Navigatie
Het woord aan

Het woord aan

We kunnen heel veel over onszelf vertellen, maar het is zeker zo leuk het woord te geven aan onze ondernemers!

 ***************************************************************************

Even voorstellen: Ik ben Guy Munneke, 38 jaar oud en woon in Driebergen. Als jongen van 15 jaar vond mijn vader het tijd voor een beter baantje dan kersenplukker. Een goede vriend van mijn vader had destijds een stucadoorsbedrijf waar ik aan de gang mocht. Als ik mijzelf omschrijf, dan ben ik een echte doener. Denkwerk? Daar word ik onrustig van.

Sinds 1995 ben ik werkzaam in het stucadoorsvak. In 2001 heb ik een uitstap gemaakt naar een totaal ander vakgebied. Ik ging aan de slag als politieagent. Na 12 jaar heb ik, mede door gezondheidsredenen, besloten weer terug te keren naar het stucadoorsvak. En daar ligt toch echt mijn hart. Ik koos bewust om als kapitein van mijn eigen schip verder te gaan en een eigen koers te varen onder de vlag Guy Munneke Stucadoors & Afbouwbedrijf. Inmiddels heb ik 6 mensen in dienst, 1 op kantoor en 5 in de praktijk waar ik op kan bouwen. Ons bedrijf is gevestigd in Driebergen. Iedere ochtend rijden we eerst naar de groothandel om daar onze producten ‘vers’ op te halen. Zo zijn we zeker van de hoogst haalbare kwaliteit.

Wij onderscheiden ons in het nakomen van afspraken en het leveren van de beste kwaliteit. Wat wij belangrijk vinden? Heldere communicatie, alleen de beste kwaliteit leveren en netjes werken. Het is dat de wanden, muren of andere oppervlakten er mooi uit zien. Anders is het net alsof we er nooit zijn geweest. Alle voorkomende werkzaamheden binnen en buiten pakken wij aan. Ook als we het niet weten, gaan we samen het avontuur aan! Onze specialiteit? Het aanbrengen van beton cire en voornamelijk wanden strak en glad maken.

Hard werken hoort bij het ondernemerschap. Ik krijg energie van het ondernemen en het bepalen van je eigen visie. Zo ben ik van mening dat tijd nemen voor een project ten goede komt van de kwaliteit. Mijn manier van werken heeft misschien een langere tijd nodig om naamsbekendheid op te bouwen, maar op de langere termijn zal dit zich zeker terugbetalen. Ik wil alleen kwaliteit leveren waar ikzelf achtersta. Ook neem ik pas genoegen als de klant 100% tevreden is.

Op onze social mediapagina post ik relmatig berichten. Op deze manier kan de buitenwereld een kijkje nemen in mijn bedrijf. Benieuwd? Kijk gerust eens mee! 

Sinds het begin heb ik veel boekhouders gehad. Zoals ik al zei, vind ik snelle communicatie belangrijk en dat miste ik. Miranda Welner en Bob van Giesen kende ik al. Ik kreeg van een relatie goede referenties over Van Asselt. Allemaal pluspunten waardoor ik besloot om over te stappen. Persoonlijk contact is nog zo’n punt dat ik belangrijk vind. Vragen van ons personeel doorspelen naar Van Asselt en weer snel antwoord terugkoppelen. Dat werkt gewoon heel fijn!

 ***************************************************************************

In onze nieuwsbrief van maart stelde hij zich al aan je voor: Marcel Donker van Molenbeek Makelaars. Molenbeek Makelaars is een regionaal makelaarskantoor en biedt een fullservice dienstenpakket, van particuliere woningverkoop tot bedrijfsmatig onroerend goed. Benieuwd naar deze ondernemer? Je leest het in het klantpodium! 

Wie zijn jullie? 
Molenbeek Makelaars is een regionaal makelaarskantoor met vestigingen in Utrecht, Zeist en Woudenberg. Wij bieden een fullservice dienstenpakket, van particuliere woningverkoop tot bedrijfsmatig onroerend goed. Verkoopbegeleiding bij nieuwbouwplannen is één van onze specialismen. In het najaar van 2018 is het voormalige Makelaardij Woudenberg gefuseerd met Molenbeek Makelaars en werken we onder deze naam. Frans Verweij en mijn broer Diederik Donker zijn actief in Utrecht en Zeist.

Waarom ben je ondernemer geworden? 
Ik had altijd alwil om ondernemer te worden. Dus toen ik in 2004 de kans gekregen om Makelaardij Woudenberg te hebben genomen, heb ik die met je ingevochten. Ik moet zeggen, het is geworden wat ik ervan verwachtte. Ieder jaar biedt zijn eigen uitdagingen en kansen, geen dag is hetzelfde. Actief zijn en scherp blijven, dat is het motto van ons bedrijf. En er is niets zo leuk als een partner die ook voor de klant is.

Wat doen jullie met je onderneming? 
Meetbaar meer resultaat bieden, korter kan ik het niet formuleren. Van een klant nu binnenkomt voor een taxatie van een woning wil verkopen, we gaan gedreven en professioneel aan de slag. Binnen onze organisatie is dat een hoge opbrengst van een combinatie van beide is. Alle bedrijven werken met een team van vijf medewerkers, zo kun je elke opdracht de aandacht geven die dit verdient. Binnen onze werkwijze is naast deskundigheid ook diepgaande kennis van de markt belangrijk. En we hebben het grootste kopersnetwerk in de regio. Dat geeft een woning direct aan voorsprong.

Hoe ben je bij Van Asselt terecht gekomen? 
Bij de fusie van Makelaardij Woudenberg met de vestigingen in Utrecht en Zeist hebben we Wilco Frens van Van Asselt betrokken. Die begeleiding is ons zo goed bevallen, dat we overgestapt zijn naar Van Asselt. Je begrijpt dat een fusie met drie partijen aan tafel, onder wie twee broers, goede advisering vraagt. Dat heeft Wilco erg goed gedaan, met twee berichten waren we klaar!

Waarom doe je zaken met Van Asselt? 
Aantal veel redenen, maar ik wil er één naar voren brengen en dat is het element 'verder kijken'. Je kunt als accountant-adviseur kijken naar het verleden, zeg maar gerealiseerde resultaten. Je kan zien, hoe schuift de organisatie vandaag, wat zijn de actuele cijfers? Dat doet Van Asselt allemaal, op een professionele wijze. Maar wat zo prettig is, er wordt ook naar de toekomst gekeken. Ik zal een voorbeeld noemen, bij de fusie zijn diverse scenario's geschetst in de categorie 'wat als?'. Wat als een partner overlijdt, wat als een partner gaat scheiden? De antwoorden op deze en andere vragen zijn helder in kaarten en obligated. Kijk, daar heb je als ondernemer wat aan.

 

 ***************************************************************************

In onze nieuwsbrief van februari stelden ze zich al aan je voor: Han van Haaster en Jakobine Linthorst. Eigenaren van VHL Catering BV, een overkoepelende naam voor Kasteelcafé De Zalmen – Kasteel Doorwerth en Oranjerie Rosendael op Landgoed Rosendael. Lees verder en kom meer te weten over deze ondernemers.

