Navigatie
Het woord aan

Het woord aan

We kunnen heel veel over onszelf vertellen, maar het is zeker zo leuk het woord te geven aan onze ondernemers!

In onze nieuwsbrief van oktober stelt hij zich aan je voor: Hendrik Blom van Black coffee and supplies. Lees verder en kom meer te weten over deze ondernemer en zijn product.

 

Wie ben je? 
Ik ben Hendrik Blom, 52 jaar en getrouwd. Ik heb drie 3 kinderen en ben woonachtig in het mooie Amersfoort. Sinds 2006 ben ik ondernemer en eigenaar van Black coffee and supplies. Naast Black coffee and supplies ben ik ook eigenaar van een koffiebranderij genaamd Special Roast.

Waarom ben je ondernemer geworden? 
Om eerlijk te zijn voelde ik al voordat ik voor mijzelf begon dat het ondernemerschap in mijn bloed zat. Ik heb een schat aan ervaringen opgebouwd en wilde graag meer vrijheid om zelf dingen te mogen bepalen.

Wat doe je met je onderneming?
Wij zijn een leverancier van koffie en theeconcepten en importeren apparatuur. Daarnaast verzorgt Black basis barista trainingen. Zowel op locatie als bij ons op kantoor. Tijdens deze trainingen delen wij graag onze kennis over de juiste bonen, het bereiden van een goede espresso, het opschuimen van melk en de basis van latte art. Ook het onderhoud van de machine en hygiëne komen ter sprake.

Hoe zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen? 
Via via, mijn huisbaas Dolf van der Grift gaf mij een tip om eens bij Van Asselt te gaan kijken.

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt? 
Ze zijn niet alleen accountant, maar ook sparringpartner en adviseur. Daarnaast is het contact met wie dan ook bij Van Asselt altijd erg prettig en dat is een goed teken. Ik promoot Van Asselt dan ook graag bij onze klanten en dat is een leuke samenwerking op deze manier.

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief van juli stelde ze zichzelf aan je voor: Anthony de Groot en Eimert Kerst. Deze jonge en zeer gemotiveerde ondernemershebben als doel om alle zorginstellingen in Nederland te voorzien van de Frodio. De Frodio is een mini-ijslolly van 10 ml. Lees verder en kom meer te weten over deze ondernemers en hun product.

Wie zijn jullie?

Wij zijn jonge en gemotiveerde ondernemers. Sinds 2017 zijn wij bezig met Frodio en sinds januari 2018 staan we ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ons doel? Alle zorginstellingen in Nederland voorzien van de Frodio!

Waarom zijn jullie ondernemers geworden?

In 2016 begonnen wij een student company via stichting Jong Ondernemen. Een student company is een ondernemerschapsprogramma waarbij je een schooljaar lang een eigen bedrijf runt. Ziekenhuis Gelderse Vallei nam contact met ons op over een nieuw product: een mini-ijslolly, de Frodio. Zij zouden dit product graag op de markt zien en wilden samenwerken. Na een aantal gesprekken stond het vast: wij gaan de Frodio op de markt brengen. Er was voor ons alleen één obstakel: de productie. Met ons doorzettingsvermogen hebben we enige tijd later een ijsleverancier gevonden. Het mooie was dat we in de opstartperiode continue aanvragen kregen van verschillende ziekenhuizen. Als je met dit product aan de gang gaat ga je niet stoppen na 1 jaar. Je gaat door om dit tot een succes te brengen!

Wat doen jullie met je onderneming?

Wij bieden een mini-ijslolly aan van 10ml ‘De Frodio’. Deze ijslolly vermindert het dorstgevoel bij patiënten en beschermt de mond tegen infecties en uitdroging.

De naam Frodio staat voor Nefrologie en Cardiologie. Vanuit deze twee afdelingen is de Frodio ontwikkeld, maar de mini-ijslolly kan op veel meer afdelingen ingezet worden. Een uitkomst voor veel patiëntengroepen. Denk hierbij aan:

  • Nefrologie

  • Cardiologie

  • Kinderafdeling

  • Voorafgaand aan de operatie

  • Kaakchirurgie

  • Bij chemotherapie

  • Ouderenzorg 


Hoe zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen?
Via familie kennen we een medewerker van Van Asselt. Met hem hebben wij contact gezocht en tijdens een oriënterend gesprek hebben we het gehad over de mogelijkheden bij Van Asselt. 


