Klantpodium Fiona Franchimon Professional

Wat doen jullie?
Twaalf en een half jaar geleden begon het allemaal met onze Hairstyle salon Fiona Franchimon Professional. Een salon voor zowel mannen en vrouwen. Een coupe op maat. Dit doen we door te kijken naar de mogelijkheden van het haar en gezichtsvorm, maar ook de emotionele wensen zijn hierbij heel belangrijk.

Met ons tweede bedrijf Luxury Haircare maken wij onze eigen productlijn Fiona Franchimon Haircare en Hairtool de Nº 1 Hairpin. Ontwikkeld in eigen beheer naar de wensen, behoefte en inspiratie van onze klanten. Deze producten produceren we geheel in Nederland en verkopen deze over de gehele wereld.

Wat maakt jullie werk/onderneming zo leuk en bijzonder?
We halen alles uit ons vak. Iets wat zoveel positieve energie geeft! Vooral als we mensen blij kunnen maken, daar doen we het voor.

Waarom ben je ondernemer geworden?
Zodat ik mijn creatieve geest en brein optimaal in kan zetten.

Wat zou je andere ondernemers graag mee willen geven?
Zorg dat je in jouw vakgebied bij elke discipline weet waarover het gaat. Ook de dingen die je minder leuk vindt. Het is heel belangrijk omdat je altijd zelf de eindverantwoordelijkheid hebt.

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt?
Vanwege de prettige samenwerking met Bob en Miranda. Uiteraard ook de mensen die onderdeel zijn van hun team. We zijn blij met hun betrokkenheid!

 

 

Deel dit bericht