In 2015 liepen wij zakelijk tegen bepaalde vragen aan. We hadden sinds 2004 –al meer dan 11 jaar – een goede boekhouder maar antwoorden op alle vragen kon hij niet geven. Zoals gezegd was het registreren van de cijfers naar tevredenheid en werden alle belastingzaken ook keurig afgewerkt. Maar wij zaten op dat moment in een ander proces. Het bedrijf had een stabiele groei doorgemaakt en we gingen over van een V.O.F. naar een B.V. Door deze groei en overstap waren er meer vragen, met name op fiscaal gebied, maar ook personeelszaken en bijkomende juridische aspecten.

Het bedrijf heet overigens VHL Catering, maar dat is slechts een overkoepelende naam. We opereren in de markt onder de namen Kasteelcafé De Zalmen – Kasteel Doorwerth en Oranjerie Rosendael op Landgoed Rosendael. Twee horeca zaken bij historische locaties. Overdag zijn wij open voor brunch & lunch en ’s avonds kunnen gasten terecht voor een besloten partij. Denk hierbij aan borrels, bruiloften of bijvoorbeeld productpresentaties.

Via een relatie kreeg ik in 2015 het telefoonnummer van ene E. van Garderen. Na twee telefoongesprekken en 10 inhoudelijke E-mails in 4 dagen werd de overstap naar Van Asselt gerealiseerd. Eerlijkheid gebied te zeggen dat Van Asselt voortvarend te werk ging. Binnen 2 maanden werd de overstap gerealiseerd en werden alle openstaande vragen op fiscaal, juridisch en personeelsgebied beantwoord. Tevens werd actie ondernomen op de noodzakelijke punten.

Inmiddels is het 2019 en zijn we bijna 4 jaar verder. Ondertussen heb ik binnen Van Asselt een eigen accountmanager – Job Huisman- die altijd snel, adequaat maar ook op een plezierige en heldere manier reageert. Ook de personeelsadministratie en overige aangelegenheden zijn in goede handen bij Van Asselt.

Het bedrijf hebben mijn vrouw en ik nu 16 jaar. Voor de toekomst spelen er weer andere vragen. Vergaande automatisering, het “los laten”, bedrijfsopvolging en pensioen bijvoorbeeld. Over sommige onderwerpen ben ik al in gesprek met Van Asselt. Maar ook voor de andere vragen kan ik bij Van Asselt terecht, niet alleen vandaag maar ook in de toekomst. Han van Haaster & Jakobine Linthorst (eigenaren VHL Catering BV)

 

 ***************************************************************************

In onze nieuwsbrief van januari stelde hij zich aan je voor: Sieger van Looijengoed van SZamen. Lees verder en kom meer te weten over deze ondernemer en zijn product. 

 

Wie ben je?
Wie ik ben is een zoektocht die nu ruim 32 jaar duurt. LinkedIn zegt mij daarover: “Wat mij verder typeert is nuchterheid, openheid, creativiteit, daadkracht, behulpzaam en een open mind. Wat ik graag doe is ondernemers helpen met vragen over personeelszaken. Werving, Verzuim, Persoonlijke ontwikkeling en HR-beleid alles komt voorbij.”  

 

Waarom ben je ondernemer geworden?
In 2012 sprak ik Wilco Frens, ik meen op een bruiloft, en hij vroeg of het ondernemerschap niet iets voor mij was. Nee, was mijn antwoord, omdat ik daar niet mee bezig was. Niet lang daarna zat ik aan tafel en ruim een jaar later deed ik nog hetzelfde werk als daarvoor, alleen als ondernemer. En laten we eerlijk zijn, hoe kun je ondernemers beter adviseren dan dat je zelf ook ondernemer bent en weet wat het is om personeel te hebben. 

 

Wat doe je met je onderneming?
Ondernemers helpen bij vragen en zorgen die betrekking hebben op personeel. Nieuw personeel, ziek personeel, de ontwikkeling van personeel en beleid dat betrekking heeft op personeel. Want, alleen ben je sneller en SZamen kom je verder!

 

SZamen is een brede HR- dienstverlener en we zijn gespecialiseerd in werving en selectie van financiële mensen. SZamen|Werken. Hierbij richten wij ons op het verbinden van de administratieve en/of financiële professionals met jou als lokale ondernemer. Met behulp van ons netwerk en marktkennis binnen deze sector bieden wij een duurzame oplossing. Of het nu tijdelijk, vast, op projectbasis of als zelfstandige is. Werving en selectie of op detachering basis, er is altijd een passende oplossing die bij jouw organisatie past. Bovendien loop je met onze zorgvuldig geselecteerde kandidaten een zeer beperkt verzuimrisico. Heb je een bezettingsvraagstuk? Dan doen we dat SZamen! 

 

Hoe ben je/zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen?
Ik kende destijds al verschillende medewerkers van Van Asselt, liep Wilco Frens tegen het lijf én was zelf al werkzaam in de accountancy.  

 

Waarom doe je/doen jullie zaken met Van Asselt?
Het creatief meedenken is hét unieke aan Van Asselt. Er is altijd een passende oplossing voor de uitdaging waarvoor jij staat. Zelfs als jij het probleem nog niets eens ziet of erkent.

 

***************************************************************************

 

In onze nieuwsbrief van december stelde hij zich aan je voor: Wijnand Horsting van Triskelion Information Security. Lees verder en kom meer te weten over deze ondernemer en zijn product.

 

Wie ben je/wie zijn jullie?
Ik ben Wijnand Horsting, 53 jaar en oprichter/eigenaar van Triskelion Information Security. Privé: getrouwd, 2 dochters (18 en 15 jaar) en van de 20 jaar die wij nu in Amersfoort wonen al bijna 10 jaar woonachtig in Vathorst.

 

Waarom ben je/zijn jullie ondernemer geworden?
Na bijna 30 jaar in loondienst in de ICT te hebben gewerkt kwam er een moment van bezinning waarbij ik mijzelf de vraag heb gesteld: “wat wil ik de komende – pak ‘m beet – 15 jaar tot aan mijn pensioen nog voor leuke dingen doen in mijn werk?” Eigenlijk was de keuze snel gemaakt: ik begin voor mijzelf! En heb daarbij gekozen om mij te gaan richten op informatiebeveiliging, een onderwerp dat veel aandacht krijgt – en ook nog veel aandacht moet krijgen.

 

Wat doe je/ doen jullie met je onderneming?
Triskelion Information Security is een pragmatisch, non-nonsense bedrijf dat kleinere ondernemers ondersteunt op het gebied van informatiebeveiliging. Denk hierbij aan bewustwording m.b.t. bedreigingen zoals phishing mails, virussen en beveiliging van gegevens. Vervolgens helpen we bedrijven met het nemen van maatregelen. Om ondernemers te kunnen blijven ondersteunen heeft Triskelion de dienst “Security-Officer-as-a-Service” ontwikkelt.

 

Hoe ben je/zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen?
Ik kwam op de laatste Startersdag van de Kamer van Koophandel in gesprek met Bob van Giesen van Van Asselt. Een grote foto op de stand met hierop de Stichtse Rotonde bij Amersfoort deed vermoeden dat het hier om een Amersfoorts bedrijf ging. Als je dan zelf in Amersfoort woont dan is het begin van een gesprek snel gemaakt. Op basis van het prettige gesprek dat ik had met Bob hebben de week erop een afspraak gepland om eens verder van gedachten te wisselen. 

