Navigatie

Handels- & Familiebedrijven

Van Asselt is een belangrijke specialist in de begeleiding van handels- en familiebedrijven. Dat blijkt uit ons klantenbestand. Door onze brede ervaring kennen wij de mogelijkheden en de uitdagingen van het handelsbedrijf als ook het familiebedrijf.

Handelsbedrijven

De groothandel volop in beweging. De wereldhandel verschuift, productieketens worden anders ingericht en de invloed van MVO wordt steeds groter. Daarnaast speelt Oost-Europa als exportgebied een steeds grotere rol. Deze ontwikkelingen geven de Nederlandse groothandel nieuwe kansen. Wilt u weten hoe u kunt inspringen op deze kansen?

Familiebedrijven

Familiebedrijven zijn bijzondere bedrijven door de combinatie van bedrijfs-, eigendoms- en familiebelangen. In deze bedrijven spelen tegengestelde belangen en emoties vaak een grote rol. Hierdoor is het ook lastig om besluiten over de toekomst van het bedrijf te nemen. De adviseurs van Asselt kennen de specifieke problematiek van het familiebedrijf. We kunnen dit proces als sparringpartner of als mediator uitstekend begeleiden. In iedere fase van het familiebedrijf kunnen we behulpzaam zijn bij de bedrijfsvoering en de verdere ontwikkeling. We vertellen u graag meer over Van Asselt en het familiebedrijf.

Wilt u weten wat Van Asselt voor u kan betekenen?

Neem dan contact op met de rechtsboven vermelde specialist voor Handels- & Familiebedrijven.