Navigatie
Onderscheidend

Onderscheidend

Deskundig
Door specialisatie in de zorg en gedegen juridische-, financiële- en fiscale kennis kunnen wij instellingen en ondernemers in de (para)medische sector uitstekend bedienen. Wij weten wat er speelt in de zorgsector en houden onze kennis up-to-date. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om u te ondersteunen. Dat is de rol die het beste bij ons past.
Wij zijn in staat om soms lastige materie begrijpelijk uit te leggen. Deskundigheid houdt voor ons ook in dat wij helder communiceren, afspraken nakomen en altijd open staan voor vragen.

Betrokken
Wij zijn betrokken op onze cliënten. Dat wil zeggen dat wij ons uiterste best doen om hen te ondersteunen, het beste financiële- en fiscale resultaat voor hen willen en graag bereid zijn mee te denken en te klankborden.

Bereikbaar
Wij zijn goed bereikbaar. Dit lijkt logisch, maar dat is het binnen de accountantswereld zeker niet. Op mailberichten reageren we binnen  2 werkdagen. Terugbellen doen we op dezelfde dag.

Verrassend vindingrijk
We onderscheiden ons door lef te tonen om zo het maximale voor u eruit te halen. Onze financiële en fiscale specialisten zijn professionals met verstand van zaken. Wij zijn voortdurend op zoek naar onze toegevoegde waarde voor onze klanten. Dat doen we met zowel een zakelijke als een betrokken houding.
Wij geloven in een lange termijn relatie met cliënten die mede door onze ondersteuning als beste in hun vakgebied presteren. Wij investeren liever in klanttevredenheid dan in korte termijn opbrengsten. Wij willen er zijn voor onze cliënten en doen er alles aan om laagdrempelig en bereikbaar te zijn. Slechts op deze wijze willen wij samenwerken en onze cliënten ondersteunen. Wij maken ondernemen zorgeloos.