Van Asselt zorgzeker

Iedere werkdag bouwen aan betekenisvolle relaties in de zorgsector met verrassend vindingrijke adviesdiensten en -producten door kennis, ervaring en lef.

Deskundig

Door specialisatie en ervaring in de zorg en gedegen juridische-, financiële- en fiscale kennis kunnen wij instellingen en ondernemers in de (para)medische sector goed ondersteunen. Wij weten wat er speelt in de zorgsector, houden onze kennis up-to-date en zijn in staat om de soms lastige materie begrijpelijk uit te leggen. Deskundigheid houdt voor ons ook in dat we helder communiceren, afspraken nakomen en altijd open staan voor vragen.

Betrokken

Wij zijn betrokken op onze cliënten. Dat wil zeggen dat wij ons uiterste best doen om jou te ondersteunen. We willen het beste financiële- en fiscale resultaat voor jou bereiken, en denken graag met je mee.

Loyaal

Wij willen er zijn voor onze cliënten en doen er alles aan om goed bereikbaar te zijn. Dit lijkt logisch, maar dat is het binnen de accountantswereld zeker niet. Op mailberichten reageren we binnen 2 werkdagen. Terugbellen doen we op dezelfde dag.

"Jij de patiënt,
wij de financiën."

Ons motto: jij de patiënt, wij de financiën. Dit maken we dagelijks waar door onze, specifiek voor de zorgmarkt ingerichte dienstverlening. Wij richten ons met name op instellingen en ondernemers die werkzaam zijn in de (para)medische sector. Binnen de medische sector weten wij de weg, we spreken dezelfde taal en staan altijd open voor vragen. Ook zijn we actief in het informeren van zaken die van belang zijn en waar jij voordeel van hebt. Van Asselt zorgzeker maakt ondernemen gezond.

Casussen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bekijk alle
casussen

Zorg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisci elit. Ut elit

Zorg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisci elit. Ut elit

Zorg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisci elit. Ut elit

Zorg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisci elit. Ut elit

Onze oplossingen

Een aantal voorbeelden van hoe wij onze klanten vindingrijk helpen. Want wat we doen is te interessant om niet te vertellen!

Overeenkomst
personeelslening

Wat doe je als werkgever wanneer je een lening wilt verstrekken aan een medewerker? Wij helpen bijvoorbeeld met het opstellen van een deugdelijke overeenkomst.

Second opinion dissociatie

Wat als je maatschap ophoud te bestaan? Wij kunnen de tussentijdse cijfers per beëindigingsdatum kritisch voor je bekijken, om tot een bevredigende afronding van de maatschap te komen voor alle betrokken partijen.

Herstructurering tandartspraktijk

Wat als een tandartspraktijk wil participeren in een horeca bedrijf? Wij ondersteunen met het oprichten van BV’s en herstructurering van activiteiten, zodat de tandartspraktijk afgeschermd wordt van deze meer risicovolle nieuwe activiteit.

Kwartaalrapportage MSB

Wat als je beter inzicht wilt realiseren in je resultaat? Voor een Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) verzorgen wij de kwartaalrapportages. De rapportage geeft per kwartaal inzicht in het resultaat en het werkkapitaal op MSB-niveau, maar ook op vakgroepsniveau. In samenwerking met de financieel directeur van het MSB hebben we ook een verdiepingsslag gemaakt door de gerealiseerde productie ten opzichte van de benchmark in de kwartaalrapportages te verwerken. Hierdoor ontstaat per kwartaal inzicht in de realisatie van de vakgroepen en van het MSB in totaal ten opzichte van de begroting. Dit stelt het bestuur van het MSB in staat nog beter tussentijds te sturen.