 

Waarom doe je/doen jullie zaken met Van Asselt?
Dit zijn een aantal redenen. Bij mij begint dit altijd met een stukje “onderbuikgevoel”. En die was goed. Ik hecht veel waarde aan de relatie onderling en dit voelde direct goed. Verder stond Van Asselt open voor mijn eigen ideeën en was bereid hier in mee te denken. Geen zaken willen opdringen, maar meedenken in “hoe kunnen wij jou als startende ondernemer ondersteunen?”. Wat jezelf kunt vooral zelf doen. Mijn sterke punten liggen niet bij balansen, winst- en verliesrekeningen, wanneer welke investeringen doen en belastingzaken. Ik ben er van overtuigd dat Van Asselt, met alle aanwezige kennis en kunde, mij hier goed bij zal kunnen ondersteunen. Zodat ik mij kan focussen op waar ik goed in ben: ondernemers helpen op het gebied van informatiebeveiliging!
       

 

*************************************************************************************

 

In onze nieuwsbrief van november stelde ze zich aan je voor: Joyce Neijenhuis van van Praktijk Joyce Neijenhuis. Lees verder en kom meer te weten over deze ondernemer en haar product.

 

Wie ben je?
Mijn naam is Joyce Neijenhuis, bedrijfsmaatschappelijk werker en eigenaar van Praktijk Joyce Neijenhuis. Daarnaast ben ik directeur van BMW voor Elkaar B.V. en werkzaam vanuit Villa Xaverius in Driebergen.

Waarom ben je ondernemer geworden?
Sinds 2014 ben ik met eigen praktijk gestart en vanaf 2016 heb ik samen met mijn compagnon BMW voor Elkaar B.V. opgestart. Ik ben voor mijzelf begonnen omdat ik het beroep bedrijfsmaatschappelijk werk wilde uitvoeren op de wijze die bij mij past. Hiervoor ben ik ruim 13 jaar werkzaam geweest bij een arbodienst, daarvoor heb ik 19 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Het eigen ondernemerschap bevalt mij goed omdat ik nu zelf kan bepalen hoe ik mijn werk kan uitvoeren en ben ik zelfstandig in het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening. Ook heb ik de ruimte om mijn vak te ontwikkelen zoals dat bij mij past.

Wat doe je met je onderneming?
Als bedrijfsmaatschappelijk werker ondersteun ik werknemer en werkgever wanneer er sprake is van psychosociale problematiek die het functioneren van de werknemer in de weg staan. Mijn aanpak kenmerkt zich door de focus te leggen op de mogelijkheden van zowel de werkgever als de medewerker. Het zorgdragen dat een werknemer weer zelf de regie kan voeren in zijn leven is daarbij het uitgangspunt. Tevens adviseer en begeleid ik organisaties bij ongewenste omgangsvormen door op te treden als vertrouwenspersoon of als voorzitter van een klachtencommissie.

Naast bedrijfsmaatschappelijk werker en/of vertrouwenspersoon ben ik geregistreerd mediator en ondersteun ik partijen bij het oplossen van conflicten. Mijn specialisatie binnen mijn vakgebied is het werken met het thema arbeid en rouw. Zowel rouw na het verlies van een dierbare maar ook rouw door reorganisatie, scheiding of verlies van mogelijkheden. Tevens verzorg ik trainingen en begeleid ik groepen/teams wanneer de samenwerking niet meer optimaal verloopt.

Hoe ben je bij Van Asselt terecht gekomen?
Als inwoner van de gemeente Utrechtse Heuvelrug vind ik het belangrijk zoveel mogelijk de dienstverlening binnen de gemeentegrenzen te verkrijgen zowel privé als zakelijk. Na het onderzoeken van de mogelijkheden op het gebied van accountancy en consultancy was ik plezierig verrast door het aanbod van Van Asselt.

Waarom doe je zaken met Van Asselt?
Als professional vind ik het belangrijk dat ik mij vooral kan richten op mijn beroep als bedrijfsmaatschappelijk werker, vertrouwenspersoon of mediator. Ieder zijn vak is mijn motto, en dat maakt dat ik voor alle zaken rondom boekhouding, belastingaangifte, financiële planning e.d. mij wil laten bijstaan door de juiste personen binnen dit vakgebied. Die samenwerking heb ik gevonden bij Van Asselt. Een kantoor met medewerkers die er voor mij zijn als klant en met mij meedenken in zaken die voor mij als ondernemer belangrijk zijn. Gecombineerd met een prettige en open communicatie en snelheid van werken als dat nodig is. Kortom Van Asselt helpt mij, om mij te richten op mijn vakgebied!

 

 

********************************************** 

 

In onze nieuwsbrief van oktober stelde hij zich aan je voor: Hendrik Blom van Black coffee and supplies. Lees verder en kom meer te weten over deze ondernemer en zijn product.

 

Wie ben je? 
Ik ben Hendrik Blom, 52 jaar en getrouwd. Ik heb drie 3 kinderen en ben woonachtig in het mooie Amersfoort. Sinds 2006 ben ik ondernemer en eigenaar van Black coffee and supplies. Naast Black coffee and supplies ben ik ook eigenaar van een koffiebranderij genaamd Special Roast.

Waarom ben je ondernemer geworden? 
Om eerlijk te zijn voelde ik al voordat ik voor mijzelf begon dat het ondernemerschap in mijn bloed zat. Ik heb een schat aan ervaringen opgebouwd en wilde graag meer vrijheid om zelf dingen te mogen bepalen.

Wat doe je met je onderneming?
Wij zijn een leverancier van koffie en theeconcepten en importeren apparatuur. Daarnaast verzorgt Black basis barista trainingen. Zowel op locatie als bij ons op kantoor. Tijdens deze trainingen delen wij graag onze kennis over de juiste bonen, het bereiden van een goede espresso, het opschuimen van melk en de basis van latte art. Ook het onderhoud van de machine en hygiëne komen ter sprake.

Hoe zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen? 
Via via, mijn huisbaas Dolf van der Grift gaf mij een tip om eens bij Van Asselt te gaan kijken.

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt? 
Ze zijn niet alleen accountant, maar ook sparringpartner en adviseur. Daarnaast is het contact met wie dan ook bij Van Asselt altijd erg prettig en dat is een goed teken. Ik promoot Van Asselt dan ook graag bij onze klanten en dat is een leuke samenwerking op deze manier.

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief van juli stelde ze zichzelf aan je voor: Anthony de Groot en Eimert Kerst. Deze jonge en zeer gemotiveerde ondernemershebben als doel om alle zorginstellingen in Nederland te voorzien van de Frodio. De Frodio is een mini-ijslolly van 10 ml. Lees verder en kom meer te weten over deze ondernemers en hun product.

Wie zijn jullie?

Wij zijn jonge en gemotiveerde ondernemers. Sinds 2017 zijn wij bezig met Frodio en sinds januari 2018 staan we ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ons doel? Alle zorginstellingen in Nederland voorzien van de Frodio!

Waarom zijn jullie ondernemers geworden?