Waarom doen jullie zaken met Van Asselt? Als beginnende ondernemers werd ons een goede begeleiding aangeboden. Ook de service en het klaar staan voor de klant spreekt ons aan. Daarnaast ontzorgen ze de ondernemer van zaken waar wij minder verstand van hebben. Ook geven ze duidelijke toekomstgerichte adviezen!

******************************************************************************************************

 

In onze nieuwsbrief van juni stelde hij zichzelf aan u voor: Wim Oskam. Wim Oskam Fruit is een fruitbedrijf in de Kromme Rijnstreek, met als specialiteit kersen.Lees verder en kom meer te weten over dit familiebedrijf.  

Wie ben je?
Wij zijn een fruitbedrijf in de Kromme Rijnstreek, met als specialiteit kersen. Daarnaast hebben we sinds twee jaar asperges, aardbeien, appels en peren. Al generaties lang agrariër oftewel, ‘fruitboer’ waar we dan ook trots op zijn! De gronden hebben we in 1995 aangekocht in maatschap met mijn vader. Sinds 2005 ben ik alleen verder gegaan en later weer samen in een vof met moeders de vrouw. Waarbij het wel een familiebedrijf is en de kinderen volop meewerken.

Waarom ben je ondernemer geworden? 
Ondernemen zit in je bloed of niet. Het bedrijf van mijn ouders overnemen kon niet. Ik heb namelijk een broer die meer veeboer en akkerbouwer was dan ik. In 1993 ben ik voor mijzelf begonnen als zzp’er, hoewel dat zo toen nog niet genoemd werd, was ik al een kleine boomkweker.

De wens en het doel was toch wel een eigen fruitbedrijf. Die kans kwam in 1995 in de fruitcrisis en die hebben we gepakt. Met eerst 10 ha appelen en eindelijk na 18 jaar een loods. Na 22 jaar ook een huis, na de nodige tegenwerking van de gemeente. Gewoon eigenwijs blijven en er in blijven geloven!

Wat doe je met je onderneming? 
Fruit telen is wat we doen, maar rechtstreeks aan de consument verkopen is een uitdaging! Met eerlijke en zoveel mogelijk zelf geteelde producten dag vers aan te bieden en dat 24/7 per dag. In een gekoelde automaat onder andere.

Hoe ben je bij van Asselt terecht gekomen?
Al generaties lang. Eerst bij meneer van Ginkel, daarna de veel te vroeg overleden heer Elenbaas en last but not least dhr. Van Garderen. Vanaf mijn opa, mijn vader en nu wij dus.

Waarom van Asselt?
Wat goed is moet je niet veranderen. Daarbij heb ik prettige ervaringen met de mensen en korte lijnen. Zoals met Dirk Meerkerk, Alice van de Geer en met Eelco van Garderen. Ze zijn ter zake kundig. Ook is de relatie met Wilco Frens goed, iets wat ook zeer belangrijk is.

Kortom: Goed geregeld met vindingrijke oplossingen! Waarbij ik zaken, waar ik geen verstand van heb, rustig over kan laten aan Van Asselt.

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief van mei stelde hij zichzelf al aan u voor: Paul Tijs, eigenaar/directeur van Dental International. Lees verder en kom meer te weten over de enige Nederlandse fabrikant van tandheelkundige apparatuur. 

Wie ben je?
Mijn naam is Paul Tijs en ik ben eigenaar/directeur van Dental International. Dental International is de enige Nederlandse fabrikant van tandheelkundige apparatuur, zeg maar de apparatuur waar de tandarts en chirurg mee boort. De apparatuur wordt volledig met de hand gemaakt en wordt wel beschouwd als de Rolls Royce onder de tandartsapparatuur. Dat tandartsen dit waarderen blijkt wel uit het feit dat we in Nederland marktleider zijn en dat 1700 praktijken en ziekenhuizen met onze apparatuur werken. Daarnaast exporteren we naar zo’n 30 landen.

Waarom ben je/zijn jullie ondernemer geworden?
Ik ben 20 jaar lang directeur in loondienst geweest van grote ondernemingen, het laatst leidinggevend aan 6000 medewerkers. Op een gegeven moment besef je dat je eigenlijk alleen nog maar bezig bent met verschillende vormen van geld, aandeelhouders, vergaderen en eigenlijk nooit meer bezig bent met de zaken waar het echt om draait: medewerkers, klanten en een mooi product. Ik wilde terug naar de basis en zelf bepalen wat ik belangrijk en waardevol vind. Tegelijkertijd wilde ik graag werkzaam zijn ten behoeve van zorg omdat de kwaliteitsgedachte die daar leeft mij aanspreekt. 

