Klantpodium Van Hell Tuinen

Voor wat allemaal kan men specifiek terecht bij Van Hell Tuinen?

We denken niet standaard vanuit beplanting, bestrating en materialen, maar vanuit een concept. Van Hell Tuinen gelooft in duurzaamheid. In onze tuinontwerpen, adviezen, aanleg en onderhoud houden wij daar rekening mee.

Voor wie is Van Hell Tuinen interessant?

Voor wie niet. 😊 Geïnteresseerd in een doordacht tuinontwerp, complete aanleg van jouw buitenruimte, tuinhoutbouw op maat of (structureel) tuinonderhoud? Wij nemen graag de nodige zorg uit handen. We verrichtten tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven. De mogelijkheden zijn divers: jaarrond onderhoud, onderhoudsbeurten, beregening of het gazon in topconditie houden.

Waarom zou deze doelgroep bij jullie moeten aankloppen? Wat maakt jullie onderscheidend?

We realiseren graag een duurzame tuin waar mens en natuur samenleven en hebben een diepgewortelde passie voor het behoud van de natuur. Niet alleen uit liefde voor de natuur, maar ook met het oog op toekomstige generaties. Daarnaast kijken we naar verschillende factoren die invloed hebben op de ontwikkeling van het groen. Denk aan een beplantingsplan, bodemverbeteraars, bemesting, ziektes en plagen en drainage. Zo zorgen we voor de natuur en houden we rekening met elkaar.

Wat maakt de samenwerking met Van Asselt een succes?

We hebben al jarenlang een goede relatie met Van Asselt. We houden van korte lijnen. Even een vraag en we hangen aan de lijn met Roel. Roel en zijn team hebben ons o.a. super goed geholpen met het opzetten van een B.V. structuur en de SAR regeling. Iets wat vooruit werd geschoven is nu goed geregeld.

Deel dit bericht