Navigatie
Internationaal

Internationaal

Van Asselt is een vindingrijke en groeiende organisatie, die niet alleen diensten levert op het gebied van Nederlandse belastingen, maar ook expertise in huis heeft die het internationale fiscale recht betreffen. Daarbij gaat het om particulieren die inkomsten uit het buitenland hebben, de tweede woning in het buitenland, emigratie en immigratie.

Bent u werkgever en gaat uw personeel de grenzen over? Van Asselt adviseert u op het gebied van internationale uitzending van personeel, de 30% regeling, salary splits en internationale sociale zekerheidsvraagstukken.

Daarnaast begeleidt Van Asselt u bij het starten of verplaatsen van uw onderneming naar het buitenland, vaste inrichtingen, transfer pricing en bij (fiscale) optimalisatie van internationale structuren.

Vooral in Duitsland hebben we goede ervaringen met het begeleiden van trajecten voor het opzetten van bedrijven, de aankoop van vastgoed of het overnemen van bedrijven.

Voor bijvoorbeeld een bedrijfsovername in Duitsland komt juridisch en fiscaal gezien zeker het een en ander kijken. Buiten de cijfers van de overnamekandidaat om zijn ook zeker de structuur, de bedrijfscultuur en arbeidsrechtelijke verhoudingen van de kandidaat van groot belang!

Van Asselt werkt zo nodig samen met gerenommeerde betrouwbare advieskantoren in het betrokken land.

Interesse?
Wilt u vrijblijvend een gesprek aangaan met een van de specialisten van Van Asselt? Maak dan nu hier een afspraak of bel een van onze vestigingen.