Wat doe je/ doen jullie met je onderneming?
Zoals gezegd produceren wij tandheelkundige apparatuur. Maar dan wel apparatuur met, naast de kwaliteit, één vreselijk belangrijke USP: wij maken zogeheten Stand Alone Behandelunits. Behandelunits werken op lucht en water en bij de concurrenten komen deze lucht en dit water door leidingen die door de grond lopen. Onze Stand Alone units hebben een geïntegreerde water- en luchtvoorziening, waardoor er geen leidingen gelegd hoeven te worden en er dus niet gehakt en gebroken hoeft te worden. Wij zijn, zover als wij weten, het enige bedrijf ter wereld dat Stand Alone Behandelunits produceert. Vandaar dat we naar zo veel landen exporteren.

Hoe ben je/zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen?
Ik was privé op zoek naar een Accountantskantoor en een vriend heeft mij Van Asselt aanbevolen. Dat beviel dermate goed dat Van Asselt de due diligence heeft gedaan bij de aankoop van Dental International en nu dus ook het lopende accountantswerk van Dental International doet.

Waarom doe je/doen jullie zaken met Van Asselt?
Allereerst omdat het binnen de filosofie van Dental International past: wij gebruiken geen onderdelen uit Azië maar het liefst uit Nederland en doen het liefst zaken met wat kleinschalige partijen die zo dicht mogelijk in de buurt zitten. Daarnaast moet de kwaliteit top zijn en de verstandhouding prettig. En dat is bij Van Asselt allemaal het geval.

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief van april stelde ze zichzelf al aan u voor: Eva Dekker-Looman, eigenaar van Edelo massagepraktijk. Lees verder en kom meer te weten over dit krachtige middel om meer energie en ontspanning te bereiken. 

Waarom ben je ondernemer geworden?
Ik ben ondernemer geworden, omdat ik zo mijn vak masseren volgens eigen visie uit kan voeren. Als ondernemer kan ik mensen direct benaderen en kansen grijpen waar ik ze zie. Ik zie mensen met verschillende achtergronden: sporters, senioren, mensen uit het bedrijfsleven, moeders met kleine kinderen. In mijn familie is niemand zelfstandig ondernemer. Het is dus best bijzonder dat dit bij mij zo duidelijk wel past.

Wat doe je met je onderneming?
Ik verzorg tafel- en stoelmassages. De stoelmassages zijn heel geschikt voor de werkvloer. Het is een stoel waar je ‘verkeerdom’ op zit, met een hoofd- en armsteun. De benen kan je onder je opvouwen. Op deze manier komen de nek, rug en schouders vrij te liggen en kan ik goed aan het werk. Er zijn twee soorten stoelmassages. De ene is met olie op de blote rug. Mensen met een duidelijke klacht kan ik zo doelgericht masseren. De andere massage is een meer op ontspanning gerichte drukpuntmassage over de kleding heen. 
De tafelmassages vinden plaats in de praktijk. Op een massagetafel kan ik het hele lichaam bereiken. Deze massages zijn over het algemeen uitgebreider en langer. Ik houd mij ook met lagerugklachten en advisering daaromtrent bezig.

Hoe ben je bij van Asselt terecht gekomen?
In Buurthuis De Brug aan de Sperwerkamp geef ik wekelijks stoelmassages. Ik ontmoet er veel mensen. Via via kwam ik in contact met Bob van Giesen. Hij vertelde mij over hoe van Asselt open staat voor gezonde keuzes op de werkvloer. Na een prettig gesprek bleek dat ik stoelmassages in dit mooie bedrijf mag komen verzorgen in de herfst.

Waarom van Asselt?
Ik woon 16 jaar in Driebergen. Toen ik hier kwam wonen, was het kantoor in Driebergen een postkantoor. Ik weet nog goed dat ik daar met mijn kleine kinderen postzegels en briefpapier ging kopen. Het pand heeft een poos leeg gestaan. Met ontzettend veel plezier heb ik de verbouwing van het gebouw zien plaatsvinden. Ik houd erg van hergebruik en dit gebouw is zo ongelooflijk mooi aangepakt. De beplanting, de uitstraling van buiten en binnen spreekt me erg aan. Ik was dus in eerste instantie vooral heel benieuwd wat voor bedrijf dit mogelijk maakte. Van Asselt blijkt een modern bedrijf, passend in deze tijd, met mooie opvattingen over omgeving en personeel. Ik ben blij dat ik hier aan de slag mag.

