Horeca

“Alles moet kloppen, want groener gras lonkt bij de concurrent”

“You are only as good as your last performance.” Bijna nergens geldt dat meer dan in de horeca. In de hospitality business krijg je vaak maar één kans om het goed te doen. Valt het tegen dan lonkt groener gras bij de concurrent. Het opbouwen van langdurige betekenisvolle relaties met klanten is lastig. Alles moet kloppen: de locatie, de sfeer, de ontvangst en de prijs/kwaliteit verhouding. Maar daarnaast ook de kwaliteit zelf, de beleving en de gastvrijheid.

Lees verder

Peter-Paul Swijnenburg

“Ze zijn niet alleen accountant, maar ook sparringpartner en adviseur. Daarnaast is het contact altijd prettig en dat is een goed teken.”

SWIJNENBURG | meet & celebrate

Al jarenlang staan de marges onder druk. Trendgevoeligheid en branchevervaging nemen toe. Net als meer aandacht voor duurzaamheid, gezond en biologisch eten.

Dan heb je behoefte aan een accountant die met je meedenkt. Die ervaring heeft en net dat stapje extra zet. Die begrijpt waarom je onderscheidend moet zijn. Van Asselt combineert financiële en fiscale kennis van zaken met de branche ervaring die voor jou waardevol is. Dit is mede te danken aan de horecaondernemers die al jarenlang klant zijn bij ons. Wij kijken graag samen met jou naar vindingrijke kansen en de financiële impact daarvan.

Meer weten?

Bob van Giesen RB