Navigatie
Referenties

Referenties

"Bob (en zijn kantoor!) ken ik als snel, betrouwbaar en professioneel. In weinig woorden tijdige herinneringen en waarschuwingen voor goede resultaten, zoals je van goede accountants mag verwachten."
- Mauk van Heemstra | ZorgSteedsBeter

"In 2010 is RedGazelle gestart als investeerder in - en groei-coach voor ICT-bedrijven. Hierbij zochten we een professioneel, pragmatisch administratiekantoor waarbij ook fiscale dienstverlening en ondernemersmentaliteit belangrijke selectiecriteria waren. Wij hebben hiervoor voor Van Asselt gekozen en zijn daar zeer tevreden over. Van vlotte verwerking bij boekingen tot snelle beschikbaarheid en goede antwoorden als we eens een prangende fiscale vraag hebben of scherpe vragen en goede tips bij waarderings- of financieringsvraagstukken."
- Rob van Eerden | Red Gazelle Group BV

“Van Asselt  viel me destijds op door hun veelzijdigheid en innovativiteit. Voor onze Europees georiënteerde webshops hadden we koppelingen nodig die ervoor zorgen dat de verkoopfacturen realtime en volledig automatisch in de administratie worden opgenomen. Hierdoor kunnen we veel sneller werken en hebben we altijd een perfect zicht op onze administratie. Sinds enige tijd scannen we ook de inkoopfacturen in. Dit maakt dat we nog sneller kunnen werken en facturen altijd snel kunnen terugvinden. Al met al innovatieve oplossingen die ons tijd en geld schelen.”
- Alexander Matthes | MEDISHOPXL.com

"Hartelijk dank voor het schitterende boeket, de gelukwensen en uiteraard de prettige samenwerking van de afgelopen maanden. We zijn erg blij met jullie enthousiasme en toewijding. Zoals de notaris gisteren reeds opmerkte: het was één van de mooiste aandeelhoudersovereenkomsten die hij in zijn lange geschiedenis had gezien en daar konden zelfs zij nog iets van leren. Complimenten dus!"
- Jop Berkhout en Marten Wilmink | Qaraqter BV

"Evenementenbureau De Ceremoniemeester is in haar 20 jarige bestaan regelmatig gewisseld van accountant. Nu zitten we al enkele jaren tot volle tevredenheid bij van Asselt en die samenwerking bevalt uitstekend om de volgende redenen:

  • Accuraat, dat mag je verwachten van een accountant maar is niet vanzelfsprekend weet ik uit ervaring, zelfs niet bij de grote kantoren
  • Recht door zee, zeggen waar het op staat
  • Snelle reactie op vragen
  • Vaste contactpersoon die denkt in oplossingen
  • Begrijpt waar belangen van de ondernemer liggen"

- Pim Lombarts | Evenementenbureau De Ceremoniemeester