Navigatie
Asselt Online

Asselt Online

Van Asselt adviseurs & accountants biedt u de mogelijkheid tot online werken en grotendeels digitaal verwerken.

 

Met het online boekhoudpakketpakket van Twinfield (www.twinfield.com), Reeleezee (www.reeleezee.nl) of een ander voor u ideaal online-concept bieden we de mogelijkheid om met uw contactpersoon bij van Asselt gezamenlijk te kunnen werken in dezelfde online administratie.

Op deze wijze hoeft u geen dure software en onderhoudscontracten af te sluiten. Het werkt op basis van een maandabonnement.

U kunt op afstand correcties laten aanbrengen en accorderen. Wij communiceren met u via een beveiligde website, waarbij de communicatie handig en automatisch wordt gearchiveerd. Een internetaansluiting is voldoende.

Voor de verwerking van de bankmutaties kunnen we gebruik maken van de koppelingen tussen uw bank en Twinfield. De mutaties komen dan dagelijks binnen in het boekhoudpakket, worden herkend en door geboekt op de juiste grootboekrekening. Ook uw in- en verkoopfacturen kunt u scannen en mailen naar Basecone zodat ook deze herkend gaan worden (zie ook www.basecone.nl ).

Met ons online salarispakket Loket (www.loket.nl) kunnen we snel en overzichtelijk uw salarisadministratie voeren. Zowel voor de DGA als voor de bedrijven met meerdere personeelsleden.

U heeft de mogelijkheid om middels uw eigen inloggegevens via het beveiligde gedeelte van de site van loket in te loggen en de loonstroken van uw medewerkers hier op te halen en het te betalen bedrag voor de loonbelasting te achterhalen. Uw medewerkers kunnen ook hun eigen inlogcode krijgen en zo zelf maandelijks hun loonstrook bekijken.

Tevens is Loket te gebruiken als professioneel personeelsinformatiesysteem, handig voor nu en rijp voor de toekomst.

Denkt u bijvoorbeeld aan de arbeidscontracten, kopie paspoorten en uitwerkingen van functioneringsgesprekken.

Alles op één veilige plek opgeslagen en snel bij de hand!
Kortom: Sneller kunnen we het niet maken, wel makkelijker!