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief van maart stelde hij zichzelf aan u voor: Michel Boerboom, mede-eigenaar van bbp advies. Lees vooral verder en kom meer te weten over deze klant. 

Wie ben je? 
Ik ben Michel Boerboom, samen met Marco Pothoven directeur en eigenaar bij bbp advies, en tevens projectadviseur werktuigkundige installaties en duurzame energie voor de gebouwde omgeving in alle vormen en maten. Van een eenvoudig kantoorpand tot grote kantoren met als specialisme Sportaccommodaties en dan met name de grote Gemeentelijke Zwembaden.

Waarom ben je ondernemer geworden? 
Ik kom uit een ondernemersfamilie en ik ben opgegroeid naast de zaak van mijn vader en ondernemen zat mij dus in het bloed. Na een aantal jaren in het familiebedrijf te hebben gewerkt heb ik de keus gemaakt een eigen weg in te slaan en heb toen het adviesvak geambieerd. Geswitched als ondernemer naar adviseur bij een middelgroot adviesbureau om het vak te leren en na 4 jaar (2003) een eigen adviesbureau gestart met een oud-collega.

Wat doe je met je onderneming? 
Wij verzorgen allerlei adviesdiensten in binnen- en buitenland op het gebied van de technische installaties vanaf bijvoorbeeld de ontwikkeling van het programma van eisen, het begeleiden van de ontwerpfase, het maken van bestekken met tekeningen en aanbestedingen begeleiden tot en met kostenbewaking, montagetoezicht, nazorg en onderhoud.

Hoe zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen?
Via een mede huurder van onze vorige huisvesting zijn wij in contact geraakt met Wilco Frens en na een soort van kennismaking gesprek was het gevoel dermate positief dat we over zijn gestapt naar Van Asselt Accountants.

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt? 
Met name de persoonlijke aanpak van de mensen waar wij contact mee hebben bij Van Asselt. Tevens is een afspraak een afspraak bij Van Asselt waar je van op aan kunt en dat is ons veel waard. Wij moeten bezig zijn met onze eigen core business en willen attent worden gemaakt als er wijzigingen bijvoorbeeld pensioenen of het belastingklimaat en dergelijke waardoor we zakelijk wellicht dingen anders, beter of goedkoper kunnen organiseren. Tevens gaat men uit van een toekomstgerichte aanpak en visie wat ons eveneens aanspreekt.

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief van februari stelt hij zichzelf aan u voor: Cornelis de Kruijf, mede-eigenaar van Haklander Interieurbouw. Lees vooral verder en kom meer te weten over deze klant. 

Wie ben je?

“Ik ben Cornelis de Kruijf, mede-eigenaar van Haklander Interieurbouw, ontwerper en projectleider voor maatwerk interieurbouw en afbouw voor de zakelijke markt.”

Waarom ben je ondernemer geworden?

“Als kind logeerde ik in de vakanties bij ooms en tantes met boerderijen en akkerbouwbedrijven. Een geweldige omgeving waar van alles gebeurde! Met een creatieve vader die handvaardigheid en tekenen doceert, moest het wel een kruising worden. Ondernemen betekent voor mij het beste uit jezelf en uit je klant halen. Kortom; ik vind heerlijk om mooie projecten te maken en daar verantwoordelijkheid voor te dragen.”

Wat doe je met je onderneming? 

“Wij ontwerpen maatwerk interieurs voor de zakelijke markt. De uitvoering verzorgen wij van productie tot en met montage. In turnkey projecten ontzorgen wij de klant en staan we voor een gedetailleerde afwerking. We werken graag met natuurlijke en duurzame materialen. Verfijnde ontworpen meubels hebben immers een aanzienlijk langere levenscyclus. Met FSC en PEFC-certificering staan we voor eerlijke ingrediënten voor het hout wat wij toepassen. Qua projecten bouwen we kantoren, zorginstellingen, hotels etc.”

Hoe zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen?

“Als buren van Wilco Frens kwam de financiële kant van zakendoen al snel om de hoek kijken. Een goede relatie en de zakelijke werkwijze maakte ons direct klant.”

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt? 

“Bij van Asselt begrijpt men dat er veel meer rond de financiën komt kijken dan cijfers alleen. Rond de overname en het bespreken van cijfers wordt er altijd naar de mens gekeken in alle fases van het leven. Het is mooi om te zien dat van Asselt hun netwerk gebruikt voor hun nieuwe pand in Amersfoort waar wij samen met andere relaties de verbouwing mochten realiseren.”

