Klantpodium Schenkels Financieel Advies

Onder de naam “Schenkels Financieel Advies” geef ik, Patrick Schenkels, onafhankelijk en deskundig advies op het gebied van particuliere hypotheekverstrekking en verzekeringen waarbij ik samenwerk met veel verschillende geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Ik vind het belangrijk om het financieringstraject zo efficiënt als mogelijk te doorlopen waarbij een duidelijke communicatie en begrijpelijk advies de sleutelwoorden zijn. We stellen Patrick een aantal vragen

Waarom ben je ondernemer geworden?

In 2007 ben ik gestart bij de Rabobank waar ik mij ontwikkeld heb tot specialist op het gebied van woningfinancieringen en particuliere verzekeringen. De laatste 2 jaar bij de Rabobank heb ik op dit gebied voornamelijk zelfstandig ondernemers begeleid. Vanuit het plezier en enthousiasme dat ik hierbij heb ervaren heb ik de keuze gemaakt om per 1 september 2017 deze dienstverlening zelf te gaan doen.

Wat is je vindingrijkheid in crisistijd?

Mijn dienstverlening is voornamelijk gebaseerd op vertrouwen. De meeste mensen wensen dan ook persoonlijk contact tijdens het financieringstraject. Tijdens Corona was het face-to-face contact niet mogelijk en heeft de online dienstverlening een vlucht genomen. Het blijkt voor veel mensen geen probleem te zijn om op deze manier vertrouwelijke gesprekken te voeren. Ik zal dan ook na de Covid beide mogelijkheden blijven aanbieden aan mijn klanten. Daarbij verwacht ik dat voornamelijk de mensen die ver buiten Zeist wonen, op basis van gemak, gebruik zullen maken van deze online dienstverlening. Uiteindelijk verwacht ik dat een kop koffie tijdens een persoonlijk gesprek bij mij op kantoor voor de meeste mensen een voorkeur zal blijven houden.

Hoe houden jullie je service in stand ondanks de maatregelen?

De service lijdt niet onder de maatregelen die er nu zijn. De adviesgesprekken kunnen online plaatsvinden. Daarnaast vind ik een goede bereikbaarheid en het nakomen van afspraken zeer belangrijk in mijn dienstverlening. Deze kernwaarden blijven onveranderd van toepassing.

Waarom doe je zaken met Van Asselt?

Ik ken Bob van Giesen uit mijn persoonlijke netwerk. Op basis van gunning heb ik er voor gekozen om mijn administratie bij Van Asselt onder te brengen. Dit blijkt een keuze te zijn geweest waar ik geen spijt van heb. Na een eerste gesprek werd Mark Ritsma aan mij gekoppeld als accountant. Hij behartigd mijn belangen goed door met mij mee te denken, ook toekomstgericht. Doordat ik dit aan iemand kan toevertrouwen ervaar ik rust en kan ik mij volledig focussen op mijn dienstverlening. Daar hecht ik veel waarde aan.

Deel dit bericht