opzicht doen om het bedrijf beter te laten renderen? Een techneut heeft daar een specialist voor nodig. Bij ons is dat Van Asselt. Al ruim 25 jaar deel ik de ziel en zaligheid waarmee we ons werk doen met Jan Wijnen en later met Wilco Frens. Hun frisse, andere blik op de toko heeft ons veilig door talloze ontwikkelingen heen geloodst. De professionalisering en internationalisering van ons bedrijf bijvoorbeeld – vroeger was het een cowboywereld waar iedereen sportattributen in zijn achtertuin knutselde, nu moeten we voldoen aan de strengste NEN- en Tüvnormen en leveren we alle mogelijke hardware voor sportvelden in binnen- en buitenland. Automatisering van onze administratie, de overdracht van vader op zoon, met de waardering van de goodwill en alle fiscale aspecten van dien. Dat zijn allemaal specialistische taken waar Van Asselt goed bij helpt. Dan kan ik mijn hoofd honderd procent bij het bedrijf houden.”

Wim Renes – directeur

Handelsbedrijven

De groothandel is volop in beweging. De wereldhandel verschuift, productieketens worden anders ingericht en de invloed van MVO wordt steeds groter. Daarnaast speelt Oost-Europa als exportgebied een steeds grotere rol. Deze ontwikkelingen geven de Nederlandse groothandel nieuwe kansen. Wil jij weten hoe je kan inspelen op deze kansen? Vraag het ons!

Productiebedrijven

Processen en systemen draaiende houden, dat is de kunst. Daarnaast moet je de voorraad, kostprijzen, marges en omloopsnelheid in de gaten houden. Voldoen aan wet- en regelgeving en het afdekken van risico’s is essentieel. Voor medewerkers wil je als ondernemer ook goede arbeidsomstandigheden en een veilige werkomgeving bieden. Daarnaast wil je sturen op beheersing en het vasthouden van resultaat. Hoe houd je alles onder controle? Vraag het ons!

Meer weten?

Frans Jacobs AA