Relatiebeheerder

Als relatiebeheerder / projectleider ben je hét aanspreekpunt voor klanten. Het is je taak om als volwaardig adviseur en sparringpartner klantrelaties te onderhouden en zelfstandig een eigen cliëntenportefeuille te beheren.

Uren

32 – 40 uur per week beschikbaar

Ervaring

Minimaal 2 jaar

Locatie

Kantoor Driebergen

Mogen wij jou verwelkomen als collega?

Voor het accountancyteam zoeken wij een relatiebeheerder. Het team waarin je komt te werken wordt aangestuurd door de manager accountancy, sinds 2010 een Asseltje. Hij is verantwoordelijk voor de afdeling in Driebergen.

WIE ZIJN WIJ?

Het oude postkantoor van Driebergen is omgetoverd tot een modern accountantskantoor. In onze kantoortuin werken 40 enthousiaste collega’s. Er is ruimte voor overleg met alle betrokken collega’s voor zowel die lastige vaktechnische casus als voor die automatiseringsuitdaging welke bij de klant speelt. Hier komen vindingrijke adviezen uit voor klanten die meer opleveren dan dat ze kosten. Naast hard werken is er uiteraard ook ruimte voor een gesprekje over het weekend. Immers brengen we wekelijks toch heel wat uurtjes met elkaar door.

WAT GA JE DOEN?

Als relatiebeheerder ben je hét aanspreekpunt voor klanten. Het is je taak om als volwaardig adviseur en sparringpartner klantrelaties te onderhouden en zelfstandig een eigen cliëntenportefeuille te beheren. Je coördineert de werkzaamheden, signaleert adviesbehoeften, controleert aangeleverde stukken van assistenten, bewaakt de budgetten, stelt werkplanningen op en voert afrondende gesprekken met klanten. Je hebt ervaring in het zelfstandig opstellen van complexe jaarrekeningen en het voorbereiden van fiscale aangiftes. Het sleutelbegrip hierbij is afspraak = afspraak. Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Wij vinden het belangrijk dat je de juiste ondersteuning biedt door initiatiefrijk te handelen, advies te signaleren en actief meedenkt om tot vindingrijke oplossingen voor klanten te komen. Het is vanzelfsprekend dat je over klantgerichte- en communicatieve vaardigheden beschikt.

Wij bieden je een uitdagende functie bij een hechte en groeiende organisatie. Vanzelfsprekend horen een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden bij deze functie.

JE HEBT/BENT:

– Minimaal 2 jaar ervaring als relatiebeheerder / AA-accountant;
– De opleiding tot AA-accountant afgerond;
– 32-40 uur per week beschikbaar;
– Ervaring met het opstellen van complexe jaarrekeningen;
– De dagelijkse ambitie om van je klant een ambassadeur te maken;
– Woonachtig in omgeving Driebergen.

GENOEG OVER ONS

Wij zijn benieuwd naar jouw vindingrijkheid en ambities! Ja, we houden ook van snel schakelen. Eerst meer informatie? Neem dan contact op.

Iedere werkdag bouwen aan betekenisvolle relaties in het MKB met verrassend vindingrijke adviesdiensten en -producten door kennis, ervaring en lef.

0 +
AANTAL ONDERNEMERS
0
JAAR SINDS 1946
0 +
JAAR ERVARING

Talent is altijd welkom!

Is dit niet jouw vacature, maar moeten we je toch leren kennen? Wij zijn altijd geïnteresseerd in vindingrijke en ambitieuze mensen die ons scherp houden. Mail je CV en motivatie, want ja we houden ook van snel schakelen.