Navigatie
Asselt Podium: Peter-Paul Swijnenburg - SWIJNENBURG | meet & celebrate

Asselt Podium: Peter-Paul Swijnenburg - SWIJNENBURG | meet & celebrate

Wie ben je?
Ik ben Peter-Paul Swijnenburg eigenaar/directeur van SWIJNENBURG | meet & celebrate. Ik ben 42 jaar, getrouwd met Erika, vader van 3 en woon in Amerongen. Onder SWIJNENBURG vallen Restaurant Bentinck (Amerongen) en de evenementenlocaties Buitenplaats Amerongen (Amerongen) & Buitenplaats Sparrendaal (Driebergen).

Waarom ben je ondernemer geworden?
Ik heb na een hogere hotelschoolopleiding 7 jaar in de partycatering gewerkt. Een prachtige tijd waarbij het bedrijf heel veel mooie producties verzorgde op bijzondere locaties. Zo kwamen we ook op landgoederen en kastelen en daar ontstond het idee om iets voor onszelf te starten. In dit bedrijf heb ik ook mijn vrouw ontmoet, en zo ontstond het idee om het samen te doen.

Wat doe je met je onderneming?
Wij zorgen ervoor dat onze gasten zich vorstelijk voelen. Door onze gasten 100% te ontzorgen en hun specifieke wensen, persoonlijkheid en tempo leidend te laten zijn in alles wat we doen. Dat is eigenlijk het belangrijkste. In praktische zin organiseren en verzorgen we op onze stijlvolle locaties hoogwaardige, volledig verzorgde ontmoetingen die garant staan voor bijzondere ervaringen, overtroffen verwachtingen en blijvende herinneringen. Dit alles tijdens jaarlijks 500 besloten bijeenkomsten (bruiloften, privé feesten, congressen, vergaderingen en productpresentaties) en natuurlijk bezoeken aan ons restaurant.

Hoe ben je bij Van Asselt terecht gekomen?
Op zoek naar een nieuwe accountant heb ik in eerste instantie in de nabijheid van onze bedrijven gezocht, oftewel een partij in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. De specialiteit in horeca was een prettige bijkomstigheid, en de kennismaking met Bob van Giesen was snel gepland en daarna in korte tijd was de samenwerking geregeld. Prettig om nu zaken te doen met de overburen, het kantoor in Driebergen is gevestigd recht tegenover onze locatie Sparrendaal.

Waarom doe je zaken met Van Asselt?
Prettig advies, betrouwbare mensen en ondanks de grotere schaal korte lijnen.