Belastingadviseur

Je draagt bij aan rendementsverbeteringen, fiscale optimalisaties en het ontzorgen van klanten.

Uren

32 – 40 uur per week beschikbaar

Ervaring

3 – 7 jaar

Locatie

Kantoor Driebergen

Mogen wij jou verwelkomen als collega?

Door de groei van ons klantenbestand zijn wij voor het fiscale team op zoek naar een bevlogen belastingadviseur. Het team bestaat uit 11 enthousiaste collega’s.

WIE ZIJN WIJ?

Het oude postkantoor van Driebergen hebben we omgetoverd tot een modern accountantskantoor. In onze kantoortuin werken 40 enthousiaste collega’s. Er is ruimte voor overleg met alle betrokken collega’s voor zowel die lastige vaktechnische casus als voor die automatiseringsuitdaging welke bij de klant speelt. Hier komen vindingrijke adviezen uit voor klanten die meer opleveren dan dat ze kosten. Naast hard werken is er uiteraard ook ruimte voor een gesprekje over het weekend. Immers brengen we wekelijks toch heel wat uurtjes met elkaar door.

WAT GA JE DOEN?

Je draagt bij aan rendementsverbeteringen, fiscale optimalisaties en het ontzorgen van klanten. Daarnaast bereid je adviezen voor en stel je complexe aangiften op. Jouw klantenpakket varieert van een tuincentrum in de buurt tot een groot bouwbedrijf. In het contact met de klant signaleer je aandachtspunten, fiscale voordelen en trends waar je snel en adequaat op in weet te spelen. Onze vindingrijke aanpak zorgt ervoor dat je voldoende uitdaging vindt om je vak uit te oefenen. Aan analytisch vermogen heb je geen gebrek, je bent hierin een talent met cijfermatig inzicht.

JE HEBT / BENT:

– 3 tot 7 jaar ervaring als belastingadviseur;
– Opleiding HBO/WO Fiscaal Recht of Economie of studerend;
– 32-40 uur per week beschikbaar;
– Woonachtig in de regio Driebergen/Amersfoort.

GENOEG OVER ONS

Wij zijn benieuwd naar jouw vindingrijkheid en ambities! Ja, we houden ook van snel schakelen. Eerst meer informatie? Neem dan contact op.

Iedere werkdag bouwen aan betekenisvolle relaties in het MKB met verrassend vindingrijke adviesdiensten en -producten door kennis, ervaring en lef.

0 +
AANTAL ONDERNEMERS
0
JAAR SINDS 1946
0 +
JAAR ERVARING

Talent is altijd welkom!

Is dit niet jouw vacature, maar moeten we je toch leren kennen? Wij zijn altijd geïnteresseerd in vindingrijke en ambitieuze mensen die ons scherp houden. Mail je CV en motivatie, want ja we houden ook van snel schakelen.