In 2024 met WIJ communiceren jouw merk nóg sterker neerzetten?

In deze tijd van constante verandering rondom marketing is stilstaan geen optie meer. Het is tijd om vooruit te bewegen en niet achter te blijven. Ben je klaar om jouw marketingplan in 2024 samen te realiseren? Wij wel!

WIJ bouwen aan sterke merken die in beweging blijven‍ ✨

Wij zijn een team van nuchtere en ruimdenkende meiden die WIJ communiceren (vallend onder de Van Asselt groep) vertegenwoordigen. Met elkaar halen wij plezier uit het vertalen van een merkidentiteit en krijgen we energie van bedrijven in beweging houden. Een (nieuwe) website, het bijhouden van social media, een nieuwe huisstijl of ander ontwerp? Wij worden er blij van! Dit doen we zowel voor ervaren ondernemers als voor ondernemers die aan het begin van het ondernemen staan.

Ook voor Van Asselt verzorgen we de gehele marketing. Zo zorgen wij ervoor dat er bij jullie iedere maand een nieuwsbrief op de virtuele deurmat ligt, houden we jullie zowel via LinkedIn als Instagram op de hoogte en hebben we de websites in beheer.

WIJ communiceren als jouw creatieve bureau ‍💻

Wij bouwen aan sterke merken en zorgen voor zichtbaarheid in de juiste branche. We geloven er in dat alle merken sterk kúnnen worden. Als het merk maar in beweging blijft en de identiteit uitstraalt. Want dan wek je vertrouwen en bereik je de juiste doelgroep. Daarbij begrijpen we als geen ander dat vertrouwen dé basis is voor een goede samenwerking. Zonder vertrouwen kunnen we niet bouwen. 😉 Dat vertrouwen zien we dus graag terug in een betekenisvolle relatie met jou als ondernemer.

Onze pakketten op maat 📚

Branding

Alles moet kloppen, van verhaal tot design. Een merk is uniek! Wij creëren merkidentiteiten die verhalen vertellen en geven het merk de stijl die matcht met de identiteit. Uitstraling en herkenbaarheid vormen de basis en geven een sterk merk karakter.

Webdesign

Communiceer jouw merkverhaal. Een website is dé plek om te vertellen en laten ervaren wat je merk precies inhoudt. Het is belangrijk om de doelgroep mee te nemen in het merkverhaal en hun te vertellen wat je te bieden hebt. Een website is namelijk jouw online visitekaartje waar alles samenkomt.

Social media

Blijf in beweging. Markten en behoeften zijn constant in beweging. Des te belangrijker is het om in beweging te blijven op social media. Wij zorgen voor sterke en herkenbare content die bijdraagt aan de doelstellingen van het merk en aansluit bij de doelgroep. We ontzorgen je door social media uit handen te nemen zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent.

Full service

Jouw creatieve team. Een business runnen én online zichtbaar zijn? We kunnen ons voorstellen dat dat niet altijd haalbaar is. Wij kunnen jou volledig ontzorgen op het gebied van (online) zichtbaarheid. Met dit pakket stappen wij in de rol als jouw creatieve team.

Ben je klaar om jouw marketingplan in 2024 samen te realiseren?

Het is tijd om uit te stralen waar je voor staat én in beweging te blijven. Wij zijn benieuwd naar jouw merk en jouw verhaal! We maken graag een pakket op maat, zodat het naar jouw wens is. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen doen? De koffie staat klaar.

Deel dit bericht