Jurist Arbeidsrecht

Ben jij de Jurist Arbeidsrecht die blij wordt van juridische casussen, uitdaging en samenwerken? 
Dan zoeken wij jou!

Fulltime

28 - 40 uur per week beschikbaar

Ervaring

2 - 8 jaar

Locatie

Driebergen / Amersfoort

Mogen wij jou verwelkomen als collega?

Wij zijn voor onze adviesafdeling op zoek naar een bevlogen Jurist Arbeidsrecht voor onze vestigingen in Driebergen en Amersfoort.

WIE ZIJN WIJ?

Wat ons kantoor kenmerkt is de collegiale sfeer en betrokkenheid op elkaar en de klant. Er is ruimte voor overleg met alle betrokken collega’s voor zowel die lastige vaktechnische casus, als voor een uitdaging die bij de klant speelt. Hier komen vindingrijke adviezen en concrete oplossingen uit voort voor klanten, zodat het voor beide partijen wat oplevert. Hierin zijn we samen continu op zoek naar de toegevoegde waarde voor de klant.

Begin 2015 hebben we onze prachtige nieuwe kantoortuin in Driebergen gecreëerd, en begin 2018 zijn we ingetrokken in onze nieuwe maar authentieke locatie in Amersfoort. Beide zijn prettige werkplekken in een natuurlijke omgeving. Wanneer je niet op kantoor werkt, ondersteunen we je bij het creëren van een goed georganiseerde werkplek vanuit huis. Naast hard werken is er uiteraard ook ruimte voor een collegiaal gesprek over het weekend (wanneer je thuis werkt stimuleren we onze collega’s dit telefonisch of via Teams te doen). Immers brengen we wekelijks toch heel wat uurtjes met elkaar door.

WAT GA JE DOEN?

Als jurist arbeidsrecht ga je aan de slag met het adviseren van onze klanten op het gebied van arbeidsrecht. Denk bijvoorbeeld aan advisering rondom ontslagzaken, bezwaarschriften en (langdurige) arbeidsongeschiktheid. Voor onze klanten ben je dé arbeidsjurist binnen Van Asselt met een fiscale voorliefde voor alles wat met loonheffing te maken heeft. Je krijgt namelijk op termijn naast arbeidsrecht extra energie van een uitstapje naar DGA-favoriete onderwerpen (fiscaal vriendelijk belonen, helpen optimaliseren WKR, verzekeringsplicht, auto van de zaak).

Daarbij ga je klantgericht te werk en ben je communicatief vaardig. Je hebt al enige ervaring opgedaan als jurist arbeidsrecht. Je helpt klanten wegwijs te worden op het gebied van de Nederlandse wetgeving. Hierbij werk je nauw samen met de collega’s van de adviesafdeling. Je organiseert seminars om klanten te informeren over nieuwe wet- en regelgeving. Wij vinden het belangrijk dat je de juiste ondersteuning biedt aan onze projectleiders door initiatiefrijk te handelen, advies te signaleren en actief mee te denken om tot vindingrijke oplossingen voor klanten te komen.

JE HEBT/BENT:
  • 2 tot 8 jaar werkervaring als jurist arbeidsrecht;
  • Een afgeronde WO-opleiding op gebied van Nederlands Recht;
  • Bij voorkeur ervaring bij een accountants- of advocatenkantoor;
  • Fiscale affiniteit vooral op het gebied van loonheffingen; 
  • 28-40 uur per week beschikbaar;
  • Woonachtig in omgeving Driebergen – Amersfoort.
ENTHOUSIAST?

Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in het profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet via sollicitatie@asselt.nl. Wil je eerst meer informatie? Bel 0343-516741 en vraag naar Bob van Giesen.

Iedere werkdag bouwen aan betekenisvolle relaties in het MKB met verrassend vindingrijke adviesdiensten en -producten door kennis, ervaring en lef.

0 +
AANTAL ONDERNEMERS
0
JAAR SINDS 1946
0 +
JAAR ERVARING

Talent is altijd welkom!

Is dit niet jouw vacature, maar moeten we je toch leren kennen? Wij zijn altijd geïnteresseerd in vindingrijke en ambitieuze mensen die ons scherp houden. Mail je CV en motivatie, want ja we houden ook van snel schakelen.