Navigatie
Jurist

Jurist

Ben jij de jurist die blij wordt van:

UITDAGING | SAMENWERKEN | JURIDISCHE CASUSSEN

Dan zoeken wij jou!

Door de groei van ons klantenbestand zijn wij voor onze adviesafdeling op zoek naar een bevlogen jurist voor onze vestiging in Amersfoort en/of Driebergen.

WIE ZIJN WIJ?

Begin 2015 zijn wij ingetrokken in onze prachtige nieuw kantoortuin in Driebergen en begin 2018 deden we hetzelfde in Amersfoort. Beide zijn prettige werkplekken in een natuurlijke omgeving. Er is ruimte voor overleg met alle betrokken collega’s voor zowel die lastige vaktechnische casus als voor een uitdaging welke bij de klant speelt. Hier komen vindingrijke adviezen uit voor klanten die meer opleveren dan dat ze kosten. Naast hard werken is er uiteraard ook ruimte voor een collegiaal gesprek over het weekend. Immers brengen we wekelijks toch heel wat uurtjes met elkaar door.

WAT GA JE DOEN?

Als jurist ga je aan de slag met het adviseren van onze klanten op diverse rechtsgebieden. Naast ondernemingsrecht en contractenrecht zal het arbeidsrecht een aanzienlijk deel van je werkweek beslaan. Denk bij dit laatste bijvoorbeeld aan advisering rondom ontslagzaken, bezwaarschriften en (langdurige) arbeidsongeschiktheid. Daarbij ga je klantgericht te werk en ben je communicatief vaardig. Je hebt al enige ervaring opgedaan als jurist. Je helpt klanten wegwijs te worden op het gebied van de Nederlandse wetgeving. Hierbij werk je nauw samen met de collega’s van de adviesafdeling. Je organiseert seminars om klanten te informeren over nieuwe wet- en regelgeving. Wij vinden het belangrijk dat je de juiste ondersteuning biedt aan onze projectleiders door initiatiefrijk te handelen, advies te signaleren en actief mee te denken om tot vindingrijke oplossingen voor klanten te komen.

JE HEBT/BENT:

  • 2 tot 8 jaar werkervaring als jurist;
  • Een afgeronde WO-opleiding op gebied van Nederlands Recht;
  • Bij voorkeur ervaring bij een accountantskantoor;
  • 28-40 uur per week beschikbaar;
  • Woonachtig in omgeving Driebergen – Amersfoort.

ENTHOUSIAST?

Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in het profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet via sollicitatie@asselt.nl. Wil je eerst meer informatie? Bel 0343-516741 en vraag naar Anne-Louise van Beijnum (HR-adviseur).