Junior Secretaresse

Voor ons secretariaat, bestaande uit 4 collega’s, zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van junior secretaresse voor 32-40 uur per week. Als jij blij wordt van klantcontact, ontzorgen en samenwerken in een gedreven en gezellig team, lees dan verder!

Uren

32-40 uur per week

Ervaring

Recent of bijna afgeronde opleiding MBO-4 Secretaresse/Management Assistent

Locatie

Kantoor Driebergen

Mogen wij jou verwelkomen als collega?

Voor ons secretariaat, bestaande uit 4 collega’s, zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van junior secretaresse voor 32-40 uur per week. Als jij blij wordt van klantcontact, ontzorgen en samenwerken in een gedreven en gezellig team, lees dan verder!

Wie zijn wij?

Op onze prachtige vestigingen in Amersfoort en Driebergen werken ongeveer 60 enthousiaste collega’s. Letterlijk en figuurlijk kennen we hier geen drempels waardoor het makkelijk is om met collega’s en directie in overleg te gaan. Naast hard werken is er ruimte voor een collegiaal gesprek over het weekend. Immers, we brengen wekelijks toch heel wat uurtjes met elkaar door.

Wat ga je doen?

Onze relaties sta je vriendelijk te woord en je ontvangt hen gastvrij. Voor collega’s ben je de spil van de organisatie. Je ondersteunt met structurele werkzaamheden, zoals het verzorgen van de in- en uitgaande post, de jaarrekeningen en het beantwoorden van binnenkomende telefoontjes. Ook agendabeheer is onderdeel van je takenpakket. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt graag contact met mensen. Het is belangrijk dat je over een pro actieve- en dienstverlenende houding beschikt ten opzichte van klanten en collega’s. Naast je takenpakket als secretaresse zijn er diverse extra werkzaamheden bespreekbaar.

Je hebt/bent

• Recent of bijna afgeronde opleiding MBO-4 Secretaresse/Management Assistent;
• Maximaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
• 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
• Woonachtig in de regio Amersfoort/Driebergen.

Genoeg over ons

Wij zijn benieuwd naar jou. Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in het profiel? Mail je CV en motivatie via sollicitatie@asselt.nl. Bij vragen of meer informatie, bel gerust 0343-516741 en vraag naar Sabina van Zee (HR-adviseur).

Iedere werkdag bouwen aan betekenisvolle relaties in het MKB met verrassend vindingrijke adviesdiensten en -producten door kennis, ervaring en lef.

0 +
AANTAL ONDERNEMERS
0
JAAR SINDS 1946
0 +
JAAR ERVARING

Talent is altijd welkom!

Is dit niet jouw vacature, maar moeten we je toch leren kennen? Wij zijn altijd geïnteresseerd in vindingrijke en ambitieuze mensen die ons scherp houden. Mail je CV en motivatie, want ja we houden ook van snel schakelen.

Stuur ons een bericht