Klantpodium Selected Wallpapers

Wat doen jullie?

Selected Wallpapers is ontstaan vanuit OOSTENDORP. Gevestigd in Montfoort en opgericht in 1968. Oostendorp is een familiebedrijf dat al ruim 50 jaar actief is op het gebied van interieur- en meubelstoffering.

In 2020 zijn wij gestart met online activiteiten voor één van onze niche producten; luxe wandbekleding. Dit zijn wij gaan doen onder een nieuwe handelsnaam Selected Wallpapers by Oostendorp. Wij presenteren onze collecties online en geven advies vanuit onze showroom in Montfoort.

Wat maakt jullie werk/onderneming zo leuk en bijzonder?

Wij hebben een uitgebreide en unieke behangcollectie van luxe en exclusieve behangmerken. Naast de merken die collecties presenteren in collectieboeken, zijn wij gespecialiseerd in behang op maat. Unieke eyecatchers die op basis van de wandafmetingen worden geproduceerd. Dit kan in vele dessins en materialen. Echt maatwerk, waarmee wij ons onderscheiden van onze collega’s. Door onze online activiteit worden we wereldwijd gevonden en beperkt onze activiteit zich niet tot Nederland. Dit maakt het ontzettend dynamisch en veelzijdig.

Neem gerust een kijkje op www.selectedwallpapers.com ter inspiratie.

Waarom ben je ondernemer geworden?

Het ondernemerschap biedt je de kans je eigen ideeën te realiseren. Iets wat als een klein idee ontstaat te omarmen en daar vol voor te gaan. Als het vervolgens ook lukt en je kan daar je brood mee verdienen geeft dat ontzettend veel voldoening.

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt?

Van Asselt is voor ons de perfecte sparringpartner om vanuit hun vakgebied cijfermatig mee te kijken naar de strategie van ons bedrijf. Een persoonlijke benadering en vaste aanspreekpunten werken voor ons erg prettig.

Deel dit bericht