Navigatie
Missie & beloften

Missie & beloften

Missie

Onze missie vormt de leidraad bij alles wat we doen. Het succes van onze organisatie komt vooral doordat onze medewerkers op basis van deze missie handelen en klanten deze wijze van handelen enorm aanspreekt.

Van Asselt wil als vitale organisatie langdurig en wederzijds betekenisvolle relaties opbouwen. Met transparante dienstverlening die bestempeld kan worden als vindingrijk, pro-actief, positief verrassend en snel. Dit alles gekoppeld aan een gezond materieel en immaterieel rendement.

 

Zakelijk en integer

Bij Van Asselt adviseurs & accountants adviseren we al bijna 70 jaar ondernemers en particulieren. Onze accountants en belastingdeskundigen richten zich niet alleen op de cijfers. Wij verdiepen ons ook in uw branche en helpen u de juiste koers te bepalen. En we hebben aandacht voor mensen: voor u als ondernemer en voor uw medewerkers. Zo ontstaat een vertrouwensrelatie, waarin wij onze toegevoegde waarde voor u waar kunnen maken: vindingrijk in oplossingen. Voor uw zaak en voor uw privésituatie. Zodat u zich kunt blijven richten op uw onderneming.

 

Beloften

Van Asselt adviseurs & accountants laat zich omschrijven als open, laagdrempelig en informeel. De lijnen zijn kort. Vindingrijkheid, deskundigheid, betrouwbaarheid en snelheid zijn onze sterke punten. Onze belofte: binnen 2 werkdagen een adequate reactie!

Bij Van Asselt werkt u met een vaste contactpersonen. Zij kennen de ins en outs van uw bedrijf en zonodig van uw privésituatie en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen betreffende uw onderneming, uw eigen situatie en fiscale aspecten en mogelijkheden.

 

Verrassend vindingrijk

We onderscheiden ons door lef te tonen om zo het maximale voor u eruit te halen. Onze financiële en fiscale specialisten zijn professionals met verstand van zaken. Wij zijn voortdurend op zoek naar onze toegevoegde waarde voor onze klanten. Dat doen we met zowel een zakelijke als een betrokken houding.