Navigatie
Ontbijtsessie Cybercriminaliteit 20 juni

Ontbijtsessie Cybercriminaliteit 20 juni

Je denkt vast: Cybercriminaliteit overkomt mij niet! De kans is groot dat je nu al geconfronteerd bent met Cybercriminaliteit. Of dat dit het komende jaar gaat gebeuren. In deze kwestie is het eerder de vraag wanneer dan of het gebeurt. Recent onderzoek laat namelijk zien dat 53% van de Nederlandse ondernemers het afgelopen jaar te maken heeft gehad met Internetcriminaliteit. De verwachting is dat dit percentage alleen maar toeneemt. In diverse media is hier de laatste weken veel aandacht aan besteed. De hoogste tijd dus om hier serieus mee aan de slag te gaan.

 

“De eerdere sessie in Amersfoort was nuttig en plezierig. Alle belangrijke punten werden op een rij gezet, de spreker was bijzonder betrokken en om 8.30 uur kon iedereen starten met zijn eigen werkzaamheden. Een dergelijke sessie is voor herhaling vatbaar.” – deelnemer Ontbijtsessie Cybercriminaliteit Amersfoort

Programma

Laat je op donderdag 20 juni tijdens een gezellige en ontspannen ontbijtsessie bijpraten over bedreigingen en pragmatische oplossingen. Vanaf 07:00 uur ben je van harte welkom in Driebergen aan de Hoofdstraat 146, waar we om 7:30 uur van start gaan. Na ontvangst kun je genieten van een heerlijk ontbijt en inspirerend seminar van Triskelion Information Security. Rond 08:30 uur ronden we af en is er nog gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

Aanmelden kan via deze link.