In 2016 begonnen wij een student company via stichting Jong Ondernemen. Een student company is een ondernemerschapsprogramma waarbij je een schooljaar lang een eigen bedrijf runt. Ziekenhuis Gelderse Vallei nam contact met ons op over een nieuw product: een mini-ijslolly, de Frodio. Zij zouden dit product graag op de markt zien en wilden samenwerken. Na een aantal gesprekken stond het vast: wij gaan de Frodio op de markt brengen. Er was voor ons alleen één obstakel: de productie. Met ons doorzettingsvermogen hebben we enige tijd later een ijsleverancier gevonden. Het mooie was dat we in de opstartperiode continue aanvragen kregen van verschillende ziekenhuizen. Als je met dit product aan de gang gaat ga je niet stoppen na 1 jaar. Je gaat door om dit tot een succes te brengen!

Wat doen jullie met je onderneming?

Wij bieden een mini-ijslolly aan van 10ml ‘De Frodio’. Deze ijslolly vermindert het dorstgevoel bij patiënten en beschermt de mond tegen infecties en uitdroging.

De naam Frodio staat voor Nefrologie en Cardiologie. Vanuit deze twee afdelingen is de Frodio ontwikkeld, maar de mini-ijslolly kan op veel meer afdelingen ingezet worden. Een uitkomst voor veel patiëntengroepen. Denk hierbij aan:

  • Nefrologie

  • Cardiologie

  • Kinderafdeling

  • Voorafgaand aan de operatie

  • Kaakchirurgie

  • Bij chemotherapie

  • Ouderenzorg 


Hoe zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen?
Via familie kennen we een medewerker van Van Asselt. Met hem hebben wij contact gezocht en tijdens een oriënterend gesprek hebben we het gehad over de mogelijkheden bij Van Asselt. 


Waarom doen jullie zaken met Van Asselt? Als beginnende ondernemers werd ons een goede begeleiding aangeboden. Ook de service en het klaar staan voor de klant spreekt ons aan. Daarnaast ontzorgen ze de ondernemer van zaken waar wij minder verstand van hebben. Ook geven ze duidelijke toekomstgerichte adviezen!

******************************************************************************************************

 

In onze nieuwsbrief van juni stelde hij zichzelf aan u voor: Wim Oskam. Wim Oskam Fruit is een fruitbedrijf in de Kromme Rijnstreek, met als specialiteit kersen.Lees verder en kom meer te weten over dit familiebedrijf.  

Wie ben je?
Wij zijn een fruitbedrijf in de Kromme Rijnstreek, met als specialiteit kersen. Daarnaast hebben we sinds twee jaar asperges, aardbeien, appels en peren. Al generaties lang agrariër oftewel, ‘fruitboer’ waar we dan ook trots op zijn! De gronden hebben we in 1995 aangekocht in maatschap met mijn vader. Sinds 2005 ben ik alleen verder gegaan en later weer samen in een vof met moeders de vrouw. Waarbij het wel een familiebedrijf is en de kinderen volop meewerken.

Waarom ben je ondernemer geworden? 
Ondernemen zit in je bloed of niet. Het bedrijf van mijn ouders overnemen kon niet. Ik heb namelijk een broer die meer veeboer en akkerbouwer was dan ik. In 1993 ben ik voor mijzelf begonnen als zzp’er, hoewel dat zo toen nog niet genoemd werd, was ik al een kleine boomkweker.

De wens en het doel was toch wel een eigen fruitbedrijf. Die kans kwam in 1995 in de fruitcrisis en die hebben we gepakt. Met eerst 10 ha appelen en eindelijk na 18 jaar een loods. Na 22 jaar ook een huis, na de nodige tegenwerking van de gemeente. Gewoon eigenwijs blijven en er in blijven geloven!

Wat doe je met je onderneming? 
Fruit telen is wat we doen, maar rechtstreeks aan de consument verkopen is een uitdaging! Met eerlijke en zoveel mogelijk zelf geteelde producten dag vers aan te bieden en dat 24/7 per dag. In een gekoelde automaat onder andere.

Hoe ben je bij van Asselt terecht gekomen?
Al generaties lang. Eerst bij meneer van Ginkel, daarna de veel te vroeg overleden heer Elenbaas en last but not least dhr. Van Garderen. Vanaf mijn opa, mijn vader en nu wij dus.

Waarom van Asselt?
Wat goed is moet je niet veranderen. Daarbij heb ik prettige ervaringen met de mensen en korte lijnen. Zoals met Dirk Meerkerk, Alice van de Geer en met Eelco van Garderen. Ze zijn ter zake kundig. Ook is de relatie met Wilco Frens goed, iets wat ook zeer belangrijk is.

Kortom: Goed geregeld met vindingrijke oplossingen! Waarbij ik zaken, waar ik geen verstand van heb, rustig over kan laten aan Van Asselt.

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief van mei stelde hij zichzelf al aan u voor: Paul Tijs, eigenaar/directeur van Dental International. Lees verder en kom meer te weten over de enige Nederlandse fabrikant van tandheelkundige apparatuur. 

Wie ben je?
Mijn naam is Paul Tijs en ik ben eigenaar/directeur van Dental International. Dental International is de enige Nederlandse fabrikant van tandheelkundige apparatuur, zeg maar de apparatuur waar de tandarts en chirurg mee boort. De apparatuur wordt volledig met de hand gemaakt en wordt wel beschouwd als de Rolls Royce onder de tandartsapparatuur. Dat tandartsen dit waarderen blijkt wel uit het feit dat we in Nederland marktleider zijn en dat 1700 praktijken en ziekenhuizen met onze apparatuur werken. Daarnaast exporteren we naar zo’n 30 landen.

Waarom ben je/zijn jullie ondernemer geworden?
Ik ben 20 jaar lang directeur in loondienst geweest van grote ondernemingen, het laatst leidinggevend aan 6000 medewerkers. Op een gegeven moment besef je dat je eigenlijk alleen nog maar bezig bent met verschillende vormen van geld, aandeelhouders, vergaderen en eigenlijk nooit meer bezig bent met de zaken waar het echt om draait: medewerkers, klanten en een mooi product. Ik wilde terug naar de basis en zelf bepalen wat ik belangrijk en waardevol vind. Tegelijkertijd wilde ik graag werkzaam zijn ten behoeve van zorg omdat de kwaliteitsgedachte die daar leeft mij aanspreekt. 

Wat doe je/ doen jullie met je onderneming?
Zoals gezegd produceren wij tandheelkundige apparatuur. Maar dan wel apparatuur met, naast de kwaliteit, één vreselijk belangrijke USP: wij maken zogeheten Stand Alone Behandelunits. Behandelunits werken op lucht en water en bij de concurrenten komen deze lucht en dit water door leidingen die door de grond lopen. Onze Stand Alone units hebben een geïntegreerde water- en luchtvoorziening, waardoor er geen leidingen gelegd hoeven te worden en er dus niet gehakt en gebroken hoeft te worden. Wij zijn, zover als wij weten, het enige bedrijf ter wereld dat Stand Alone Behandelunits produceert. Vandaar dat we naar zo veel landen exporteren.

