Navigatie
Asselt Podium: Sietske Wieman - Body & Vital

Asselt Podium: Sietske Wieman - Body & Vital

Deze maand zetten wij Sietske Wieman in de schijnwerpers, een onderneemster die ondanks de groei van haar bedrijf nooit consessie aan haar droom en wens deed. En dit was niet voor niet: In 2013 behaalde Body & Vital de gedeelde 2e plaats met de Beauty Award, de hoogst haalbare prijs in haar branche! Body & Vital is een medispa waar ontspanning, huidverbetering, natuur en lifestyle samenkomen. Hier vind je uitsluitend behandelingen met de beste werkzame stoffen en de nieuwste behandelmethodes. Meer weten over deze onderneemster en/of Body & Vital? Je leest het in het klantpodium! 

Wie ben je?
Body & Vital is niet zomaar een schoonheidssalon, het is een medispa waar ontspanning, huidverbetering, natuur en lifestyle samenkomen. In een stijlvolle entourage komt u tot rust, krijgt u eerlijk advies en een behandeling op maat. Kwaliteit in behandelingen, producten en huidexperts. Bij Body & Vital vindt u uitsluitend behandelingen met de beste werkzame stoffen en de nieuwste behandelmethodes. De behandelingen worden op hoog niveau gegeven door speciaal getrainde huidexperts. Zij werken met uitstekende cosmeceuticals en natuurlijke producten met hoge doses werkstoffen om zo de oorzaak van huidklachten effectief aan te kunnen pakken.

Waarom ben je ondernemer geworden?
Nadat Sietske haar diploma’s en specialisaties had behaald heeft ze jaren voor diverse bedrijven gewerkt en ervaring opgedaan. In Houten waagde ze de stap en begon Body & Vital. Eerst met een enkele stoel maar de salon groeide en het team breidde snel uit. Ondanks de groei deed Sietske nooit concessies aan haar droom en wens om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Samen met haar team bleef ze in ontwikkeling en ging naar trainingen, congressen in binnen- en buitenland en internationale beurzen. En niet voor niets: in 2013 behaalde Body & Vital de gedeelde 2e plaats met de Beauty Award, de hoogst haalbare prijs in de branche!

Wat doe je met je onderneming? 
Wij coachen en behandelen klanten op weg naar een gezonde huid een leven lang. Huidverbetering, huidverzorging en gewoon genieten bij Body & Vital in Houten. Bij Body & Vital is iedereen welkom; of u een huidprobleem heeft, enkel wilt ontspannen en genieten van heerlijke behandelingen of een advies op maat voor de juiste producten voor uw huid. In dit exclusieve huidinstituut in Houten met een uniek totaalconcept voor huidverbetering en huidverzorging kunt u terecht voor intensieve behandelmenu’s op maat, korte behandelingen zonder afspraak, producten uit de winkel en een vrijblijvend huidadvies.

Hoe ben je bij Van Asselt terecht gekomen? 
Via mijn schoonzus zijn we bij Eelco van Garderen terecht gekomen.

Waarom doe je zaken met Van Asselt? 
Het is een hele fijne organisatie die op de achtergrond financieel mee denkt om zo het beste uit mijn groeiende bedrijf te halen.