Navigatie
ZZP desk

ZZP desk

Voor de zzp`er heeft Van Asselt de zzp desk ontwikkeld!

De zzp desk biedt een vaste prijs voor het standaard jaarwerk van de ondernemer.

U wilt tenslotte ook kunnen begroten en wenst geen tegenvallers toch?

Denk aan de verwerking van de administratie, de aangiften omzetbelasting, jaarcijfers van uw onderneming en de aangiften inkomstenbelasting.

U heeft contact met een vast contactpersoon. Hij/zij kan u op bedrijfseconomisch en fiscaal vlak uitstekend begeleiden en adviseren.

De keuze van uw contactpersoon is afhankelijk van de branche waar u werkzaam in bent. We houden ook zeker rekening met uw persoonlijke eigenschappen. Een contact waarbij u zich op uw gemak voelt, is ons veel waard!

Afhankelijk van de manier van aanleveren, de hoeveelheid facturen en of u zelf (gedeeltelijk) de boekhouding wilt gaan voeren maken we een vaste prijsafspraak met elkaar.

De administratie kan bij ons zowel digitaal als op papier worden aangeleverd. Zoveel mogelijk digitaal heeft onze voorkeur daar we het standaard werk dan kunnen automatiseren.

Zelf de boekhouding (gedeeltelijk) voeren behoort ook tot de mogelijkheden. Enige vereiste is de toegang tot internet en na een demonstratie van Twinfield online (www.twinfield.com) van maximaal een uur kunt aan de slag!

Wij dienen tevens als helpdesk voor Twinfield en andere onlinepakketten. We kunnen namelijk gewoon op het scherm met u meekijken.

Daar de meeste zzp`ers niet de verplichting hebben om jaarlijks een jaarrekening met accountantsverklaring op te laten stellen, kunt u als zzp`er waarschijnlijk volstaan met een verkort overzicht van een balans & winst en verlies. Dit scheelt weer in de prijs!

Interesse?

Wilt u vrijblijvend een gesprek aangaan met een van de specialisten van Van Asselt? Maak dan nu hier een afspraak of bel een van onze vestigingen.