Hoe ben je/zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen?
Ik was privé op zoek naar een Accountantskantoor en een vriend heeft mij Van Asselt aanbevolen. Dat beviel dermate goed dat Van Asselt de due diligence heeft gedaan bij de aankoop van Dental International en nu dus ook het lopende accountantswerk van Dental International doet.

Waarom doe je/doen jullie zaken met Van Asselt?
Allereerst omdat het binnen de filosofie van Dental International past: wij gebruiken geen onderdelen uit Azië maar het liefst uit Nederland en doen het liefst zaken met wat kleinschalige partijen die zo dicht mogelijk in de buurt zitten. Daarnaast moet de kwaliteit top zijn en de verstandhouding prettig. En dat is bij Van Asselt allemaal het geval.

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief van april stelde ze zichzelf al aan u voor: Eva Dekker-Looman, eigenaar van Edelo massagepraktijk. Lees verder en kom meer te weten over dit krachtige middel om meer energie en ontspanning te bereiken. 

Waarom ben je ondernemer geworden?
Ik ben ondernemer geworden, omdat ik zo mijn vak masseren volgens eigen visie uit kan voeren. Als ondernemer kan ik mensen direct benaderen en kansen grijpen waar ik ze zie. Ik zie mensen met verschillende achtergronden: sporters, senioren, mensen uit het bedrijfsleven, moeders met kleine kinderen. In mijn familie is niemand zelfstandig ondernemer. Het is dus best bijzonder dat dit bij mij zo duidelijk wel past.

Wat doe je met je onderneming?
Ik verzorg tafel- en stoelmassages. De stoelmassages zijn heel geschikt voor de werkvloer. Het is een stoel waar je ‘verkeerdom’ op zit, met een hoofd- en armsteun. De benen kan je onder je opvouwen. Op deze manier komen de nek, rug en schouders vrij te liggen en kan ik goed aan het werk. Er zijn twee soorten stoelmassages. De ene is met olie op de blote rug. Mensen met een duidelijke klacht kan ik zo doelgericht masseren. De andere massage is een meer op ontspanning gerichte drukpuntmassage over de kleding heen. 
De tafelmassages vinden plaats in de praktijk. Op een massagetafel kan ik het hele lichaam bereiken. Deze massages zijn over het algemeen uitgebreider en langer. Ik houd mij ook met lagerugklachten en advisering daaromtrent bezig.

Hoe ben je bij van Asselt terecht gekomen?
In Buurthuis De Brug aan de Sperwerkamp geef ik wekelijks stoelmassages. Ik ontmoet er veel mensen. Via via kwam ik in contact met Bob van Giesen. Hij vertelde mij over hoe van Asselt open staat voor gezonde keuzes op de werkvloer. Na een prettig gesprek bleek dat ik stoelmassages in dit mooie bedrijf mag komen verzorgen in de herfst.

Waarom van Asselt?
Ik woon 16 jaar in Driebergen. Toen ik hier kwam wonen, was het kantoor in Driebergen een postkantoor. Ik weet nog goed dat ik daar met mijn kleine kinderen postzegels en briefpapier ging kopen. Het pand heeft een poos leeg gestaan. Met ontzettend veel plezier heb ik de verbouwing van het gebouw zien plaatsvinden. Ik houd erg van hergebruik en dit gebouw is zo ongelooflijk mooi aangepakt. De beplanting, de uitstraling van buiten en binnen spreekt me erg aan. Ik was dus in eerste instantie vooral heel benieuwd wat voor bedrijf dit mogelijk maakte. Van Asselt blijkt een modern bedrijf, passend in deze tijd, met mooie opvattingen over omgeving en personeel. Ik ben blij dat ik hier aan de slag mag.

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief van maart stelde hij zichzelf aan u voor: Michel Boerboom, mede-eigenaar van bbp advies. Lees vooral verder en kom meer te weten over deze klant. 

Wie ben je? 
Ik ben Michel Boerboom, samen met Marco Pothoven directeur en eigenaar bij bbp advies, en tevens projectadviseur werktuigkundige installaties en duurzame energie voor de gebouwde omgeving in alle vormen en maten. Van een eenvoudig kantoorpand tot grote kantoren met als specialisme Sportaccommodaties en dan met name de grote Gemeentelijke Zwembaden.

Waarom ben je ondernemer geworden? 
Ik kom uit een ondernemersfamilie en ik ben opgegroeid naast de zaak van mijn vader en ondernemen zat mij dus in het bloed. Na een aantal jaren in het familiebedrijf te hebben gewerkt heb ik de keus gemaakt een eigen weg in te slaan en heb toen het adviesvak geambieerd. Geswitched als ondernemer naar adviseur bij een middelgroot adviesbureau om het vak te leren en na 4 jaar (2003) een eigen adviesbureau gestart met een oud-collega.

Wat doe je met je onderneming? 
Wij verzorgen allerlei adviesdiensten in binnen- en buitenland op het gebied van de technische installaties vanaf bijvoorbeeld de ontwikkeling van het programma van eisen, het begeleiden van de ontwerpfase, het maken van bestekken met tekeningen en aanbestedingen begeleiden tot en met kostenbewaking, montagetoezicht, nazorg en onderhoud.

Hoe zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen?
Via een mede huurder van onze vorige huisvesting zijn wij in contact geraakt met Wilco Frens en na een soort van kennismaking gesprek was het gevoel dermate positief dat we over zijn gestapt naar Van Asselt Accountants.

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt? 
Met name de persoonlijke aanpak van de mensen waar wij contact mee hebben bij Van Asselt. Tevens is een afspraak een afspraak bij Van Asselt waar je van op aan kunt en dat is ons veel waard. Wij moeten bezig zijn met onze eigen core business en willen attent worden gemaakt als er wijzigingen bijvoorbeeld pensioenen of het belastingklimaat en dergelijke waardoor we zakelijk wellicht dingen anders, beter of goedkoper kunnen organiseren. Tevens gaat men uit van een toekomstgerichte aanpak en visie wat ons eveneens aanspreekt.

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief van februari stelt hij zichzelf aan u voor: Cornelis de Kruijf, mede-eigenaar van Haklander Interieurbouw. Lees vooral verder en kom meer te weten over deze klant. 

Wie ben je?

“Ik ben Cornelis de Kruijf, mede-eigenaar van Haklander Interieurbouw, ontwerper en projectleider voor maatwerk interieurbouw en afbouw voor de zakelijke markt.”

Waarom ben je ondernemer geworden?

“Als kind logeerde ik in de vakanties bij ooms en tantes met boerderijen en akkerbouwbedrijven. Een geweldige omgeving waar van alles gebeurde! Met een creatieve vader die handvaardigheid en tekenen doceert, moest het wel een kruising worden. Ondernemen betekent voor mij het beste uit jezelf en uit je klant halen. Kortom; ik vind heerlijk om mooie projecten te maken en daar verantwoordelijkheid voor te dragen.”

Wat doe je met je onderneming? 

“Wij ontwerpen maatwerk interieurs voor de zakelijke markt. De uitvoering verzorgen wij van productie tot en met montage. In turnkey projecten ontzorgen wij de klant en staan we voor een gedetailleerde afwerking. We werken graag met natuurlijke en duurzame materialen. Verfijnde ontworpen meubels hebben immers een aanzienlijk langere levenscyclus. Met FSC en PEFC-certificering staan we voor eerlijke ingrediënten voor het hout wat wij toepassen. Qua projecten bouwen we kantoren, zorginstellingen, hotels etc.”

