Klantpodium ExecutiveLab en MasterFind

Wie zijn jullie?

Wij zijn ExecutiveLab en MasterFind en actief binnen de arbeidsbemiddeling. ExecutiveLab is een recruitmentbureau voor senior functies binnen consultancy en consultancy exit. Dan met name binnen financial service organisaties. MasterFind is een detacheringsbureau voor hoogopgeleide mensen bij ingenieurspartijen. Hier zijn we nog maar een jaar mee bezig. Totaal werken er 28 mensen bij ons. Dit aantal groeit zeer sterk.

Wat is jullie missie en visie binnen MasterFind?

Met MasterFind willen we het beste detacheringsbureau zijn voor hoogopgeleide functies aan de zachte kant van de techniek. We zijn daar nu een jaar mee bezig en het is heel mooi om weer iets nieuws op te bouwen waarbij de lessen van de afgelopen jaren versneld toegepast kunnen worden. Dat geeft zeer veel energie!

Voor wie is ExecutiveLab interessant?

ExecutiveLab is interessant voor kandidaten en organisaties die echt willen sparren over hun recruitment vraagstuk. We adviseren veel bedrijven hoe ze recruitment kunnen inzetten bij organisatie transformatie vraagstukken. Daarbij werken we vanuit vertrouwen. We kijken daarbij altijd naar de lange termijn: veel kandidaten worden klant en omgekeerd. Dat zegt veel voor ons en op die relaties zijn we erg zuinig.

Om welke reden zou men bij jullie moeten aankloppen voor een totaaloplossing van een vraagstuk omtrent recruitment en niet bij een andere partij?

Er zijn veel bedrijven actief binnen de arbeidsbemiddeling. De meeste bedrijven zijn ingericht op korte termijn succes. Dat maakt dat je als klant afhankelijk bent van het netwerk van je individuele Consultant. Wij zoeken het zowel met ExecutiveLab als MasterFind in de kracht van het collectief. Dat maakt dat ons netwerk bestendiger is dan het gemiddelde bureau in onze sector.

Waarom doen jullie specifiek zaken met Van Asselt?

We groeien erg hard met onze bedrijven. Van Asselt kan mee met onze ambities en is de sparring partner bij onze groei. Ook is Van Asselt opbouwend kritisch en stelt die extra vraag die je als ondernemer nodig hebt. Wat verder opvalt is dat talent de ruimte krijgt bij Van Asselt, dat spreekt mij persoonlijk erg aan.

Deel dit bericht