Navigatie
Belastingaangiften

Belastingaangiften

Belastingaangiften
Bij het opstellen van een aangifte stellen wij de aangifte op een fiscaal zo gunstig mogelijke wijze op en controleren wij of er een correcte aanslag wordt opgelegd. Wij bemiddelen ter voorkoming van onnodige bezwaar- en beroepsprocedures.

Aangiften inkomstenbelasting;
Wij verzorgen voor een groot deel van onze cliënten (en hun partners) de aangiften inkomstenbelasting. Wij verzorgen aangiften inkomstenbelasting voor (vermogende) particulieren en zogenaamde ib-ondernemers. Voordat wij beginnen met het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting verstrekken wij een lijst aan onze cliënten om alle relevante zaken op te vragen. Bij het opstellen van de aangifte beoordelen wij alle relevante stukken en stellen wij de aangifte op een fiscaal zo gunstig mogelijke wijze op. Nadat de aangifte door de fiscus is verwerkt, controleren wij of de fiscus de gegevens juist heeft verwerkt en een correcte aanslag heeft opgelegd.

Aangiften vennootschapsbelasting;
Van Asselt adviseurs & accountants is u graag van dienst bij het zo voordelig mogelijk opstellen van de aangifte vennootschapsbelasting, over het resultaat van de vennootschap die uit de onderliggende jaarrekening blijkt.

Aangiften dividendbelasting.
Wanneer u als aandeelhouder(s) van uw BV besluit over te gaan tot uitkering van een dividend bent u wettelijk verplicht aangifte dividendbelasting te doen. Deze belastingaangifte wordt door ons professioneel verzorgd.

Interesse?
Wilt u vrijblijvend een gesprek aangaan met een van de specialisten van Van Asselt? Maak dan nu hier een afspraak of bel een van onze vestigingen.