Hoe zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen?

“Als buren van Wilco Frens kwam de financiële kant van zakendoen al snel om de hoek kijken. Een goede relatie en de zakelijke werkwijze maakte ons direct klant.”

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt? 

“Bij van Asselt begrijpt men dat er veel meer rond de financiën komt kijken dan cijfers alleen. Rond de overname en het bespreken van cijfers wordt er altijd naar de mens gekeken in alle fases van het leven. Het is mooi om te zien dat van Asselt hun netwerk gebruikt voor hun nieuwe pand in Amersfoort waar wij samen met andere relaties de verbouwing mochten realiseren.”

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief van januari stelde hij zichzelf aan u voor: Simon Renes, eigenaar van Effectgroep Lees vooral verder en kom meer te weten over deze klant. 

Wie ben je?

Ik ben Simon Renes, eigenaar van Effectgroep, een creative agency voor live events, digital solutions, brand development en graphic design.

Waarom ben je ondernemer geworden?
Goeie vraag die ik mezelf ook weleens stel! Ik kom uit een ondernemersfamilie en het zit denk ik in mijn genen. Ik heb niet het gevoel dat ik ervoor gekozen heb, het is iets wat bij mij hoort. Na mijn studie ben ik direct voor mezelf begonnen. Ik heb geen moment overwogen om ergens in dienst te gaan.

Wat doe je met je onderneming? 
We zijn een creatief bureau voor websites, vormgeving, merkontwikkeling, campagnes en live events. Ons naam is onze belofte: we maken communicatie waar je écht iets aan hebt. Wat we bedenken is creatief én effectief, een mooie combinatie die ervoor zorgt dat onze klanten succesvol zijn met hun marketing en communicatie.

We werken voor MKB-bedrijven in de regio én voor wereldwijd bekende merken zoals HP, Netflix en Fox. Does size matter? Wat ons betreft niet voor de omvang van onze klanten.

Hoe zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen?
Mijn vader (en ik denk ook mijn opa) waren klant bij Van Asselt. Dus toen ik een accountant nodig had, klopte ik ook bij ze aan.

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt? 
Je weet als ondernemer waar de mensen van Van Asselt voor staan. Wat dat betreft is de A van Van Asselt meer dan een letter. Het is een symbool waar zij voor staan. 

Van Asselt adviseert over financiële en fiscale vraagstukken, heeft aandacht voor de ondernemer en reageert adequaat op situaties die daarom vragen.

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief van december stelde hij zichzelf aan u voor: Wilfred van Asch, eigenaar van Loon- en Verhuurbedrijf W van Asch B.V. Lees vooral verder en kom meer te weten over deze klant. 

Wie ben je?

"Ik ben Wilfred van Asch, eigenaar van Loon- en Verhuurbedrijf W van Asch B.V. Het loon- en verhuurbedrijf in Utrecht, Drieberen en omgeving."

Waarom ben je ondernemer geworden? 

"Ik ben ondernemer geworden doordat wij van huis uit altijd bedrijven hebben gehad. Het zit in het bloed, ik ben zelf op 1-08-1997 begonnen met mijn onderneming. We het hebben kunnen maken naar waar we nu staan. Met veel passie en trots. We zijn een jong en dynamisch bedrijf wat niks uit de weggaat."

Wat doe je met je onderneming?

"Het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden, in de railinfra grond, groen, sloopwerkzaamheden. Wij doen wat we beloven en ontzorgen onze opdrachtgevers van werkzaamheden. Daarnaast voeren we alle werkzaamheden in eigenbeheer uit. Eén aanspreekpunt!"

Hoe zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen?

"Wij zijn bij van Asselt gekomen Via Cees van Vliet. Omdat wij een goed accountants bedrijf zochten heeft hij van Asselt geadviseerd."

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt?

"Wij doen zaken met van Asselt omdat het een hele goede account is. Daarnaast zijn wij zeer tevreden over hun werkzaamheden. Mede door van Asselt worden wij groot. Samen sterk."

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief van oktober stelde hij zichzelf aan u voor: Teun Smit van Wine & Spirits By Teun. Lees vooral verder dan weet u waarvoor u By Teun terecht kunt!

Wie ben je?
Mijn naam is Teun Smit, eigenaar van Wine & Spirits by Teun gevestigd aan de Traaij 84 in Driebergen. Ik ben getrouwd met Helma Smit en samen wonen we sinds mei 2008 in Driebergen.

Waarom ben je ondernemer geworden?
Vanaf mijn jeugd ben ik altijd met mijn vader meegegaan op zaterdagen en in de vakanties om bij Het Witte Huis in Driebergen mee te helpen in het magazijn, in de winkel en, later, met het rijden van bestellingen, waardoor ik het ondernemerschap al van jongs af aan mee heb gemaakt. In de tussentijd ben ik aan de slag gegaan bij de Rabobank, maar toen dat eindigde ben ik me gaan oriënteren om een eigen slijterij te starten omdat het werken met mooie producten en om klanten tevreden de winkel uit te zien lopen mij veel energie geven! Van april 2004 tot november 2013 ben ik eigenaar geweest van de Gall & Gall in Driebergen en heb ik alle facetten van het ondernemerschap goed leren kennen. Omdat de franchiseformule en mijn eigen ideeën niet meer op één lijn lagen ben ik met de winkel gestopt en heb ik een aantal jaren in loondienst gewerkt als Brand Ambassador Jeneverspecialiteiten en accountmanager bij Wynand Fockink, Bols en Onder de Boompjes. Altijd is bij mij het idee blijven spelen om op een gegeven moment weer een slijterij te starten maar dan volledig onder eigen naam. Het ondernemersbloed kruipt tenslotte waar het niet gaan kan! Toen ik eind 2016 mijn ontslag kreeg, het concurrentiebeding net afliep en er een supermooi pand te huur stond kon ik er niet meer omheen: de nieuwe winkel ging er komen! De uitdaging van het ondernemerschap, zelfstandigheid, bezig zijn met mooie producten en klanten te helpen om een goede keuze te maken zijn voor mij de belangrijkste punten om weer als ondernemer aan de slag te gaan.

Wat doe je met je onderneming?
Ik ben sinds 16 juni van dit jaar gestart met een nieuw concept, namelijk de belevingsslijterij. Mijn doel is dat klanten in een huiselijke omgeving op hun gemak op zoek kunnen gaan naar een product. Een kopje koffie of thee bied ik hen daarbij graag aan. Bij het kiezen van de inrichting van de winkel is zorgvuldig gekeken hoe je een huiselijke sfeer creëert. Hierbij is gedacht aan de materialen van de inrichting, belichting, muziek en de keuze van het assortiment. In mijn winkel vind je een uitgebreide selectie aan topwijnen, een breed assortiment aan whisky, jenever en gin, maar ook kun je terecht voor Smit & Dorlas koffie en heerlijke olijfolie. In het sfeervolle proeflokaal laat ik klanten graag wijnen en gedistilleerd proeven terwijl ik ondertussen informatie over de producten geef en bijvoorbeeld wijn-spijssuggesties geef. Verder wordt het proeflokaal voor proeverijen en workshops gebruikt, maar ook kan het ingezet worden voor bijvoorbeeld een MT-meeting, vergadering van uw vereniging, etc, al dan niet gevolgd door een geheel verzorgde proeverij. De volledige catering kunnen wij verzorgen. Onze klanten kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief die maandelijks uitkomt en waarin informatie over de actiewijnen aan de orde komen, data van proeverijen worden gedeeld en waarin de laatste weetjes staan. Naast de aankopen in de winkel breng ik graag uw bestelling bij uw thuis. Kijk voor meer informatie en sfeerfoto’s op www.byteun.nl.

