Klantpodium SproutBridge

Wat doen jullie?

SproutBridge biedt een beleggingsfonds aan waarmee we in verschillende marktomstandigheden rendement proberen te genereren, dus ook als de algehele aandelenmarkt tegenzit. Dit bereiken we door in verschillende typen aandelen te beleggen. Het fonds belegt in robuuste bedrijven, slechts een beperkte groep aandelen passeert onze strenge selectiecriteria.

Wat is jullie missie en visie binnen SproutBridge?

Onze missie is om onze participanten te ontzorgen en het beste beleggingsproduct aan te bieden in termen van rendement en risico. Onze visie is dat standaardoplossingen een gemiddelde uitkomst geven, buitengewone resultaten komen door een onderscheidende aanpak.

Voor wie is jullie fonds (SproutBridge Equity Fund) interessant?

Voor particulieren, ondernemers en stichtingen die een aanzienlijk bedrag te beleggen hebben. Redenen die participanten noemen om in te stappen in het fonds; tegenvallende beleggingsresultaten bij hun bank, lage vergoeding op spaargeld en/of te weinig tijd/zin/kennis om zelf te beleggen. We krijgen veel interesse van mensen die teleurgesteld zijn dat hun vermogen de aanzienlijke inflatie niet kan bijbenen.

Om welke reden zou men bij jullie moeten aankloppen voor het beleggen van hun geld en niet bij een andere partij?

Het klantbelang staat bij ons centraal en staat gelijk aan ons belang, wij voegen daad bij het woord door zelf mee te beleggen en alleen performance fee (dat is een succesvergoeding) in rekening te brengen bij een goed resultaat voor de klant.

Waarom doen jullie specifiek zaken met Van Asselt?

Het zakendoen met Van Asselt bevalt omdat men klantgericht is en meedenkt met de klant. De lijntjes zijn kort, waardoor er snel te schakelen valt.

Deel dit bericht