De ‘kroon’ als eerbetoon aan onze voorgangers

Op 3 december 2021 hebben wij – Druijff Verhuizingen & Transporten – van onze Burgemeester Yvonne van Mastrigt, het predicaat ‘Hofleverancier’ in ontvangst mogen nemen.

Sinds de oprichting in 1920 door de eerste generatie Druijff, is ons bedrijf uitgegroeid tot een bekende Woudenbergse naam in de transportsector. Niet alleen voor het verzorgen van verhuizingen van Woudenbergers, maar ook van mensen ver daarbuiten. Ooit zijn we begonnen met een bakfiets en paard en wagen. Inmiddels hebben we ons ontwikkeld tot een bedrijf met een vakbekwaam team, dat dagelijks transporten en verhuizingen uitvoert met een wagenpark dat past bij deze tijd.

In 2018 hebben wij, Mark en Andrea Druijff, de besturende functie overgenomen. Wij zijn daarmee de vierde generatie aan het stuur, waarbij we met het honderdjarig bestaan in aanmerking kwamen voor de aanvraag van het predicaat ‘Hofleverancier’.

Het was een heel karwei om alles voor de gehele procedure in orde te krijgen. Vooral omdat wij tegelijkertijd ook bezig waren met de aankoop van een nieuwe woning met bedrijfspand, om ons bedrijf voort te kunnen zetten in de toekomst. Waar er voor het krijgen van een financiering natuurlijk al heel veel benodigd is aan papierwerk, groeide de berg papierwerk ook nog eens aanzienlijk bij de aanvraag van het predicaat ‘Hofleverancier’.

Gelukkig zijn we bij de hele procedure voornamelijk door Henry en Vincent vanuit Van Asselt goed ondersteund. En uiteindelijk is het natuurlijk een hele eer om het dan ook daadwerkelijk in ontvangst te mogen nemen en hofleverancier te mogen zijn.

Burgemeester Van Mastrigt: “In al die 100 jaar is hoogstwaarschijnlijk de inboedel van menig Woudenberger vervoerd in een van de verhuiswagens van Druijff. Ik ben er trots op dat een Woudenbergs bedrijf is bekroond met de titel ‘Hofleverancier’. Een bijzondere prestatie, want je komt niet zomaar in aanmerking voor dit predicaat. En mocht ik ooit verhuizen naar de regio, dan weet ik waar ik moet zijn.”

Wij kijken uit naar de toekomst en hopen te kunnen blijven investeren in het verduurzamen van het transportbedrijf. Daarnaast willen we de werksfeer behouden zoals wij dat graag zien. We zien het als ons team, want we kunnen niet zonder onze mensen. Iedere dag zijn we dankbaar voor hun inzet, en we willen het bedrijf graag samen met hen laten groeien. Wij zijn er ontzettend trots op en ook heel dankbaar dat we dit bedrijf mogen voortzetten. Het ontvangen van het predicaat ‘Hofleverancier’ is voor ons dan ook echt een eerbetoon aan de eerste drie generaties.

Deel dit bericht