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief van januari stelde hij zichzelf aan u voor: Simon Renes, eigenaar van Effectgroep Lees vooral verder en kom meer te weten over deze klant. 

Wie ben je?

Ik ben Simon Renes, eigenaar van Effectgroep, een creative agency voor live events, digital solutions, brand development en graphic design.

Waarom ben je ondernemer geworden?
Goeie vraag die ik mezelf ook weleens stel! Ik kom uit een ondernemersfamilie en het zit denk ik in mijn genen. Ik heb niet het gevoel dat ik ervoor gekozen heb, het is iets wat bij mij hoort. Na mijn studie ben ik direct voor mezelf begonnen. Ik heb geen moment overwogen om ergens in dienst te gaan.

Wat doe je met je onderneming? 
We zijn een creatief bureau voor websites, vormgeving, merkontwikkeling, campagnes en live events. Ons naam is onze belofte: we maken communicatie waar je écht iets aan hebt. Wat we bedenken is creatief én effectief, een mooie combinatie die ervoor zorgt dat onze klanten succesvol zijn met hun marketing en communicatie.

We werken voor MKB-bedrijven in de regio én voor wereldwijd bekende merken zoals HP, Netflix en Fox. Does size matter? Wat ons betreft niet voor de omvang van onze klanten.

Hoe zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen?
Mijn vader (en ik denk ook mijn opa) waren klant bij Van Asselt. Dus toen ik een accountant nodig had, klopte ik ook bij ze aan.

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt? 
Je weet als ondernemer waar de mensen van Van Asselt voor staan. Wat dat betreft is de A van Van Asselt meer dan een letter. Het is een symbool waar zij voor staan. 

Van Asselt adviseert over financiële en fiscale vraagstukken, heeft aandacht voor de ondernemer en reageert adequaat op situaties die daarom vragen.

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief van december stelde hij zichzelf aan u voor: Wilfred van Asch, eigenaar van Loon- en Verhuurbedrijf W van Asch B.V. Lees vooral verder en kom meer te weten over deze klant. 

Wie ben je?

"Ik ben Wilfred van Asch, eigenaar van Loon- en Verhuurbedrijf W van Asch B.V. Het loon- en verhuurbedrijf in Utrecht, Drieberen en omgeving."

Waarom ben je ondernemer geworden? 

"Ik ben ondernemer geworden doordat wij van huis uit altijd bedrijven hebben gehad. Het zit in het bloed, ik ben zelf op 1-08-1997 begonnen met mijn onderneming. We het hebben kunnen maken naar waar we nu staan. Met veel passie en trots. We zijn een jong en dynamisch bedrijf wat niks uit de weggaat."

Wat doe je met je onderneming?

"Het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden, in de railinfra grond, groen, sloopwerkzaamheden. Wij doen wat we beloven en ontzorgen onze opdrachtgevers van werkzaamheden. Daarnaast voeren we alle werkzaamheden in eigenbeheer uit. Eén aanspreekpunt!"

Hoe zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen?

"Wij zijn bij van Asselt gekomen Via Cees van Vliet. Omdat wij een goed accountants bedrijf zochten heeft hij van Asselt geadviseerd."

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt?

"Wij doen zaken met van Asselt omdat het een hele goede account is. Daarnaast zijn wij zeer tevreden over hun werkzaamheden. Mede door van Asselt worden wij groot. Samen sterk."

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief van oktober stelde hij zichzelf aan u voor: Teun Smit van Wine & Spirits By Teun. Lees vooral verder dan weet u waarvoor u By Teun terecht kunt!

Wie ben je?
Mijn naam is Teun Smit, eigenaar van Wine & Spirits by Teun gevestigd aan de Traaij 84 in Driebergen. Ik ben getrouwd met Helma Smit en samen wonen we sinds mei 2008 in Driebergen.