Inrichten administratie fysiotherapeut

Wat als je zelf je administratie wil gaan voeren zonder ervaring in boekhouden? Bij een fysiotherapeut  hebben we geholpen om dit volledig in te richten. Daarvoor hebben we zijn zakelijke bank en zijn productiesysteem gekoppeld aan Twinfield. Daarnaast hebben we Basecone geïmplementeerd, zodat alle bonnen en facturen digitaal in Twinfield beschikbaar zijn en verwerkt kunnen worden. Wij hebben een korte instructie geschreven om hem te helpen inkomsten en uitgaven juist te kunnen boeken. Ook hebben we hem geholpen om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van het zelflerende vermogen van Twinfield. Op dit moment is hij in staat om zelf te boeken en kan hij zijn naaste medewerker inzetten op activiteiten die uiteindelijk meer geld opleveren.

Ondersteuning
WKR

Wat als een tandartspraktijk wil participeren in een horeca bedrijf? Wij ondersteunen met het oprichten van BV’s en herstructurering van activiteiten, zodat de tandartspraktijk afgeschermd wordt van deze meer risicovolle nieuwe activiteit.

Begeleiding ontslag medewerker

Wat als je omzet wegvalt en er gedwongen ontslag volgt van een medewerker? Bij een fysiotherapeut viel een deel van de omzet weg, doordat een verzorgingsinstelling uit zijn werkgebied vertrok. Het gedwongen ontslag van één van de medewerkers hebben we succesvol begeleidt. Dit kon door onze klant goed bij te praten, voor te sorteren op verschillende scenario’s en door goed overleg te voeren met de betrokken medewerker. Uiteindelijk is de medewerker zonder tussenkomst van het UWV vertrokken, waarbij via een vaststellingsovereenkomst een voor onze klant gunstige vergoeding is overeengekomen.

Onze
specialisten

We onderscheiden ons door lef te tonen om samen het maximale resultaat te bereiken. Onze financiële en fiscale specialisten zijn professionals met verstand van zaken, die voortdurend op zoek zijn naar de toegevoegde waarde voor onze klanten. 

Zorgzeker is onderdeel van Van Asselt adviseurs & accountants.

Marthijn Verboom

ACCOUNTANT

Marthijn Verboom heeft als accountant veel ervaring in de zorg. Daarnaast heeft hij ruime ervaring op fiscaal- en financieel gebied. Zijn benaderingswijze is betrokken, (pro)actief, informeel en laagdrempelig. Ondernemers binnen de zorgsector zijn bij hem aan het juiste adres en daarom geeft hij leiding aan Van Asselt zorgzeker adviseurs & accountants. Dè afdeling met adviseurs voor ondernemers in de zorg!

Marthijn

Eline Reede

ASSISTENT-ACCOUNTANT
Eline__

Van onze klanten

Wij geloven in een lange termijn relatie met cliënten die mede door onze ondersteuning als beste in hun vakgebied presteren. Wij investeren liever in klanttevredenheid dan in korte termijn opbrengsten. Alleen op deze manier willen wij samenwerken en onze cliënten ondersteunen. Zo maken wij ondernemen zorgeloos.

Van Asselt zorgzeker en wij hebben een gemeenschappelijke eigenschap: vindingrijkheid. Met deze eigenschap kunnen wij in een steeds complexere omgeving voor onze patiënten zorgen, terwijl Van Asselt zorgzeker dit mogelijk maakt door onze financiële en fiscale zaken te behartigen.

SONJA VAN DER WERELD | HUISARTSENPRAKTIJK SMIT-SMOUTER EN VAN DER WERELD

Ik ervaar Van Asselt zorgzeker als een betrouwbare partner met deskundige accountants. Mijn vragen worden altijd zonder twijfel snel en duidelijk beantwoord. Ik heb altijd een goed gevoel bij hun aanwezigheid.

ELIAS MARUN | TANDARTSPRAKTIJK ESM MONDZORG IN GEZONDHEIDSCENTRUM ZEIST-WEST

De vindingrijkheid van Van Asselt en zorgzeker helpt mij mijn bedrijf 'vitaal' te houden. Juist daar waar het complex wordt...

JAN JAAP DE GRAAF | VIETAAL SNEEK