Hoe zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen?
Omdat we op zoek waren naar een goede accountant hebben we, op aangeven van een collega-ondernemer, contact opgenomen met Van Asselt op het moment dat we nog in de oriënterende fase zaten.

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt?
Tijdens het oriënterende gesprek werd ik erg hartelijk ontvangen door Bob en heb ik een goed gesprek gehad. Hierin heb ik aangegeven wat mijn voorgaande ervaringen waren en wat ik van een accountant verwacht. Bob dacht hierin goed mee en kon me zelfs al een aantal voor- en nadelen van een te kiezen rechtsvorm laten zien. De professionele maar ook informele sfeer sprak mij zo aan dat ik de belofte heb neergelegd dat als de onderneming zou starten ik graag Bob / Van Asselt als accountant wilde hebben. In de tussentijd ben ik drie maanden gestart en zijn Bob en Diana al een keer op bezoek geweest om de stand van zaken door te nemen. Deze persoonlijke aandacht, die ik ook in mijn bedrijf zo belangrijk vind, spreekt mij bijzonder aan!

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief van juni stelden ze zich al voor: Michiel van de Watering, Wim Kerseboom en Alexander Smid van Thexton Armstrong. Lees vooral verder dan weet u waar Thexton Armstrong. Maar eerst een aantal vragen en antwoorden: wie zijn de ondernemers achter Thexton Armstrong en waarom doen zij zaken met Van Asselt?

Wie zijn jullie?
Wij zijn Michiel van de Watering, Wim Kerseboom en Alexander Smid, drie gedreven persoonlijke bedrijfsadviseurs, die ondernemers ondersteunen bij het realiseren van hun persoonlijke en zakelijke doelen. Wij maken hierbij gebruik van de Thexton Armstrong aanpak en zijn werkzaam in de regio Utrechtse Heuvelrug en Vallei & Rijn.

Waarom zijn jullie persoonlijk bedrijfsadviseur geworden?
Het is onze ambitie om ondernemers werkelijk verder te helpen en echt impact te maken op hun persoonlijke leven. Waarom is iemand ondernemer geworden en in hoeverre wordt dat ‘waarom’ vandaag de dag waargemaakt? In het ‘corporate’ zakenleven vinden we het heel gewoon dat managers en directeuren gebruik maken van adviseurs. In het MKB zien we dat dit anders ligt en er op z’n minst enige reserve is om een adviseur in te schakelen.

Wat doen jullie met je onderneming?
We werken langdurig met ondernemers samen om een toename in de winst en groei van het bedrijf te realiseren. Hierbij hebben we oog voor de juiste balans tussen financiële impact op korte termijn en structurele verbetering in de bedrijfsvoering op de lange termijn. Als eerste stap bepalen we gezamenlijk met de ondernemer, middels de Winstlekkage analyse, waar in het bedrijf de winst weglekt en wat de impact daarvan is. Voor de ene ondernemer van belang wanneer het (inderdaad) niet zo goed gaat en voor de andere om deze winstlekkages uit te sluiten bij het realiseren van de groeiplannen. Samen met de ondernemer en zijn / haar team werken we een plan uit hoe de lange termijndoelstellingen worden bereikt en zorgen we ervoor dat het plan wordt waargemaakt.

Hoe zijn jullie bij van Asselt terecht gekomen?
Michiel van de Watering is in de afgelopen 4 jaar geregeld in contact gekomen met adviseurs van van Asselt en SZamen. We komen bij onze opdrachten soms situaties tegen waarbij de administratie niet op orde is, deskundig advies nodig is en snel moet worden gehandeld. In de afgelopen jaren hebben we verschillende keren met elkaar opgetrokken, met goede resultaten.

Waarom doen jullie zaken met van Asselt?
In de afgelopen jaren hebben we ervaren dat bij Van Asselt deskundige medewerkers werken die een goed en helder advies geven. Net als wijzelf vinden de adviseurs van Van Asselt het zeer belangrijk dat ondernemers begrijpen wat er in de financiële rapportages staat, zodat ze daar naar kunnen handelen. Daarnaast is het voor ons belangrijk, dat in die situaties waar het nodig is, we snel kunnen schakelen en op korte termijn de administratie van onze klanten op orde laten brengen. Samen ondersteunen we de ondernemers dan met een helder en eenduidig advies.
En daarnaast zijn ze ook nog eens plezierig in de omgang.

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief van mei jl. stelde ze zich al voor: Nazile Kisacik van Kisamova. Lees vooral verder dan weet u wat u bij Kisamova aantreft. Plus een aantal vragen en antwoorden: wie is de ondernemer achter Kisamova en waarom doet zij zaken met Van Asselt?

Wie ben je?
Ik ben Nazile Kisacik en ben 34 jaar. Ik woon in Arnhem, samen met mijn vriend en onze meiden van 7 en 8 jaar.

Waarom ben je ondernemer geworden?
Vier jaar geleden ben ik ‘Kisamova’ begonnen samen met mijn beste vriend Jeffrey Winkel. Wij hebben tijdens een lunch out of blue een naam bedacht. Wij zijn Kisamova begonnen zonder er bij stil te staan dat het een serieus bedrijf zou worden, waar ik nu van leef. We startten midden in de crisis, om ons heen vielen veel bedrijven om. Ondernemen zat ons beide in het bloed. Jeffrey komt uit een echte ondernemersfamilie en ik ben al vanaf mijn veertiende druk met bedrijfje spelen.

Wat doen je met je onderneming?
Ik heb een winkel en een webwinkel: “van basic tot musthave” met kleding, accessoires en lifestyle-artikelen.

Hoe zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen?
Wij zijn bij van Asselt terecht gekomen via Jeffreys vader. Hij was eigenaar van André Winkel Sloopwerken en ook (tevreden) klant bij van Asselt.

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt?
Beide hadden wij meteen een klik met jullie kantoor. Het was voor ons niet makkelijk om in de crisistijd een kledingwinkel te starten. Hierbij vonden wij het fijn om met jullie samen te werken. Bob is mijn contactpersoon, hij is een professioneel en sympathiek persoon en straalt 100% betrouwbaarheid uit. Persoonlijk heb ik van Asselt (Bob) beter leren kennen, toen Jeffrey en ik besloten om apart verder te gaan. Jeffrey heeft zijn baan gevonden in de marketing en ik ging verder in een nieuw pand met ‘Kisamova.’ Bij de afwikkeling van de nieuwe bedrijfsvorm hebben we veel hulp gehad van Bob, nogmaals een zeer prettige samenwerking. Het geduld en het meedenken met een jong bedrijf wordt meer dan gewaardeerd door ons. Voor mij geen twijfel over de toekomst en de verdere samenwerking met van Asselt.