Waarom ben je ondernemer geworden?
Vanaf mijn jeugd ben ik altijd met mijn vader meegegaan op zaterdagen en in de vakanties om bij Het Witte Huis in Driebergen mee te helpen in het magazijn, in de winkel en, later, met het rijden van bestellingen, waardoor ik het ondernemerschap al van jongs af aan mee heb gemaakt. In de tussentijd ben ik aan de slag gegaan bij de Rabobank, maar toen dat eindigde ben ik me gaan oriënteren om een eigen slijterij te starten omdat het werken met mooie producten en om klanten tevreden de winkel uit te zien lopen mij veel energie geven! Van april 2004 tot november 2013 ben ik eigenaar geweest van de Gall & Gall in Driebergen en heb ik alle facetten van het ondernemerschap goed leren kennen. Omdat de franchiseformule en mijn eigen ideeën niet meer op één lijn lagen ben ik met de winkel gestopt en heb ik een aantal jaren in loondienst gewerkt als Brand Ambassador Jeneverspecialiteiten en accountmanager bij Wynand Fockink, Bols en Onder de Boompjes. Altijd is bij mij het idee blijven spelen om op een gegeven moment weer een slijterij te starten maar dan volledig onder eigen naam. Het ondernemersbloed kruipt tenslotte waar het niet gaan kan! Toen ik eind 2016 mijn ontslag kreeg, het concurrentiebeding net afliep en er een supermooi pand te huur stond kon ik er niet meer omheen: de nieuwe winkel ging er komen! De uitdaging van het ondernemerschap, zelfstandigheid, bezig zijn met mooie producten en klanten te helpen om een goede keuze te maken zijn voor mij de belangrijkste punten om weer als ondernemer aan de slag te gaan.

Wat doe je met je onderneming?
Ik ben sinds 16 juni van dit jaar gestart met een nieuw concept, namelijk de belevingsslijterij. Mijn doel is dat klanten in een huiselijke omgeving op hun gemak op zoek kunnen gaan naar een product. Een kopje koffie of thee bied ik hen daarbij graag aan. Bij het kiezen van de inrichting van de winkel is zorgvuldig gekeken hoe je een huiselijke sfeer creëert. Hierbij is gedacht aan de materialen van de inrichting, belichting, muziek en de keuze van het assortiment. In mijn winkel vind je een uitgebreide selectie aan topwijnen, een breed assortiment aan whisky, jenever en gin, maar ook kun je terecht voor Smit & Dorlas koffie en heerlijke olijfolie. In het sfeervolle proeflokaal laat ik klanten graag wijnen en gedistilleerd proeven terwijl ik ondertussen informatie over de producten geef en bijvoorbeeld wijn-spijssuggesties geef. Verder wordt het proeflokaal voor proeverijen en workshops gebruikt, maar ook kan het ingezet worden voor bijvoorbeeld een MT-meeting, vergadering van uw vereniging, etc, al dan niet gevolgd door een geheel verzorgde proeverij. De volledige catering kunnen wij verzorgen. Onze klanten kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief die maandelijks uitkomt en waarin informatie over de actiewijnen aan de orde komen, data van proeverijen worden gedeeld en waarin de laatste weetjes staan. Naast de aankopen in de winkel breng ik graag uw bestelling bij uw thuis. Kijk voor meer informatie en sfeerfoto’s op www.byteun.nl.

Hoe zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen?
Omdat we op zoek waren naar een goede accountant hebben we, op aangeven van een collega-ondernemer, contact opgenomen met Van Asselt op het moment dat we nog in de oriënterende fase zaten.

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt?
Tijdens het oriënterende gesprek werd ik erg hartelijk ontvangen door Bob en heb ik een goed gesprek gehad. Hierin heb ik aangegeven wat mijn voorgaande ervaringen waren en wat ik van een accountant verwacht. Bob dacht hierin goed mee en kon me zelfs al een aantal voor- en nadelen van een te kiezen rechtsvorm laten zien. De professionele maar ook informele sfeer sprak mij zo aan dat ik de belofte heb neergelegd dat als de onderneming zou starten ik graag Bob / Van Asselt als accountant wilde hebben. In de tussentijd ben ik drie maanden gestart en zijn Bob en Diana al een keer op bezoek geweest om de stand van zaken door te nemen. Deze persoonlijke aandacht, die ik ook in mijn bedrijf zo belangrijk vind, spreekt mij bijzonder aan!

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief van juni stelden ze zich al voor: Michiel van de Watering, Wim Kerseboom en Alexander Smid van Thexton Armstrong. Lees vooral verder dan weet u waar Thexton Armstrong. Maar eerst een aantal vragen en antwoorden: wie zijn de ondernemers achter Thexton Armstrong en waarom doen zij zaken met Van Asselt?

Wie zijn jullie?
Wij zijn Michiel van de Watering, Wim Kerseboom en Alexander Smid, drie gedreven persoonlijke bedrijfsadviseurs, die ondernemers ondersteunen bij het realiseren van hun persoonlijke en zakelijke doelen. Wij maken hierbij gebruik van de Thexton Armstrong aanpak en zijn werkzaam in de regio Utrechtse Heuvelrug en Vallei & Rijn.

