Klantpodium Fynch Mobility

Wat doen jullie?

Fynch zet het registreren en declareren van kilometervergoedingen en thuiswerkkosten op autopilot. De Fynch app registreert automatisch alle reisbewegingen en categoriseert vanzelf welke modaliteit gebruikt is zoals fiets, auto, OV, lopen etc. Na declaratie berekenen wij geautomatiseerd het declaratiebedrag en worden de declaraties verwerkt voor de salarisadministratie. In de Fynch Impact Monitor vindt de werkgever alle gegevens die nodig zijn bij de verplichte CO2 rapportage die naar verwachting vanaf 2023 geldt voor organisaties met meer dan 100 werknemers. En via het Fynch gedragsveranderingsprogramma stimuleren we duurzaam en vitaal reizen onder medewerkers.

Meer info op www.fynchmobility.com

Wat maakt jullie werk/onderneming zo leuk en bijzonder?

Fynch Mobility is een impact gedreven technologiebedrijf uit Utrecht. Mobiliteit zorgt jaarlijks voor 27% van de wereldwijde CO2 footprint waarvan ongeveer de helft werk gerelateerd is. Werkgevers hebben daarom een grote rol in het verduurzamen hiervan. Niet alleen door het wagenpark te vergroenen, maar vooral ook door werknemers op een duurzame en vitale manier te laten reizen en werken. Fynch helpt werkgevers en werknemers hierbij met als impactmissie jaarlijks 500.000 ton CO2 uitstoot te reduceren.

Waarom ben je ondernemer geworden?

Mijn compagnon Joris Smulders en ik (Serge van den Berg) ondernemen al meer dan 10 jaar samen. Onze drijfveer is via technologie impact te realiseren op het gebied van verduurzamen van mobiliteit. Fynch Mobility is ontstaan tijdens de coronapandemie waarin we zagen dat het reis en werkgedrag veranderde. Het hybride werken zoals dat heet is naar onze mening blijvend en vraagt naar nieuwe vormen van werken en mobiliteit.

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt?

Naast het feit dat Van Asselt ons als ondernemer al meer dan 5 jaar uitstekend helpt, werken zij ook met Loket.nl. Tezamen met Loket.nl, een gebruiksvriendelijke en complete HR- en salarisadministratie applicatie, werken wij samen aan een integratie , waarmee nog efficiënter kilometervergoedingen en thuiswerkkosten kunnen worden gedeclareerd. Wij bieden graag de klanten van Van Asselt een (gratis en vrijblijvende) demo aan op ons kantoor. Via deze demo kunnen klanten van Van Asselt ervaren dat deze app aanzienlijk veel tijd bespaart én dat de app gebruikt kan worden om duurzame mobiliteit te verbeteren.

Deel dit bericht