Klantpodium Fynch Mobility

Wie zijn jullie?

Wij zijn Fynch Mobility. Wij helpen organisaties bij het zo snel mogelijk bereiken van CO2 neutrale mobiliteit door werknemers te motiveren om actief en duurzaam te reizen.

Wat is jullie missie en visie binnen Fynch?

Wij geloven dat iedereen zijn steentje bij kan dragen aan een duurzame wereld. Alles wat wij doen draagt bij aan het verduurzamen van de werk gebonden mobiliteit. Het is onze missie om in 2030 10 miljoen mensen te inspireren én te activeren om duurzaam en vitaal te reizen.

Hoe doen wij dat? Fynch Mobility biedt een app en platform waarmee gebruikers eenvoudig hun zakelijke ritten en thuiswerkdagen kunnen registreren & declareren. Je voldoet als werkgever direct aan de CO2 rapportageverplichting WPM en CSRD. Fynch helpt tevens bij het zijn van een aantrekkelijke werkgever. Dit door het faciliteren en belonen van duurzaam en actief reizen.

Voor wie is Fynch Mobility interessant?

Grote bedrijven (>100 medewerkers)


Het MKB

  • Fynch helpt bij verduurzaming en gedragsverandering
  • Vereenvoudig je administratie en bespaar tijd en geld
  • Goed werkgeverschap

 

ZZP’ers

  • Fynch helpt bij verduurzaming en gedragsverandering
  • Vereenvoudig je administratie en bespaar tijd en geld
  • Word aantrekkelijk voor opdrachtgevers door het overhandigen van jouw footprint (CSRD!)

 

Om welke reden zou men bij jullie moeten aankloppen voor het registreren van het woon-werkverkeer (en meer) en niet bij een andere partij?

Fynch staat voor duurzaam reizen en gedragsverandering. Ons hoofddoel is reductie, ons middel is het bieden van gemak. Daarnaast zijn wij transparant in onze kosten: je betaalt voor de app en niet per reistransactie of op andere verborgen manieren.

Waarom werken wij met van Asselt?

Van Asselt is nu ruim 6 jaar onze accountant. Wij zijn destijds bij Van Asselt terecht gekomen toen we hulp nodig hadden bij de overname van een ander bedrijf. De samenwerking beviel direct goed dat we ook overstapt zijn. Wat wij prettig vinden is de professionaliteit, pragmatische aanpak en ondernemende insteek.

Interessant?
Moet jij per 1 januari voldoen aan de wetgeving? Meld je dan voor 14 november aan, dan garanderen wij dat je live bent voor 1 januari.

Als medeklant van Van Asselt zorgen wij voor een speciale aanbieding! Ben je ZZP’er? Download nu de Fynch app in een van de appstores en probeer de app 30 dagen gratis!

Deel dit bericht