Waarom zijn jullie persoonlijk bedrijfsadviseur geworden?
Het is onze ambitie om ondernemers werkelijk verder te helpen en echt impact te maken op hun persoonlijke leven. Waarom is iemand ondernemer geworden en in hoeverre wordt dat ‘waarom’ vandaag de dag waargemaakt? In het ‘corporate’ zakenleven vinden we het heel gewoon dat managers en directeuren gebruik maken van adviseurs. In het MKB zien we dat dit anders ligt en er op z’n minst enige reserve is om een adviseur in te schakelen.

Wat doen jullie met je onderneming?
We werken langdurig met ondernemers samen om een toename in de winst en groei van het bedrijf te realiseren. Hierbij hebben we oog voor de juiste balans tussen financiële impact op korte termijn en structurele verbetering in de bedrijfsvoering op de lange termijn. Als eerste stap bepalen we gezamenlijk met de ondernemer, middels de Winstlekkage analyse, waar in het bedrijf de winst weglekt en wat de impact daarvan is. Voor de ene ondernemer van belang wanneer het (inderdaad) niet zo goed gaat en voor de andere om deze winstlekkages uit te sluiten bij het realiseren van de groeiplannen. Samen met de ondernemer en zijn / haar team werken we een plan uit hoe de lange termijndoelstellingen worden bereikt en zorgen we ervoor dat het plan wordt waargemaakt.

Hoe zijn jullie bij van Asselt terecht gekomen?
Michiel van de Watering is in de afgelopen 4 jaar geregeld in contact gekomen met adviseurs van van Asselt en SZamen. We komen bij onze opdrachten soms situaties tegen waarbij de administratie niet op orde is, deskundig advies nodig is en snel moet worden gehandeld. In de afgelopen jaren hebben we verschillende keren met elkaar opgetrokken, met goede resultaten.

Waarom doen jullie zaken met van Asselt?
In de afgelopen jaren hebben we ervaren dat bij Van Asselt deskundige medewerkers werken die een goed en helder advies geven. Net als wijzelf vinden de adviseurs van Van Asselt het zeer belangrijk dat ondernemers begrijpen wat er in de financiële rapportages staat, zodat ze daar naar kunnen handelen. Daarnaast is het voor ons belangrijk, dat in die situaties waar het nodig is, we snel kunnen schakelen en op korte termijn de administratie van onze klanten op orde laten brengen. Samen ondersteunen we de ondernemers dan met een helder en eenduidig advies.
En daarnaast zijn ze ook nog eens plezierig in de omgang.

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief van mei jl. stelde ze zich al voor: Nazile Kisacik van Kisamova. Lees vooral verder dan weet u wat u bij Kisamova aantreft. Plus een aantal vragen en antwoorden: wie is de ondernemer achter Kisamova en waarom doet zij zaken met Van Asselt?

Wie ben je?
Ik ben Nazile Kisacik en ben 34 jaar. Ik woon in Arnhem, samen met mijn vriend en onze meiden van 7 en 8 jaar.

Waarom ben je ondernemer geworden?
Vier jaar geleden ben ik ‘Kisamova’ begonnen samen met mijn beste vriend Jeffrey Winkel. Wij hebben tijdens een lunch out of blue een naam bedacht. Wij zijn Kisamova begonnen zonder er bij stil te staan dat het een serieus bedrijf zou worden, waar ik nu van leef. We startten midden in de crisis, om ons heen vielen veel bedrijven om. Ondernemen zat ons beide in het bloed. Jeffrey komt uit een echte ondernemersfamilie en ik ben al vanaf mijn veertiende druk met bedrijfje spelen.

Wat doen je met je onderneming?
Ik heb een winkel en een webwinkel: “van basic tot musthave” met kleding, accessoires en lifestyle-artikelen.

Hoe zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen?
Wij zijn bij van Asselt terecht gekomen via Jeffreys vader. Hij was eigenaar van André Winkel Sloopwerken en ook (tevreden) klant bij van Asselt.

