Beginnend assistent-accountant Amersfoort

Je draagt bij aan rendementsverbeteringen, fiscale optimalisaties en het ontzorgen van klanten.

Uren

Basiskennis boekhouden aanwezig

Ervaring

1 tot 3 jaar als assistent-accountant

Locatie

Amersfoort

Mogen wij jou verwelkomen als collega?

Wij zijn altijd op zoek naar vindingrijke, proactieve medewerkers met een commercieel gedreven instelling. Voor ons accountancyteam zoeken wij een beginnend assistent-accountant.

WIE ZIJN WIJ?

Begin 2015 zijn wij ingetrokken in onze prachtige nieuwe kantoortuin in Driebergen en begin 2018 deden we hetzelfde in Amersfoort. Beide zijn prettige werkplekken in een natuurlijke omgeving. Er is ruimte voor overleg met alle betrokken collega’s voor zowel die lastige vaktechnische casus als voor een uitdaging welke bij de klant speelt. Hier komen vindingrijke adviezen uit voor klanten die meer opleveren dan dat ze kosten. Naast hard werken is er uiteraard ook ruimte voor een collegiaal gesprek over het weekend. Immers brengen we wekelijks toch heel wat uurtjes met elkaar door.

WAT GA JE DOEN?

Als beginnend assistent-accountant ben je in eerste instantie betrokken bij het voeren van administraties en het samenstellen van eenvoudige jaarrekeningen. Hiermee kun je de basis leggen voor een verdere ontwikkeling binnen de accountancy. Advisering van klanten en het oplossen van complexere jaarrekeningvraagstukken zijn hier voorbeelden van. Binnen Van Asselt bieden wij deze mogelijkheid volop. Bij elke fase in jouw ontwikkeling word je daarbij begeleid door een ervaren collega. Zowel intern als richting onze klanten is het sleutelbegrip: afspraak = afspraak. Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wij vinden het belangrijk dat je de juiste ondersteuning biedt aan onze projectleiders door initiatiefrijk te handelen, advies te signaleren en actief mee te denken om tot een vindingrijke oplossing voor klanten te komen. Dit alles uiteraard passend bij de functie die je hebt.

JE HEBT / BENT:

– 1 tot 3 jaar ervaring als assistent-accountant;
– Volgen van een opleiding in de accountancy;
– Basiskennis boekhouden aanwezig;
– Sterke klantgerichte- en communicatieve vaardigheden;
– Analytisch en accuraat;
– Alert op commerciële kansen;
– Proactieve en innovatieve instelling;
– Woonachtig in omgeving Amersfoort.

ENTHOUSIAST?

Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in het profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Iedere werkdag bouwen aan betekenisvolle relaties in het MKB met verrassend vindingrijke adviesdiensten en -producten door kennis, ervaring en lef.

0 +
AANTAL ONDERNEMERS
0
JAAR SINDS 1946
0 +
JAAR ERVARING

Talent is altijd welkom!

Is dit niet jouw vacature, maar moeten we je toch leren kennen? Wij zijn altijd geïnteresseerd in vindingrijke en ambitieuze mensen die ons scherp houden. Mail je CV en motivatie, want ja we houden ook van snel schakelen.