Navigatie
Junior Salarisadministrateur

Junior Salarisadministrateur

 Ben jij die junior salarisadministrateur die blij wordt van:

SALARISVERWERKING | ONTZORGEN VAN KLANTEN | SAMENWERKEN

Dan zoeken wij jou!

Door de groei van ons klantenbestand zijn wij voor onze loonafdeling op zoek naar een bevlogen junior salarisadministrateur voor onze vestiging in Amersfoort en/of Driebergen. Het team bestaat uit 6 enthousiaste collega’s.

 

WIE ZIJN WIJ?

Begin 2015 zijn wij ingetrokken in onze prachtige nieuwe kantoortuin in Driebergen en begin 2018 deden we hetzelfde in Amersfoort. Beide zijn prettige werkplekken in een natuurlijke omgeving. Er is ruimte voor overleg met alle betrokken collega’s voor zowel die lastige vaktechnische casus als voor een uitdaging welke bij de klant speelt. Hier komen vindingrijke adviezen uit voor klanten die meer opleveren dan dat ze kosten. Naast hard werken is er uiteraard ook ruimte voor een collegiaal gesprek over het weekend. Immers brengen we wekelijks toch heel wat uurtjes met elkaar door.


WAT GA JE DOEN?

Als junior salarisadministrateur ben je medeverantwoordelijk voor het correct uitvoeren en beheren van de salarisadministratie van onze klanten. Daarbij ga je klantgericht te werk en ben je communicatief vaardig. Je leert in de praktijk hoe je de gehele salarisadministratie verzorgt, controles, analyses en verwerkingen ten behoeve van de verloning. Je adviseert over wijzigingen in CAO’s en wet- en regelgeving en andere HRM gerelateerde onderwerpen. Wij vinden het belangrijk dat je de juiste ondersteuning biedt aan onze projectleiders door initiatiefrijk te handelen, advies te signaleren en actief meedenkt om tot vindingrijke oplossingen voor klanten te komen.

 

JE HEBT/BENT:

  • Maximaal 3 jaar werkervaring als salarisadministrateur;
  • Een afgeronde relevante vooropleiding op mbo- of hbo-niveau;
  • In het bezit van Praktijkdiploma Loonadministratie of je wilt deze graag op korte termijn behalen;
  • 24-32 uur per week beschikbaar;
  • Woonachtig in omgeving Driebergen – Amersfoort.

 

ENTHOUSIAST?

Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in het profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet via sollicitatie@asselt.nl. Wil je eerst meer informatie? Bel 0343-516741 en vraag naar Anne-Louise van Beijnum (HR-adviseur).