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief stelden ze zich al voor: Ellen Mol en Peter Nagelkerke van Doors to Improvement. Lees vooral verder dan weet u waar Doors to Improvement voor staat. Maar eerst een aantal vragen en antwoorden: wie zijn de ondernemers achter Doors to Improvement en waarom doen zij zaken met Van Asselt?

Wie zijn jullie?
Wij zijn twee gedreven organisatiecoaches, die mens en organisatie willen verbinden in hun beider ambities en talenten. Doors to Improvement hebben wij vanuit die visie opgericht. En daarmee onze kracht, expertise en ervaring gebundeld en versterkt.

Waarom zijn jullie ondernemer geworden?
Zelfstandig ondernemen biedt ons de vrijheid en ruimte om door te ontwikkelen met verrijkende studies, uitdagende opdrachten en een verbrede horizon. De steeds veranderende omgevingsfactoren vragen daarbij de nodigde flexibiliteit en creativiteit. Dit maakt ondernemen voor ons zo interessant en die opgedane kennis en ervaring delen we graag met anderen.

Wat doen jullie met je onderneming?
Organisaties adviseren over verbetering en/of verandering van bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering en operationele processen. Leiderschapsontwikkeling, teamtraining (al dan niet zelfsturend) en coaching on the job nemen daarbij vanzelfsprekend ook een belangrijke plaats in om het veranderproces duurzaam te borgen. Wij bekrachtigen en (bege)leiden projecten met enthousiasme met als effect, dat onze opdrachtgevers zich sterk gaan maken voor een continue groei van mens en organisatie.

Hoe zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen?
Voor een opdrachtgever in de zorgsector hebben wij Van Asselt geselecteerd als accountantskantoor vanwege haar professionaliteit, gedegen kennis, hoge mate van betrokkenheid en prettige omgang. Aspecten, die voor ons van groot belang zijn bij de keuze voor een duurzame samenwerking en die onze verwachtingen ruim hebben overtroffen.

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt?
We ervaren veel synergie, omdat zowel Van Asselt als wij topkwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief van januari jl. stelde hij zich al voor: Hans Lodder van Results2Match. Lees vooral verder, dan weet u weer waar Results2Match voor staat. Maar eerst in een aantal vragen en antwoorden: wie zijn de ondernemers achter Results2Match en waarom doen zij zaken met Van Asselt?

Wie zijn jullie?
Wij zijn ondernemers, die bedrijven uit midden- en kleinbedrijf hebben laten groeien, winstgevend gemaakt, en daar zelf leiding aan hebben gegeven. Onze brede en diepe ervaring stellen we uit liefde voor het vak graag ter beschikking aan anderen die wel even een duwtje kunnen gebruiken.
Waarom ben je ondernemer geworden?
Na tropenjaren is het goed om eens vanuit een andere rol met zaken om te gaan: we waren al ondernemers, en we zijn ondernemers gebleven. Nu wel vanuit een meer afstandelijke benadering
Wat doe je met je onderneming?
Een tijdje intensief samen “meerijden” met een ondernemer die zich geconfronteerd ziet met een onoverzichtelijk probleem. Dat gezamenlijk oplossen en weer afstand nemen.
Hoe ben je bij Van Asselt terecht gekomen?
Onze financiële situatie was complex. Wij zochten een partij die ons advies kon geven en bijstaan bij de ontvlechting daarvan, naast naast de administratieve en belastingtechnische zaken.
Waarom doe je zaken met Van Asselt?
In onze zoektocht naar een financiële partner hadden we de lat hoog gelegd. Van Asselt heeft ons zeer goed geholpen.

Nieuwsgierig naar wat het voor jou kan betekenen? Bel of mail ons.”

 

Wie ben je?
Mijn naam is Joyce Neijenhuis, bedrijfsmaatschappelijk werker en eigenaar van Praktijk Joyce Neijenhuis. Daarnaast ben ik directeur van BMW voor Elkaar B.V. en werkzaam vanuit Villa Xaverius in Driebergen.

Waarom ben je ondernemer geworden?
Sinds 2014 ben ik met eigen praktijk gestart en vanaf 2016 heb ik samen met mijn compagnon BMW voor Elkaar B.V. opgestart. Ik ben voor mijzelf begonnen omdat ik het beroep bedrijfsmaatschappelijk werk wilde uitvoeren op de wijze die bij mij past. Hiervoor ben ik ruim 13 jaar werkzaam geweest bij een arbodienst, daarvoor heb ik 19 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Het eigen ondernemerschap bevalt mij goed omdat ik nu zelf kan bepalen hoe ik mijn werk kan uitvoeren en ben ik zelfstandig in het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening. Ook heb ik de ruimte om mijn vak te ontwikkelen zoals dat bij mij past.

Wat doe je met je onderneming?

Als bedrijfsmaatschappelijk werker ondersteun ik werknemer en werkgever wanneer er sprake is van psychosociale problematiek die het functioneren van de werknemer in de weg staan. Mijn aanpak kenmerkt zich door de focus te leggen op de mogelijkheden van zowel de werkgever als de medewerker. Het zorgdragen dat een werknemer weer zelf de regie kan voeren in zijn leven is daarbij het uitgangspunt. Tevens adviseer en begeleid ik organisaties bij ongewenste omgangsvormen door op te treden als vertrouwenspersoon of als voorzitter van een klachtencommissie.

Naast bedrijfsmaatschappelijk werker en/of vertrouwenspersoon ben ik geregistreerd mediator en ondersteun ik partijen bij het oplossen van conflicten. Mijn specialisatie binnen mijn vakgebied is het werken met het thema arbeid en rouw. Zowel rouw na het verlies van een dierbare maar ook rouw door reorganisatie, scheiding of verlies van mogelijkheden. Tevens verzorg ik trainingen en begeleid ik groepen/teams wanneer de samenwerking niet meer optimaal verloopt.

Hoe ben je bij Van Asselt terecht gekomen?
Als inwoner van de gemeente Utrechtse Heuvelrug vind ik het belangrijk zoveel mogelijk de dienstverlening binnen de gemeentegrenzen te verkrijgen zowel privé als zakelijk. Na het onderzoeken van de mogelijkheden op het gebied van accountancy en consultancy was ik plezierig verrast door het aanbod van Van Asselt.

Waarom doe je zaken met Van Asselt?
Als professional vind ik het belangrijk dat ik mij vooral kan richten op mijn beroep als bedrijfsmaatschappelijk werker, vertrouwenspersoon of mediator. Ieder zijn vak is mijn motto, en dat maakt dat ik voor alle zaken rondom boekhouding, belastingaangifte, financiële planning e.d. mij wil laten bijstaan door de juiste personen binnen dit vakgebied. Die samenwerking heb ik gevonden bij Van Asselt. Een kantoor met medewerkers die er voor mij zijn als klant en met mij meedenken in zaken die voor mij als ondernemer belangrijk zijn. Gecombineerd met een prettige en open communicatie en snelheid van werken als dat nodig is. Kortom Van Asselt helpt mij, om mij te richten op mijn vakgebied!