Navigatie
Gevorderd Assistent-Accountant Driebergen

Gevorderd Assistent-Accountant Driebergen

 Ben jij die Gevorderd Assistent-Accountant die blij wordt van: 

KLANTCONTACT  | DASHBOARDS  | SAMENSTELLEN

Dan zoeken wij jou!  

 Voor het accountancyteam zoeken wij een gevorderd assistent accountant. Het team waarin je komt te werken wordt aangestuurd door de manager accountancy, sinds 2010 een Asseltje. Hij is verantwoordelijk voor de afdeling in Driebergen die op dit moment bestaat uit 12 medewerkers. 

 

Mogen we jou verwelkomen als 13e collega? 

 

WIE ZIJN WIJ?

Ruim 4 jaar geleden is het oude postkantoor van Driebergen omgetoverd tot een modern accountantskantoor. In onze kantoortuin werken 40 enthousiaste collega’s. Er is ruimte voor overleg met alle betrokken collega’s voor zowel die lastige vaktechnische casus als voor die automatiseringsuitdaging welke bij de klant speelt. Hier komen vindingrijke adviezen uit voor klanten die meer opleveren dan dat ze kosten. Naast hard werken is er uiteraard ook ruimte voor een gesprekje over het weekend. Immers brengen we wekelijks toch heel wat uurtjes met elkaar door.

 

WAT GA JE DOEN?

Je stelt de jaarrekening samen voor de bakker om de hoek, maar ook voor een groot bouwbedrijf met meerdere vestigingen weet je wat samenstellen is. Je hebt zoveel mogelijk rechtstreeks contact met de klant. Van belang is dat je al ervaring hebt met het zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen en het voorbereiden van fiscale aangiftes. Daarnaast besef je dat ondernemers vandaag de dag steeds vrolijker worden van goed ingerichte dashboards waarop hun actuele cijfers en prognoses zichtbaar zijn. Wij vinden het belangrijk dat je de juiste ondersteuning biedt aan onze relatiebeheerders en waar nodig ook zelf die rol wenst te pakken. Neem de ruimte om initiatiefrijk te handelen en adviesmogelijkheden te signaleren. Een proactieve en innovatieve instelling zijn of worden jouw tweede natuur. Is het jouw ambitie om zelf relatiebeheerder te worden? Dan maken we daar samen een plan voor met juiste coaching en opleiding waar nodig.

 

JE HEBT/BENT:

  • 3 tot 5 jaar ervaring als assistent-accountant
  • HBO Accountancy (bijna) afgerond
  • 32-40 uur per week beschikbaar
  • Woonachtig in de regio Driebergen 

 

GENOEG OVER ONS!

Wij zijn benieuwd naar jouw vindingrijkheid en ambities! Mail je CV en motivatie naar sollicitatie@asselt.nl, want ja we houden ook van snel schakelen. Eerst meer informatie? Bel 0343-516741 en vraag naar Anne-Louise van Beijnum (HR-adviseur).