Navigatie
Meewerk(stagiair) Accountancy Amersfoort

Meewerk(stagiair) Accountancy Amersfoort

Wij zijn altijd op zoek naar vindingrijke, proactieve medewerkers met een commercieel gedreven instelling. Voor het accountancyteam in Amersfoort zoeken wij een (meewerk)stagiair.

 

Mogen we jou verwelkomen als collega?

 

WIE ZIJN WIJ?

Begin 2018 zijn we ingetrokken in onze prachtige nieuwe kantoortuin aan Laan 1914 in Amersfoort. Een prettige werkplek in een natuurlijke omgeving. Er is ruimte voor overleg met alle betrokken collega’s voor zowel die lastige vaktechnische casus als voor die automatiseringsuitdaging welke bij de klant speelt. Hier komen vindingrijke adviezen uit voor klanten die meer opleveren dan dat ze kosten. Naast hard werken is er uiteraard ook ruimte voor een gesprekje over het weekend. Immers brengen we wekelijks toch heel wat uurtjes met elkaar door.

WAT GA JE DOEN?
Als stagiair op de afdeling accountancy ben je in eerste instantie betrokken bij het voeren van administraties en het opstellen van eenvoudige jaarcijfers. Hiermee kun je de basis leggen voor een verdere ontwikkeling binnen de accountancy. Binnen Van Asselt bieden wij de mogelijkheid om je te ontwikkelen volop. Gedurende jouw stageperiode word je daarbij begeleid door een ervaren collega.

Wij vinden het belangrijk dat je de juiste ondersteuning biedt aan onze projectleiders door initiatief te tonen en actief mee te denken om tot een vindingrijke oplossing voor klanten te komen.

 

FUNCTIE-EISEN:

  • Volgen van een opleiding in de accountancy
  • Analytisch en accuraat
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Proactieve en innovatieve instelling
  • Woonachtig in omgeving Amersfoort

 

ENTHOUSIAST?
Spreekt deze stageplaats je aan en ben je enthousiast om ervaring op te doen in de accountancy? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet via sollicitatie@asselt.nl. Wil je eerst meer informatie? Bel 0343-516741 en vraag naar Anne-Louise van Beijnum. (HR-adviseur).