Klantpodium AirSafe

Wat doet AirSafe? 

AirSafe is een nieuwe onderneming ontstaan uit Windhorst Plaat en Constructie en Windex Engineering. Beide bedrijven zijn al decennia lang specialist in luchtbehandeling systemen en klimaatbeheersing. AirSafe is ontstaan uit de steeds sterker wordende vraag naar een toepassing om de lucht in de binnenruimte te reinigen. Meer specifiek de vraag om virussen (waaronder het Covid-19 virus) en bacteriën onschadelijk te maken zonder dat daar heel ingrijpende verbouwingen voor nodig zijn. AirSafe heeft hiervoor 2 standaard oplossingen en 1 maatwerk oplossing ontwikkeld. Wij hebben deze oplossingen de naam AntiVirusBox gegeven. 

Deze AntiVirusBoxen van AirSafe dragen bij aan betere luchtkwaliteit door de lucht in een ruimte te filteren en te desinfecteren. Wij bieden de oplossing om in ruimtes waar mensen werken, sporten, leren, wonen, eten, wachten, slapen, etc. op een veilige manier virussen, schimmels en bacteriën onschadelijk te maken.  

Wat is jullie vindingrijkheid in crisistijd? 

De kwaliteit van de lucht die wij inademen is heel belangrijk. Steeds vaker worden we door overheid en onderzoeksinstanties gewezen op het belang van een goede luchtkwaliteit voor onze gezondheid. Luchtkwaliteit is belangrijker dan ooit tevoren en dat beperkt zich niet tot de kwaliteit van de buitenlucht alleen. Het Covid-19 virus heeft ons bewuster gemaakt van het feit dat ook in de binnenruimte schone lucht heel belangrijk is. Je kan dus zeker stellen dat de producten van AirSafe in deze (crisistijd) zijn ontstaan. 

Hoe houden jullie je service in stand ondanks de maatregelen? 

Onze service lijdt niet onder de maatregelen die er nu gelden. Uiteraard houden we rekening met de maatregelen vanuit de overheid, dat is een kleine moeite. En, natuurlijk gebruiken wij onze eigen AirSafe AntiVirusBoxen zelf ook op het bedrijf. Zo houden wij ons team virusvrij en kunnen we onze service continueren. 

Waarom ben je ondernemer geworden? 

Ondernemer word je niet, dat ben je. Dat moet in je zitten. Kansen en mogelijkheden zien en dat dan oppakken. Ook wanneer het economische klimaat niet zo gunstig is. Elke situatie biedt kansen. Ondernemen is leuk! 

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt? 

Wij doen graag zaken met Van Asselt omdat ze meedenken, oplossingsgericht zijn, wij vaak dezelfde taal spreken waardoor het onderling contact direct is en duidelijk. 

Benieuwd? Neem een kijkje op de website.  

Deel dit bericht