Navigatie
Referenties personeel

Referenties personeel

Van Asselt heeft circa 65 medewerkers in dienst. Om onze eventuele nieuwe collega`s inzage te geven in onze organisatie, staan hieronder enkele referenties van ons personeel:

Mijn naam is Job Huisman. Sinds 2000 werkzaam binnen de accountancy en sinds het voorjaar van 2017 werkzaam bij Van Asselt. Vanuit mijn functie van projectleider/relatiebeheerder op onze prachtige vestiging in Amersfoort mag ik dagelijks met veel energie en betrokkenheid een mooie diverse klantenportefeuille met MKB klanten ontzorgen.

Als aanspreekpunt en in samenwerking met prettige en deskundige collega`s zijn we voor onze cliënten naast de gebruikelijke accountancywerkzaamheden op creatieve en vindingrijke wijze actief met allerhande advisering en ondersteuning.

Gezien het mooie potentieel dat de prachtige stad en omgeving Amersfoort ons biedt stel ik mij graag open voor het ontmoeten van met name ondernemers uit de regio. Ik geniet ervan wanneer ook daaruit kansen komen en benut worden en een betekenisvolle samenwerking ontstaat.

Van Asselt voelt vanaf het begin als een warm bad. Grote betrokkenheid, veel aandacht voor ieder mens, ondernemend en constructief. En dat samen met en binnen een hechte groep collega`s. Deze zaken zorgen voor een gezond portie dagelijkse energie.

- Job Huisman | Projectleider

In februari 2001 ben ik stage komen lopen bij Van Asselt. Deze stage was onderdeel van mijn voltijd opleiding aan de HEAO Arnhem. Daar volgde ik de studie Bedrijfseconomie. Omdat ik zelf Driebergse ben was dit voor mij een ideale situatie. Wonen en werken in hetzelfde dorp. Na deze stage heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn scriptie bij Van Asselt te schrijven. Na in februari 2003 afgestudeerd te zijn voor de bachelor studie Bedrijfseconomie ben ik bij Van Asselt in dienst getreden. Nu, na bijna 15 jaar in dienst te zijn, kan ik terugkijken op een zeer leerzame en fijne werkplek. Na te zijn begonnen als assistent-accountant, waarbij ik administraties van verscheidende bedrijven heb geboekt, heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid met het opstellen van IB aangiftes voor particulieren. Via deze weg ben ik terecht gekomen op de loonafdeling en kan ik zeggen dat ik daar, nu na 12 jaar, op mijn plek zit. Beginnend als junior salarisadministrateur ben ik, mede door mijn collega’s, uitgegroeid tot salarisadviseur. Als salarisadviseur zijn de werkzaamheden zeer divers. Ik kan met trots zeggen dat wij, de loonafdeling van Van Asselt, onze klanten van het maken van hun salarisstrook tot bijvoorbeeld WKR advies goed te woord kunnen staan. 

Naast mijn werk bij Van Asselt ben ik trotse moeder van een dochter van 9 en echtgenote van een man met een eigen bedrijf. Waarbij ik de financiële administratie boek in het financiële pakket van Van Asselt. Dus dat draagt bij aan mijn mogelijkheden om op vele vlakken een gesprekspartner te zijn voor onze klanten.

Ik kan mij dan ook goed vinden in de verhalen van mijn collega’s die hier voor mij hun verhaal hebben gedaan. Ik hoop hier nog vele jaren te kunnen blijven werken en mee te kunnen gaan in alle ontwikkelingen en veranderingen binnen Van Asselt en op mijn werkgebied. Bovenal onze klanten met passie en vindingrijkheid van een juist advies te kunnen blijven voorzien.

- Miranda Welner | Salarisadviseur

referentie_personeel
Na te zijn afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen ben ik in februari 2017 bij Van Asselt in dienst getreden in de functie van Junior Belastingadviseur.
Tijdens de beginperiode bestonden mijn werkzaamheden uit het controleren van belastingaanslagen, het opstellen van aangiften Inkomstenbelasting of Vennootschapsbelasting en het schrijven van fiscale reactiebrieven. Zeven maanden later zijn deze werkzaamheden al uitgebreid met o.a. het opstellen en afhandelen van deeladviezen, het schrijven van bezwaarschriften tot het nauw in contact staan met klant én Belastingdienst inzake een betalingsregeling.
Van Asselt heeft mij gedurende deze eerste maanden de tijd en ruimte geboden om bovenstaande werkzaamheden en vaardigheden eigen te maken. Hierdoor voelde ik me al vrij snel thuis bij Van Asselt. Dit goede gevoel wordt ook nog eens versterkt dankzij gezellige en leuke collega’s, waarmee de sfeer op de werkvloer als vrij relaxt kan worden beschouwd.
Op het gebied van training en opleidingen heeft Van Asselt ook genoeg te bieden. Zo start ik medio september 2017 de opleiding Financial Planning, waardoor ik in de nabije toekomst de klanten van Van Asselt niet alleen op fiscaal gebied, maar ook op financieel vlak, van advies hoop te voorzien.

