Klantpodium Bonotrans B.V.

Deze maand het woord aan Cor Bonouvrié van Bonotrans. Opgestart als eenmanszaak, maar uitgegroeid tot een volledige transportonderneming met 35 man, 22 vrachtwagens die wekelijks toch zo’n 360 ritten rijden. Hij legt graag uit waarom hij samenwerkt met Van Asselt. 

Bonotrans B.V. is opgericht in 1992 als eenmanszaak, maar in de tussentijd zijn we uitgegroeid tot een volwaardige transportonderneming met 22 trekkende eenheden en een jaaromzet van 4,5 mln. 

We zijn actief in de volgende deelsectoren: winkeldistributie, de automotive industrie en de luchtvracht sector. Wat belangrijk is voor onze opdrachtgevers en daarmee ook voor ons: transport op tijd, efficiënt, milieuvriendelijk en schade vrij. Dit wordt aangestuurd door ondergetekende met een groot team van 35 medewerkers. 

Ons nieuwste project is een mobiel kantoor/spreekruimte die zichzelf voorziet van eigen opgewekte zonne-energie. Wij wachten niet op oplossingen die nog komen van bijvoorbeeld truckfabrikanten, wij nemen hierin zelf graag het voortouw. 

Een groter bedrijf vraagt om een accountant die meekijkt en tips geeft, en vooral eens met de ondernemer van gedachten wisselt over verschillende onderwerpen. Dat is de reden dat wij bij van Asselt accountants terecht zijn gekomen, en daar hebben we nog steeds geen spijt van. De houding van twee benen op de grond, geloven in de juiste ingeslagen weg én daarbij de positieve houding van medewerkers, is dat wat van Asselt accountants zo bijzonder maakt. 

Veranderingen op fiscaal vlak houden zij bij, terwijl wij ons steeds meer bezig zijn met hoe de toekomst in transport groener kan. 

– Cor Bonouvrié van Bonotrans. Wil je meer weten, neem dan even een kijkje op de website. 

Deel dit bericht