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt?
Beide hadden wij meteen een klik met jullie kantoor. Het was voor ons niet makkelijk om in de crisistijd een kledingwinkel te starten. Hierbij vonden wij het fijn om met jullie samen te werken. Bob is mijn contactpersoon, hij is een professioneel en sympathiek persoon en straalt 100% betrouwbaarheid uit. Persoonlijk heb ik van Asselt (Bob) beter leren kennen, toen Jeffrey en ik besloten om apart verder te gaan. Jeffrey heeft zijn baan gevonden in de marketing en ik ging verder in een nieuw pand met ‘Kisamova.’ Bij de afwikkeling van de nieuwe bedrijfsvorm hebben we veel hulp gehad van Bob, nogmaals een zeer prettige samenwerking. Het geduld en het meedenken met een jong bedrijf wordt meer dan gewaardeerd door ons. Voor mij geen twijfel over de toekomst en de verdere samenwerking met van Asselt.

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief stelden ze zich al voor: Ellen Mol en Peter Nagelkerke van Doors to Improvement. Lees vooral verder dan weet u waar Doors to Improvement voor staat. Maar eerst een aantal vragen en antwoorden: wie zijn de ondernemers achter Doors to Improvement en waarom doen zij zaken met Van Asselt?

Wie zijn jullie?
Wij zijn twee gedreven organisatiecoaches, die mens en organisatie willen verbinden in hun beider ambities en talenten. Doors to Improvement hebben wij vanuit die visie opgericht. En daarmee onze kracht, expertise en ervaring gebundeld en versterkt.

Waarom zijn jullie ondernemer geworden?
Zelfstandig ondernemen biedt ons de vrijheid en ruimte om door te ontwikkelen met verrijkende studies, uitdagende opdrachten en een verbrede horizon. De steeds veranderende omgevingsfactoren vragen daarbij de nodigde flexibiliteit en creativiteit. Dit maakt ondernemen voor ons zo interessant en die opgedane kennis en ervaring delen we graag met anderen.

Wat doen jullie met je onderneming?
Organisaties adviseren over verbetering en/of verandering van bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering en operationele processen. Leiderschapsontwikkeling, teamtraining (al dan niet zelfsturend) en coaching on the job nemen daarbij vanzelfsprekend ook een belangrijke plaats in om het veranderproces duurzaam te borgen. Wij bekrachtigen en (bege)leiden projecten met enthousiasme met als effect, dat onze opdrachtgevers zich sterk gaan maken voor een continue groei van mens en organisatie.

Hoe zijn jullie bij Van Asselt terecht gekomen?
Voor een opdrachtgever in de zorgsector hebben wij Van Asselt geselecteerd als accountantskantoor vanwege haar professionaliteit, gedegen kennis, hoge mate van betrokkenheid en prettige omgang. Aspecten, die voor ons van groot belang zijn bij de keuze voor een duurzame samenwerking en die onze verwachtingen ruim hebben overtroffen.

Waarom doen jullie zaken met Van Asselt?
We ervaren veel synergie, omdat zowel Van Asselt als wij topkwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!

******************************************************************************************************

In onze nieuwsbrief van januari jl. stelde hij zich al voor: Hans Lodder van Results2Match. Lees vooral verder, dan weet u weer waar Results2Match voor staat. Maar eerst in een aantal vragen en antwoorden: wie zijn de ondernemers achter Results2Match en waarom doen zij zaken met Van Asselt?

Wie zijn jullie?
Wij zijn ondernemers, die bedrijven uit midden- en kleinbedrijf hebben laten groeien, winstgevend gemaakt, en daar zelf leiding aan hebben gegeven. Onze brede en diepe ervaring stellen we uit liefde voor het vak graag ter beschikking aan anderen die wel even een duwtje kunnen gebruiken.
Waarom ben je ondernemer geworden?
Na tropenjaren is het goed om eens vanuit een andere rol met zaken om te gaan: we waren al ondernemers, en we zijn ondernemers gebleven. Nu wel vanuit een meer afstandelijke benadering
Wat doe je met je onderneming?
Een tijdje intensief samen “meerijden” met een ondernemer die zich geconfronteerd ziet met een onoverzichtelijk probleem. Dat gezamenlijk oplossen en weer afstand nemen.
Hoe ben je bij Van Asselt terecht gekomen?
Onze financiële situatie was complex. Wij zochten een partij die ons advies kon geven en bijstaan bij de ontvlechting daarvan, naast naast de administratieve en belastingtechnische zaken.
Waarom doe je zaken met Van Asselt?
In onze zoektocht naar een financiële partner hadden we de lat hoog gelegd. Van Asselt heeft ons zeer goed geholpen.

Nieuwsgierig naar wat het voor jou kan betekenen? Bel of mail ons.”