Klantpodium Vakgarage Imminkhuizen

Wat is uw rol binnen Vakgarage Imminkhuizen?

Mijn rol binnen Vakgarage Imminkhuizen is directeur/eigenaar. Klanten kunnen mij regelmatig vinden bij de receptie van de werkplaats, maar ook voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto kunnen klanten bij mij terecht.

Wat maakt jullie onderscheidend ten opzichte van andere vakgarages?

Ons bedrijf is van oudsher een dorpsgarage en daardoor altijd heel laagdrempelig bereikbaar. We vinden het prettig om onze klanten in de regio mobiel te houden. Ook verzorgen wij in onze regio het onderhoud van de auto’s van een aantal grote leasemaatschappijen. Ook de zomer/winterbandenwissel voeren we daarvoor uit.

Waarom bent u eigen ondernemer in de autobranche geworden?

Ik ben als kleine jongen hier in het bedrijf opgegroeid en als 2egeneratie heb ik nu het dagelijkse roer in handen. De keuze om als zelfstandig ondernemer in de autobranche te werken was voor mij snel gemaakt en ik heb er nog dagelijks plezier in. Als we nu bijvoorbeeld naar de transitie van elektrisch rijden kijken dan vind ik dat erg mooi om mee te mogen maken.

Waarom en sinds wanneer doen jullie zaken met Van Asselt?

Mijn vader is ons bedrijf in 1969 begonnen en sinds die tijd zijn wij klant bij Van Asselt. In 2008 ben ik in de vennootschap erbij gekomen en leerde ik Van Asselt kennen als ons accountantskantoor. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben, omdat ze ons met raad en daad terzijde staan. Als bedrijf zijn wij de laatste jaren behoorlijk gegroeid en dan kom je soms voor vraagstukken te staan waar je een goede accountant nodig hebt die je van goed advies voorziet. Dat vult het team van Van Asselt zeer goed in. Ik zou zeggen op naar de komende 50 jaar!

Deel dit bericht