Klantpodium De Organisatie Ontwerpers

De Organisatie Ontwerpers helpen organisaties bij het ontwerpen en werkend krijgen van de best passende organisatievorm. Het is onze ambitie om mooie en wendbare organisaties te helpen bouwen. Zodat we een context creëren waarin medewerkers floreren en organisatie hun doelen bereiken.

 

Organiseren op je voorvoeten

In mei komt het boek Organiseren op je voorvoeten uit. Een wendbare organisatie weet snel en zonder gedoe te reageren op onvoorspelbare dynamiek in de omgeving, zodat de organisatie van toegevoegde waarde is en blijft voor haar klanten, cliënten, patiënten of burgers. In Organiseren op je voorvoeten laat ik zien waarom je wilt dat je organisatie als geheel wendbaar is, en hoe je dat voor elkaar krijgt. In dit boek heb ik geprobeerd de inzichten uit wetenschappelijke literatuur, casestudies en een enquete onder meer dan 1.300 leidinggevenden te verwerken tot concrete inzichten, gefundeerde richtlijnen en een praktische aanpak.

 

Zoek naar de juiste balans

Wat voor de ene organisatie een gouden greep is, is voor een andere organisatie de dood in de pot. Met Organiseren op je voorvoeten wil ik je inspiratie bieden. Geen rücksichtslose stappenplannen, geen model dat de eigenschappen van jou of jouw organisatie buiten beschouwing laat, maar een aanpak waaraan jij – met al je nieuwsgierigheid, creativiteit en ervaring – je eigen draai aan mag blijven geven. Het blijven tenslotte de voorvoeten van jouw organisatie. Het belangrijkste wat jou te doen staat is het zoeken naar de juiste balans. Met De Organisatie Ontwerpers helpen en begeleiden we organisaties in dit zoekproces.

 

Waarom doen we zaken met Van Asselt

Ondernemen en wendbaar organiseren gaat erover dat te doen waar je goed in bent. Als ondernemer ben ik graag bezig met mijn klanten en ondernemen. Het is fijn dat Van Asselt een betrouwbare partner is die meedenkt met de dynamiek waar ik als ondernemer mee te maken heb. En bovendien zijn het ook nog gewoonweg fijne mensen om mee samen te werken.

 

Deel dit bericht