Klantpodium Meesterknecht Fietsen

Wat doen jullie?

Na de overname van L. Pul fietsen in Woudenberg ontstond in 2021 Meesterknecht www.meesterknecht-fietsen.nl De naam Meesterknecht is afkomstig uit het wielerpeloton, de Meesterknecht in een wielerploeg is de belangrijkste hulp van de Kopman. Graag zijn wij bij Meesterknecht de belangrijkste hulp op fietsgebied. Dit kunnen we realiseren door een breed assortiment aan te bieden en erg goede service te verlenen.

Wat maakt jullie werk/onderneming zo leuk en bijzonder?

Albert Einstein zei: “Life is like riding a Bicycle. To keep your balance you must keep moving”. Ik denk dat dit mijn onderneming goed omschrijft. Elke keer als de klant in de winkel komt is er wat veranderd. Dat hoeven geen grote dingen te zijn, maar bij elk bezoek moet er iets getriggerd worden. Een nieuwe winkelopstelling, toevoeging aan het assortiment of een andere merkbare verandering. Mijn onderneming is leuk omdat er wat gebeurd, er is een fijne dynamiek.

Waarom ben je ondernemer geworden?

Soms komen er dingen op je pad waar je geen nee op kunt zeggen. Vanaf dat ik 15 was heb ik altijd als bijbaan in fietsenwinkels gewerkt. Na mijn HBO-opleiding heb ik bij verschillende bedrijven in de interieur branche gewerkt. Toen ik een fietsenwinkel over kon nemen hoefde ik niet lang na te denken. Het ondernemerschap past mij erg goed, ik vind de afwisseling tussen strategisch denken en praktisch bezig zijn super.

Wat zou je andere ondernemers graag mee willen geven (een quote of tip bijvoorbeeld)?

Bij tegenslagen kijk je dan niet stuk op het probleem, maar doe een stap terug en focus je op het grote plaatje. ‘Er mag een spaak breken zolang het wiel maar blijft draaien.’

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt?

Adminit, mijn administratiekantoor in Driebergen, kijkt verder en biedt door een samenwerking met Van Asselt en bottleneck-it oplossingen om net een stap verder te zetten.

Vanuit Adminit staat mijn vaste contactpersoon, Mariëtte, altijd voor mij klaar. Het doen van mijn administratie kost mij weinig tijd door de digitale oplossingen. En mijn cijfers zijn prachtig inzichtelijk gemaakt door de koppeling die gerealiseerd is met Vision Planner.

 

Deel dit bericht