- Luuk ter Hofstede | Junior Belastingadviseur

 

Na twee jaar voltijd accountancy studeren aan de HAN was ik op zoek naar iets extra's. Dit heb ik in het verlengde van mijn opleiding kunnen vinden bij Van Asselt in de vorm van duaal studeren/werken. Het leuke van tegelijkertijd werken en studeren is dat de werkzaamheden in de praktijk de lesstof veel tastbaarder maken en je de lesstof die je leert op school rechtstreeks in de praktijk kan brengen.
In de zomer van 2016 ben ik begonnen bij Van Asselt. Mijn beginnende werkzaamheden bestonden uit het inboeken van administraties van klanten, het voorbereiden van verschillende soort belastingaangiften, jaarrekeningen voorbereiden en dit alles vastleggen in een dossier. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen Van Asselt (zowel horizontaal als verticaal) en dit wordt ook aangemoedigd. 
Collegialiteit en gezelligheid staan hoog in het vaandel bij Van Asselt. Naast meerdere personeelsuitjes per jaar, wordt gezellig met z’n allen lunchen ook als heel normaal ervaren.

- Vincent Hellemond | assistent accountant

 

 

Ik ben Roxanne en sinds 2012 ben ik werkzaam bij van Asselt, Ik ben begonnen als beginnend assistent account. De werkzaamheden die ik heb uitgevoerd zijn: het inboeken van administraties, opstellen van de jaarcijfers van de kleinere ondernemers, opstellen van de aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. In de loop van de jaren ben ik doorgegroeid naar gevorderd assistent accountant, hierbij stel je complexere jaarrekeningen op en heb je veel contact met klanten. Begin 2017 heb ik de mogelijkheid gekregen om verder te groeien en ben ik aan de slag gegaan als teamleider. Hier zal ik de beginnend assistent accountant begeleiden, bewaken van btw aangiften en zorgen dat iedereen up to date blijft met de online administratiepakketten.
Het werk maakt het hier leuk doordat je veel afwisseling hebt in je werkzaamheden.
Ik ben ooit begonnen met de opleiding bedrijfsadministrateur op ROC, daarna heb ik de opleiding MBA gevolgd bij Markus Verbeek en op dit moment doe ik de opleiding Registerbelasting Consulent.
Zoals je ziet heb je bij van Asselt de mogelijkheid om jezelf te ontplooien.Bij van Asselt zijn wij een erg vindingrijke organisatie, als een klant een probleem heeft, wordt er altijd wel naar een passende oplossing gezocht.

- Roxanne Ursinus | teamleider accountancy

 

Het woord aan Roel Tekkelenburg

Mijn naam is Roel Tekkelenburg. Sinds 2010 ben ik in verschillende functies werkzaam bij Van Asselt. Op dit moment ben ik als manager verantwoordelijk voor de accountancy van onze vestiging Amersfoort. 
Elke functie wordt gekenmerkt door haar eigen specifieke werkzaamheden. In mijn periode als assistent accountant heb ik, onder begeleiding van ervaren collega’s, kennis gemaakt met gebruikelijke accountancywerkzaamheden: het verwerken van administraties, het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften. Daarbij nam het klantencontact in de loop der tijd toe. In de functie van projectleider werd dit een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden. Nu ik als manager werkzaam ben, richt ik me met name op het adviseren van klanten, het beheren van de relaties en de interne organisatie. Een enorme veelzijdigheid! Samen met mijn collega’s werk ik er dagelijks met veel plezier aan om onze relaties zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren worden opleidingen aangeboden die op de dagelijks praktijk aansluiten. Zo heb ik onlangs mijn AA en RB-titel behaald. 

Het geeft voldoening als je mooie kansen, uitdagende klussen en meer verantwoordelijkheid krijgt. Het wordt bijzonder als je dit met fijne collega’s kunt delen!

Roel Tekkelenburg | Manager Accountancy Amersfoort