Navigatie
Asselt Podium: Guy Munneke Stucadoors & Afbouwbedrijf

Asselt Podium: Guy Munneke Stucadoors & Afbouwbedrijf

Even voorstellen: Ik ben Guy Munneke, 38 jaar oud en woon in Driebergen. Als jongen van 15 jaar vond mijn vader het tijd voor een beter baantje dan kersenplukker. Een goede vriend van mijn vader had destijds een stucadoorsbedrijf waar ik aan de gang mocht. Als ik mijzelf omschrijf, dan ben ik een echte doener. Denkwerk? Daar word ik onrustig van.

Sinds 1995 ben ik werkzaam in het stucadoorsvak. In 2001 heb ik een uitstap gemaakt naar een totaal ander vakgebied. Ik ging aan de slag als politieagent. Na 12 jaar heb ik, mede door gezondheidsredenen, besloten weer terug te keren naar het stucadoorsvak. En daar ligt toch echt mijn hart. Ik koos bewust om als kapitein van mijn eigen schip verder te gaan en een eigen koers te varen onder de vlag Guy Munneke Stucadoors & Afbouwbedrijf. Inmiddels heb ik 6 mensen in dienst, 1 op kantoor en 5 in de praktijk waar ik op kan bouwen. Ons bedrijf is gevestigd in Driebergen. Iedere ochtend rijden we eerst naar de groothandel om daar onze producten ‘vers’ op te halen. Zo zijn we zeker van de hoogst haalbare kwaliteit.

Wij onderscheiden ons in het nakomen van afspraken en het leveren van de beste kwaliteit. Wat wij belangrijk vinden? Heldere communicatie, alleen de beste kwaliteit leveren en netjes werken. Het is dat de wanden, muren of andere oppervlakten er mooi uit zien. Anders is het net alsof we er nooit zijn geweest. Alle voorkomende werkzaamheden binnen en buiten pakken wij aan. Ook als we het niet weten, gaan we samen het avontuur aan! Onze specialiteit? Het aanbrengen van beton cire en voornamelijk wanden strak en glad maken. 

Hard werken hoort bij het ondernemerschap. Ik krijg energie van het ondernemen en het bepalen van je eigen visie. Zo ben ik van mening dat tijd nemen voor een project ten goede komt van de kwaliteit. Mijn manier van werken heeft misschien een langere tijd nodig om naamsbekendheid op te bouwen, maar op de langere termijn zal dit zich zeker terugbetalen. Ik wil alleen kwaliteit leveren waar ikzelf achtersta. Ook neem ik pas genoegen als de klant 100% tevreden is.

Op onze social mediapagina´s post ik relmatig berichten. Op deze manier kan de buitenwereld een kijkje nemen in mijn bedrijf. Benieuwd? Kijk gerust eens op onze Facebookpagina, Instagrampagina of onze website

Sinds het begin heb ik veel boekhouders gehad. Zoals ik al zei, vind ik snelle communicatie belangrijk en dat miste ik. Miranda Welner en Bob van Giesen kende ik al. Ik kreeg van een relatie goede referenties over Van Asselt. Allemaal pluspunten waardoor ik besloot om over te stappen. Persoonlijk contact is nog zo’n punt dat ik belangrijk vind. Vragen van ons personeel doorspelen naar Van Asselt en weer snel antwoord terugkoppelen. Dat werkt gewoon heel fijn!